Evli çıktı, peşimi bırakmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bedduası yaa, niçin beddua alacakmışsınız, aklınızı başınıza toplayın lütfen! Son paragrafa kadar iyiydi ama orada saçmalamışsınız, doğru düşünemiyorsunuz. Bırakın şu pisliği, yalanları hep aynı, bu konuda bile kopya abazalar. Engelleyin, olmazsa şikayet ederim deyin. Gencecik kızsınız muhatap olduğunuz olaylara bakın yani.

Boşan da gel demek istememiştim ama muhtemelen o da öyle anladı. Yanlış oldu bu, haklısınız.
Öyle anlaması normal çünkü o anlama çıkıyor.
Bir an önce iletişimi kesin.
Mazallah yaptığınız davranış bir gün gelir sizi bulur..

Bu adam bana hiç normal gelmedi. Yerinizde olsam numaramı değiştirip bir daha kimseye numarami ya da adımı vermezdim. Katıl mi arsız mi uğursuz mu biliyor musunuz ki

Bakın ben çoğu şeyde kendinde suç bulan bir insanimdir, manipüle edilmeye açık diyebilirim. Kim bilir karısı neler anlatırdı onunla ilgili. Bunun farkındayım. Ona karşı ilgim sevgim yok sadece adam çok büyük laflar ettiği için garipsedim. Bugün hesabını engellerim yarın başka hesap açar öyle biri. Kadına, çocuğa ayrı üzülüp vicdan azabı çekiyorum adam ayrı beni suçlu psikolojisine sokuyor. Sıkıştım dediğim nokta bu işte.
Yahu madem kendinizi tanıyosunuz, manipülasyona açığım diyosunuz o zaman niye bu adamla ilişkiyi komple kesip engellemiyosunuz? Başka hesap açarmış, açsın onu da engelleyin nedir yani 1 tuşa basmak neden bu adamla iletişimi kesmekten daha zor gelsin ki? İsterse 500 tane hesap açsın nedir yani. Nereye kadar açacak? Kadına çocuga ayrı vicdan azabı cekiyorum demişsiniz ama demek ki bu adama duyduğunuz "vicdan azabından" büyük veya onunla eşit değil ki hala iletişimi koparamıyosunuz. Sadece sosyal medyadan iletişim halinde olunan birini hayatından çıkaramamak diye bi şey mümkün değil. Ha siz bu konuda zayıfsanız ki bunu kabul ediyosunuz, o zaman hiç önünü açmayacaksınız sosyal medya ilişkilerinin. Madem zayıfım çok çabuk manipüle olurum diyosunuz o zaman sosyal medyadan tanışma yolunu kendinize açık tutmanız baştan yanlış. Ki bu konuda güçlü olan kişilerin bile kandırılma ihtimali çok yüksek. İn midir cin midir sosyal medyada kimin ne olduğu belli değil.

Yahu madem kendinizi tanıyosunuz, manipülasyona açığım diyosunuz o zaman niye bu adamla ilişkiyi komple kesip engellemiyosunuz? Başka hesap açarmış, açsın onu da engelleyin nedir yani 1 tuşa basmak neden bu adamla iletişimi kesmekten daha zor gelsin ki? İsterse 500 tane hesap açsın nedir yani. Nereye kadar açacak? Kadına çocuga ayrı vicdan azabı cekiyorum demişsiniz ama demek ki bu adama duyduğunuz "vicdan azabından" büyük veya onunla eşit değil ki hala iletişimi koparamıyosunuz. Sadece sosyal medyadan iletişim halinde olunan birini hayatından çıkaramamak diye bi şey mümkün değil. Ha siz bu konuda zayıfsanız ki bunu kabul ediyosunuz, o zaman hiç önünü açmayacaksınız sosyal medya ilişkilerinin. Madem zayıfım çok çabuk manipüle olurum diyosunuz o zaman sosyal medyadan tanışma yolunu kendinize açık tutmanız baştan yanlış. Ki bu konuda güçlü olan kişilerin bile kandırılma ihtimali çok yüksek. İn midir cin midir sosyal medyada kimin ne olduğu belli değil.
Az önce engelledim.

Ya hu olmaz zaten. Gencim ve benim gibi hiç evlenmemiş biriyle hayatımı birlestirmek isterim. Benim de midem almıyor. Engellemek en mantıklısı dediğiniz gibi. Kırılacaksa da kırılsın ben ne yapayım yani?
Karşınızda evli çocuklu, sizi kandırmış ve sizle karısını aldatan biri var, siz kırılırsa kırılsın engelleyeyim bari ne yapayım diyorsunuz:)) Şaka gibisiniz... Sizin gönlünüz var gibi bu adamda

Numaram yok zaten vermedim. En azından bir yerlerde akıllı davranabiliyorum 🙄
Allah ne etmesin kız seni, benim evime kadar biliyordu, hatta ilk ev telefonundan aramıştı. Telefon numarası değiştirdim kurtuldum evli olduğunu duyunca. Tertemiz kurtuldum. Peşimden koşmadı öyle, boşancaz falan diyordu gram inanmadım. Ardımı aramadığına göre -iyi ki de aramadı- boşanacağı falan da yokmuş demek ki.

Merhaba hanımlar,

Böyle bir konuyla geleceğim asla aklıma gelmezdi. Hem vicdanım hem merhametin çok sıkışmış durumdayım. Kendisiyle sosyal medyada tanıştık, gayet iyi anlaşıyorduk. Iki gün önce evli olduğunu, evliliğinde mutsuz olduğunu ve boşanmayı bekledigini ve bir de oğlu olduğunu söyledi. Ben bunu öğrenir öğrenmez "hala evlisiniz sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor bir daha bana yazmayın" diyerek kestirip attım.

Ertesi gün uzun uzun kendisini anlattı yok işte bana sürekli hakaret ediyor, yüzünü dahi görmek istemiyorum. Aynı evde kalma nedenimiz borcum olanı vermek, yakında bosanacağız, aylardır kanepede yatıyorum falan filan.

Ben 23 yaşındayım. Güzel bir mesleğim var. Adam benden 12 yaş büyük, mesleği de bana göre daha düşük. Yani bunları şunun için söylüyorum bulmuş altın yumurtlayan tavuğu bırakmıyor. Ne kadar olmaz desem de vazgeçmedi. En son dedim ki "boşanırsan ondan sonra konuşuruz bu şartlar altında ben metres olamam, yuva yıkan hiç olamam." Tamam dedi, senin için beklerim, ömrünü ömrüme katacağım, senin için savasacagım bla bla.

Duygusal boşlukta olduğu için 15gundur tanıdığı kişiye seni seviyorum diyebilen biri bu. Ben onunla ömrümü birleştirmeyi düşünmüyorum ama onun boşanma sürecinde iyice dibi görmesini de istemiyorum. Bunu bir insan olarak, vicdani olarak istemiyorum. Ortada çocuk var her şeyden öte. Lütfen bana bir akıl verin, bu adamın bedduasini almadan nasıl kaçacağım?

Güncelleme: Vermiş olduğunuz cesaretle de kendisini engelledim hesabı dondurdum. En doğrusu buydu.
Güncelleme tam yerinde olmuş diğer türlüsü istemem yan cebime koy çünkü

Karşınızda evli çocuklu, sizi kandırmış ve sizle karısını aldatan biri var, siz kırılırsa kırılsın engelleyeyim bari ne yapayım diyorsunuz:)) Şaka gibisiniz... Sizin gönlünüz var gibi bu adamda
Olmadığına eminim.

Çok yardımsever bir insansınız siz kardeşimin boşanma davası konusunda hayli yardımcı oldunuz bana, ama zaten etiket sahibi bir insansiniz, yüzünüzü görmedim ama güzel olduğunuzu da düşünüyorum.Tanidigim biri olsa tavsiye ederim sizi, o adamı bosverin zaten ailenizde istemez.Kimbilir kimler çıkar daha karşınıza zaten acele etmeyin.

Böyle düşünebilecegi o an gerçekten aklıma gelmedi salak kafam. Sadece ikna edemeyince uzak tutmak istedim kendimden ve böyle diyiverdim. Saçma düşünmüşüm gerçekten.
bi arkadasim vardi universiteden. ayni yerde calismaya basladik mezun olduktan sonra. bu arkadas biriyle tanisti internetten. adamla cok iyi anlastilar ayaklari yerden kesilmis sekilde agzi kulaklarinda geziyordu. adamla yuz yuze bulustular. yine cok mutlu falan. iliskileri ilerleyince kiz bi seylerden huzursuz olmaya basladi. sonra adamin face sifresini istedi, ne gorsun adam evli ve 2 cocuklu biri. kiz resmen depresyonlara girdi, dunyasi basina yikildi ama adamdan ayrildi. o adam da ayni sekilde "bosanicam cok mutsuzum, esimden ayri yasiyorum " palavralari atsa da arkadasim inanmadi. adami terk etti ama adam pesini birakmadi hem de tehditler etti. kiz numarasini degistirdi. adam bu kez is yerini aramaya basladi. sonra arkadasimla bisey planladik. sahte bir erkek hesabi actik bir de arkadasima hesap actik ve nisanli olarak yaptik face de. kiz da "eger bi daha beni rahatsiz edersen nişanlim calistigin yeri basacak ve ben de esinle konisicam" dedi. adama boylece pesini biraktirdi. yani siz bi sekilde pesinizi biraktirabilirsiniz, yuz yuze bile gorusmemissiniz henuz.

Ya arkadas bu evli heriflerin hepsi mi ayni yalanlari söyler yahu, aralarinda birisi de cikip dogruyu söylesin bi yerimi kiracam yemin ederim.
Insan bazen duygularina söz geciremez, evli bir insan bir baskasina da asik olabilir AMA burda önemli olan seyi söylüyorum: TARZ!!!
Gidersin önce adam gibi bosanirsin, ondan sonra gidip asik oldugun kisiye açılırsın. Ama adam yalani daha basta söylemis, üstelik sürec icerisinde de esini, cocugunun annesini daha 3 günlük kadina (bu sen oluyorsun) kötüleyecek kadar da rezil birisi.
Yani adamin elle tutulur bir yani yok konu sahibi. Dedigim gibi evli insanlar da baskasina asik olabilir, onlar da insan sonucta, ama bu adam bana hiiiiic tekin gelmedi ve senin gibi bir kiz böyle kalitesiz bir herifi hak etmedi, daha iyisine laiksin kesinlikle.

Çok yardımsever bir insansınız siz kardeşimin boşanma davası konusunda hayli yardımcı oldunuz bana, ama zaten etiket sahibi bir insansiniz, yüzünüzü görmedim ama güzel olduğunuzu da düşünüyorum.Tanidigim biri olsa tavsiye ederim sizi, o adamı bosverin zaten ailenizde istemez.Kimbilir kimler çıkar daha karşınıza zaten acele etmeyin.
Zaten ne geliyorsa başıma bu yufka yüreğim yardimseverligim yüzünden geliyor. Bu adam da bunu çok fark etti direkt o noktalarima yani kör noktalarıma saldırdı. Elim kolum bağlı gibi hissettim ama şükür ki biraz destekle doğru yolu buldum.

Boşayıp size gelsin diye umut besliyorsunuz anlaşılan yoksa sosyal medyadan yazan birini engellemek yerine boşa da gel laflarıyla oyalamak değil 23 , 15 yaşındaki birinin bile yapacağı iş değil.

Boşayıp size gelsin diye umut besliyorsunuz anlaşılan yoksa sosyal medyadan yazan birini engellemek yerine boşa da gel laflarıyla oyalamak değil 23 , 15 yaşındaki birinin bile yapacağı iş değil.
Böyle bir şey istemediğimi biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X