Merhaba hanımlar,
Böyle bir konuyla geleceğim asla aklıma gelmezdi. Hem vicdanım hem merhametin çok sıkışmış durumdayım. Kendisiyle sosyal medyada tanıştık, gayet iyi anlaşıyorduk. Iki gün önce evli olduğunu, evliliğinde mutsuz olduğunu ve boşanmayı bekledigini ve bir de oğlu olduğunu söyledi. Ben bunu öğrenir öğrenmez "hala evlisiniz sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor bir daha bana yazmayın" diyerek kestirip attım.
Ertesi gün uzun uzun kendisini anlattı yok işte bana sürekli hakaret ediyor, yüzünü dahi görmek istemiyorum. Aynı evde kalma nedenimiz borcum olanı vermek, yakında bosanacağız, aylardır kanepede yatıyorum falan filan.
Ben 23 yaşındayım. Güzel bir mesleğim var. Adam benden 12 yaş büyük, mesleği de bana göre daha düşük. Yani bunları şunun için söylüyorum bulmuş altın yumurtlayan tavuğu bırakmıyor. Ne kadar olmaz desem de vazgeçmedi. En son dedim ki "boşanırsan ondan sonra konuşuruz bu şartlar altında ben metres olamam, yuva yıkan hiç olamam." Tamam dedi, senin için beklerim, ömrünü ömrüme katacağım, senin için savasacagım bla bla.
Duygusal boşlukta olduğu için 15gundur tanıdığı kişiye seni seviyorum diyebilen biri bu. Ben onunla ömrümü birleştirmeyi düşünmüyorum ama onun boşanma sürecinde iyice dibi görmesini de istemiyorum. Bunu bir insan olarak, vicdani olarak istemiyorum. Ortada çocuk var her şeyden öte. Lütfen bana bir akıl verin, bu adamın bedduasini almadan nasıl kaçacağım?
Güncelleme: Vermiş olduğunuz cesaretle de kendisini engelledim hesabı dondurdum. En doğrusu buydu.