• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli-çocuklu

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Şu sıralar çok hassasım ve durumum kötü.. Bunu bir önceki konumu okuyanlar bilir.. Şu anda yine bir sorunum var.. Şu sıralar kendimi yalnız hissediyorum ve bu yüzden nette çok takılıyorum.. Ve biri ile tanıştım- yeni değil ayalr oluyo- ama şu anda daha sık konuşuyoruz .. benden büyük yaşı evli ve bir çocuğu var.. Bana iyi davranıyor dostça ... Ama yani birazda yakın ama belli bir sınır kouyor genelde.. Dertlerimi dinliyor, öneride bulunuyor felan.. Buraya kadar herşey çok güzel ama garip ki ondan hoşlanmaya başladımmm :S napıcam bennn

Hemen o adamı hayatından çıkarmalısın..
Karşı taraftaki kadının yerine koysana kendini..
Belki aranızda bişi yok insani normal sohbettir felan dicek arkadaşlar olabilir ama neden zamanını hayat arkadaşıyla paylaşmak yerine sizle paylaşmasına müsade edip zemin hazırlıyorsunuz..
Yani göz göre göre ben yuva yıkan kadın olucam dersiniz eğer duygularınıza yenilirseniz..
Etrafta bunca bekar erkek dururken çokmu arıyorsunuz evli yuva sahibi erkekleri ben anlamıyorum..
ANLAYAMIYORM!!

Avucunu yalayacaksin, ister hoslan, ister asik ol. Bu böyle canim benim, cünkü ne güzel söylemissin öyle adam evli ve cocuklu.
Ama senden birseyler isteyebilir yinede. Diggat et kendine :27:

Hemen o adamı hayatından çıkarmalısın..
Karşı taraftaki kadının yerine koysana kendini..
Belki aranızda bişi yok insani normal sohbettir felan dicek arkadaşlar olabilir ama neden zamanını hayat arkadaşıyla paylaşmak yerine sizle paylaşmasına müsade edip zemin hazırlıyorsunuz..
Yani göz göre göre ben yuva yıkan kadın olucam dersiniz eğer duygularınıza yenilirseniz..
Etrafta bunca bekar erkek dururken çokmu arıyorsunuz evli yuva sahibi erkekleri ben anlamıyorum..
ANLAYAMIYORM!!

yaa çok garip ama mesajlarını heyecanla bekliyorum.. O bana ilgi gösteriyor gibi değil ama dertlerimi dinliyor felan.. Konuyu sapıtan benim galiba..

Avucunu yalayacaksin, ister hoslan, ister asik ol. Bu böyle canim benim, cünkü ne güzel söylemissin öyle adam evli ve cocuklu.
Ama senden birseyler isteyebilir yinede. Diggat et kendine :27:

Ya ben şu andada avcumu yalıyorum.. Yani bir birliktelik söz konusu değil.. Sadede ben kendime hakim olamıyorum , bu ara sapıttım anlatabiliyor muyummm

Isin gücün yokmu senin kardesim?
Okul? Meslek? Calismak? Ne is yaparsin sen?

neden böyle yapıyosun okuyan kızları akılı mantıklı bilirdim sacma şeyler yapma evli adamdan başka nette kimse yokmuydu yani güzel kardeşim adamı bırak okulunu oku yadaa kendine bekar bi arkadaş bul bu genc kızlar neden kendilerini kücük düşürler anlamıyorum hic

neden böyle yapıyosun okuyan kızları akılı mantıklı bilirdim sacma şeyler yapma evli adamdan başka nette kimse yokmuydu yani güzel kardeşim adamı bırak okulunu oku yadaa kendine bekar bi arkadaş bul bu genc kızlar neden kendilerini kücük düşürler anlamıyorum hic

bende rahatsızım tiksiniyorum bu durumdan utanç verici :S

Şu sıralar çok hassasım ve durumum kötü.. Bunu bir önceki konumu okuyanlar bilir.. Şu anda yine bir sorunum var.. Şu sıralar kendimi yalnız hissediyorum ve bu yüzden nette çok takılıyorum.. Ve biri ile tanıştım- yeni değil ayalr oluyo- ama şu anda daha sık konuşuyoruz .. benden büyük yaşı evli ve bir çocuğu var.. Bana iyi davranıyor dostça ... Ama yani birazda yakın ama belli bir sınır kouyor genelde.. Dertlerimi dinliyor, öneride bulunuyor felan.. Buraya kadar herşey çok güzel ama garip ki ondan hoşlanmaya başladımmm :S napıcam bennn

iyi halt ediyosunuz...
etrafta birsürü bekar dururken ne anliyosunuz yaa evvli erkeklerden anlamiyorum.derdiniz ne yuva yikinca cocuklari babasiz birakinca icinizmi rahatliyor.zevk mi aliyorsunuz milletin yuvasini yikmaktan.biraz elinizi vicdaniniza koyasaniz düsünseniz o adamin esinin ne durumda olacagini cocuklarinin ne durumda olacaginida yapmasaniz böyle ihrenclikler.
dertlesmek istiyosanda baska insan mi yok evli erkeklen dertlesiyon.o adam onun bununla internette dert dinleyecegine gitsinde ilk önce karisinin derdini bi dinlesin.colugunla cocunla ilgilensin. :47:

adım 1- hemen bir word dosyanıs açıyorsun
adım 2- vgbhlfjjds.şlfkıdjfıhbvcdsjlbnc gibi saçma sapan tuşlara basıyorsun
adım 3- o adamla konuştuğun mailin şifremi değiştir bölümünü açıyorsun
adım 4- o yazdığın karmaşık metni kopyalıyıp yeni şifre- ve şifre tekrar kısmına yapıştırıyorsun
adım 5- o word dosyasını kaydetmeden kapatıyorsun
adım 6- pc ni kapatıp baştan açıyorsun....

adım 7- canın konuşmak isterse 24 saat burada online olunuyor... aynı şimdi yaptığın gibi konu açıp bizimle dertlerini paylaşıyorsun...

tatlım sakın ha allah korusun. şeytanları uzak tut kendinden. bu senın elinde... napıcam diyip de konuşmaya devam etme. zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini....

Gercekten öyle,bende senin gibi insanlardan tiksiniyorum, utanc verici ve zavallisincanim, akli basinda birisi olsan bu yasta hayatimi nasil kurtaririm diye düsünürdün.
Iyi egitim alip kendini gelistirmek varken böyle basitlesmenden dolayi seni kiniyiorum. Evli ve cocuklu bir erkekle ne yapacaksin?
Git söyle güzelfilinta genc bir erkek arkadas bulsana.

iyi halt ediyosunuz...
etrafta birsürü bekar dururken ne anliyosunuz yaa evvli erkeklerden anlamiyorum.derdiniz ne yuva yikinca cocuklari babasiz birakinca icinizmi rahatliyor.zevk mi aliyorsunuz milletin yuvasini yikmaktan.biraz elinizi vicdaniniza koyasaniz düsünseniz o adamin esinin ne durumda olacagini cocuklarinin ne durumda olacaginida yapmasaniz böyle ihrenclikler.
dertlesmek istiyosanda baska insan mi yok evli erkeklen dertlesiyon.o adam onun bununla internette dert dinleyecegine gitsinde ilk önce karisinin derdini bi dinlesin.colugunla cocunla ilgilensin. :47:

hopp hopp dur bir dakika adama aşığım oda bana aşık adamı boşatıp ben evlenecğeim felan demedim tepkiniz çok sert.. burada zaten açıkça belirttim bu adamdan bişi beklemiyorum diyeee... Ben sadece böylece aptalca şeyleri neden yapıyorum gibisinden çözüm aramak için yazdım azar duymak için değil

Gercekten öyle,bende senin gibi insanlardan tiksiniyorum, utanc verici ve zavallisincanim, akli basinda birisi olsan bu yasta hayatimi nasil kurtaririm diye düsünürdün.
Iyi egitim alip kendini gelistirmek varken böyle basitlesmenden dolayi seni kiniyiorum. Evli ve cocuklu bir erkekle ne yapacaksin?
Git söyle güzelfilinta genc bir erkek arkadas bulsana.

deidklerin doğru ama bana hakaret etmeye hakkın yok.. ben burda sadece bir sıkıntımı açtım sizin yaptığınza bir bakın

sen niye kendi hemcinlerinle dertleşmiyorsun da illa bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun.

tabi amaç farklı dertleşmek değil gönül ilişkisi kurmak.

sen niye kendi hemcinlerinle dertleşmiyorsun da illa bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun.

tabi amaç farklı dertleşmek değil gönül ilişkisi kurmak.

birden bire olan birşey adamı araypı bulup tuzağıma çektim gibi konuşuyorsunuz.. tekrarlıyorum adamla bir ilişkim yok!!!

adım 1- hemen bir word dosyanıs açıyorsun
adım 2- vgbhlfjjds.şlfkıdjfıhbvcdsjlbnc gibi saçma sapan tuşlara basıyorsun
adım 3- o adamla konuştuğun mailin şifremi değiştir bölümünü açıyorsun
adım 4- o yazdığın karmaşık metni kopyalıyıp yeni şifre- ve şifre tekrar kısmına yapıştırıyorsun
adım 5- o word dosyasını kaydetmeden kapatıyorsun
adım 6- pc ni kapatıp baştan açıyorsun....

adım 7- canın konuşmak isterse 24 saat burada online olunuyor... aynı şimdi yaptığın gibi konu açıp bizimle dertlerini paylaşıyorsun...

tatlım sakın ha allah korusun. şeytanları uzak tut kendinden. bu senın elinde... napıcam diyip de konuşmaya devam etme. zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini....

teşekkür ederim yorumun için gerçekten çok saoll :S :43: ben burada ağlıyorum bana tiksinçsin zavallısın diye yorum yapıyorlar.. anlamıyorum zaten durumum kötü bir de siz itin beni çok sağolunn :43:

Hakaret etmedimki ayni senin yazdiklarini tekrarladim.
Sen dedinki kendimden igreniyorum, bende dedimki evet bende senin gibi kizlardan igreniyorum burda hakaret nerde?
Neyse konumuza gelelim, hic kimse baska birisi icin ne yuvasindan olur nede cocugundan.
Ama citirdan hazir duran birisi varsa onu kullanir, bu böyledir haberin ola.

Back
X