• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli, cocuklu, mutsuz kadın olmak ??

Junkel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
50
0
86
İstanbul
Hevesle sevinçle evlenir insan, yeni bi başlangiçtır, ışıl ışıl olur insan, güzelliğin zirvesinde.. Evlenirsiniz, cicim ayları biter, sorumluluklar biner omuzlarınıza, her geçen gün biraz daha ağırlaşılar, eşınizin gerçek yüzü sizi hayal kırıklığına uğratır, sabredersiniz, düzelir dersiniz cocuğunuz olur. Anne olmak dünyanin en güzel duygusuydu evet ama bi taraftanda sizin bir daha asla eski siz olmamanız demekti. Eşiniz sizi aldatır, siz cocugunuz için bir şans daha verirsiniz evliliğinize. Güven duygusu biter hep şüpheyle yaşamaya devam edersiniz. Ailevi sorunlarınızda cabası, eşinizin ailesi kendi aileniz... Sorunlar bitmez, savaştıkca, tükenir, tükendikce yorulur ve yaşlanırsınız ... Hepimizin ortak kaderi bu olsa gerek. Ne dersiniz ?

allah sabır versin ve allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın bunları okuyunca hıc evlenmek ııstemıyorum.. bekarım bu arada ..

Hevesle sevinçle evlenir insan, yeni bi başlangiçtır, ışıl ışıl olur insan, güzelliğin zirvesinde.. Evlenirsiniz, cicim ayları biter, sorumluluklar biner omuzlarınıza, her geçen gün biraz daha ağırlaşılar, eşınizin gerçek yüzü sizi hayal kırıklığına uğratır, sabredersiniz, düzelir dersiniz cocuğunuz olur. Anne olmak dünyanin en güzel duygusuydu evet ama bi taraftanda sizin bir daha asla eski siz olmamanız demekti. Eşiniz sizi aldatır, siz cocugunuz için bir şans daha verirsiniz evliliğinize. Güven duygusu biter hep şüpheyle yaşamaya devam edersiniz. Ailevi sorunlarınızda cabası, eşinizin ailesi kendi aileniz... Sorunlar bitmez, savaştıkca, tükenir, tükendikce yorulur ve yaşlanırsınız ... Hepimizin ortak kaderi bu olsa gerek. Ne dersiniz ?

erkekler konusunda bildiğim tek şey var ki oda asla ama asla düzelmeyecekleridir.....

başta nasıl geldiyse sonuna kadar da öyle devam eder ....

balık baştan kokar diye bir laf vardır
herşey güzel başlar ister 2 günde evlenin ister 2 yılda
insanlar aynı evde yaşamaya başlayınca çoğu şey değişir
ama bir evlilikte aşılmayacak sorunlar baştan yaşanmaya başlandıysa
o evliliği kurtarmak için çocuk yapmak yanlışların en büyüğü
mutsuz olduğunuz bir ortamda mutlu bir çocuk yetiştiremezsiniz
oyüzden kaderimiz birazda seçimlerimizle ilgili
çocuklar olduktan sonra seneler geçtikten sonra sorunlar başladıysa
ce kesinlikle aşılmıyorsa aile desteği yoksa başka tabi çoğu kadın bu yüzden katlanır mutsuzluğa
ekonomik özgürlük ve aile çok önemli
çocuklarımıza evlendirdikten sonra destek çıkamıyoruz
asıl evlendikten sonra ihtiyacı bir kadının aileye
kaynanalar gelin damat kavgasına tutuşup yeni aileyi hırpalamaktan başka bir şey yapmıyor
aileler kızlarının her zaman arkalarında olması lazım bir annenin kızına evlenirken sözleyeceği tek şey
kendini aşılmayacak bir sorunun içinde bulduğunda mutsuz olduğunda arkanda olduğumuzu unutma burası senin evin ve her zaman öyle olucak işte ozaman bir kadın evliliğinde mutsuzsa 5 çocuğuda olsa kocasının ilk tokatında yada aldatmasında arkasına bile bakmadan o evi terkeder ama maalesef elalem neder diye yaşıyoruz nice hayatlar bu yüzden hiç oluyor..

Balık her zaman baştan kokmuyor, insanlar öyle güzel oynuyor, maskelerini takıyor ki gerçekleri görebilmeniz zaman alabiliyor. Aileler çok önemli faktör, gelin olmak elin kızı olmak olduğu sürece, kendi aileniz artık bizden çıktı dediği sürece kadınlar değerlik duygusunu kaybediyor ister istemez bilinç altı böyle hissettiriyor. Hani kadının ayakları sağlam basmalı yere diyoruz ya, ekonomik özgürlüğü olan kadınlar genelde evliliğinde yanlızlaşan kadınlardır ! Bu böyle malesef, eşinizdan üç kuruş fazla kazanırsınız, yansır davranışlarınıza, rahat davranırsınız eşinizin işine gelmez, kompleks halleri, erkek adam kaldıramaz karısının gücünü. Ve git gide ipler koparr..uzaklaşırsınız, oynamaya başlar samimiyetinizi kaybedersiniz .. Stajer, kasiyerler vasıfları düşük insanlar eşinizin egosuna iyi gelmeye başlar aldatılırsınız ... Bu böyledir, kadının işi her durumda güçtür ...!

Anlattıklarınızla ne yazıkki bir çok kadının yaşadıklarını mutsuzluklarını ozetlemişsiniz.. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ağzım açık okuduğum pek çok konu oldu. Ama hayat bizim hayatımızsa herşeyi değiştirnenin elimizde olduğuna inanıyorum umutsuzluk biz hanımlara yakışmıyor

Balık her zaman baştan kokmuyor, insanlar öyle güzel oynuyor, maskelerini takıyor ki gerçekleri görebilmeniz zaman alabiliyor. Aileler çok önemli faktör, gelin olmak elin kızı olmak olduğu sürece, kendi aileniz artık bizden çıktı dediği sürece kadınlar değerlik duygusunu kaybediyor ister istemez bilinç altı böyle hissettiriyor. Hani kadının ayakları sağlam basmalı yere diyoruz ya, ekonomik özgürlüğü olan kadınlar genelde evliliğinde yanlızlaşan kadınlardır ! Bu böyle malesef, eşinizdan üç kuruş fazla kazanırsınız, yansır davranışlarınıza, rahat davranırsınız eşinizin işine gelmez, kompleks halleri, erkek adam kaldıramaz karısının gücünü. Ve git gide ipler koparr..uzaklaşırsınız, oynamaya başlar samimiyetinizi kaybedersiniz .. Stajer, kasiyerler vasıfları düşük insanlar eşinizin egosuna iyi gelmeye başlar aldatılırsınız ... Bu böyledir, kadının işi her durumda güçtür ...!

Altını çizdiğim cümleniz sizin için de geçerli ise eğer , hatayı biraz da kendinizde aramalısınız.
Kimse eşinin gücünü koz olarak kullanmasını kaldıramaz. Evliliğin özüyle çelişir bu durum bana göre.

Hevesle sevinçle evlenir insan, yeni bi başlangiçtır, ışıl ışıl olur insan, güzelliğin zirvesinde.. Evlenirsiniz, cicim ayları biter, sorumluluklar biner omuzlarınıza, her geçen gün biraz daha ağırlaşılar, eşınizin gerçek yüzü sizi hayal kırıklığına uğratır, sabredersiniz, düzelir dersiniz cocuğunuz olur. Anne olmak dünyanin en güzel duygusuydu evet ama bi taraftanda sizin bir daha asla eski siz olmamanız demekti. Eşiniz sizi aldatır, siz cocugunuz için bir şans daha verirsiniz evliliğinize. Güven duygusu biter hep şüpheyle yaşamaya devam edersiniz. Ailevi sorunlarınızda cabası, eşinizin ailesi kendi aileniz... Sorunlar bitmez, savaştıkca, tükenir, tükendikce yorulur ve yaşlanırsınız ... Hepimizin ortak kaderi bu olsa gerek. Ne dersiniz ?[/QU

erkekler kesınlıkle değişmez..ne kadar aşık olursa olsunlar asla da ben bıze aıt olduklarını düşünmüyorum:50: belki şizofrence belki pesimist bi düşünce ama bu bır bir gercek..erkekler kesııınlıklee değişmeeeezzz:27:

adamın içinde varsa bazı şeyler
bence degişebilir
tabi sevgi yoksa adam iyice kütük olur:9:

Hevesle sevinçle evlenir insan, yeni bi başlangiçtır, ışıl ışıl olur insan, güzelliğin zirvesinde.. Evlenirsiniz, cicim ayları biter, sorumluluklar biner omuzlarınıza, her geçen gün biraz daha ağırlaşılar, eşınizin gerçek yüzü sizi hayal kırıklığına uğratır, sabredersiniz, düzelir dersiniz

İşte buraya kadar beni anlatıyorsunuz dedim. Bende çok bocalıyorum.
Hem eşimi seviyorum, beğendiğim birsürü yönü var ama beni hayal kırıklığına uğratan bir çok yönüde var. Neresinden tutacağımı bilemedim ben de anlayacağınız.

Back
X