• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli-çocuklu

Sana tavsiyem bir günlügüne hastaneye git ve orda hasta yatanlari gör belki aklin basina gelir.
Gencsin, sagliklisin daha bundan güzel birsey olabilirmi?
Birde üniversite okuyorsun, ne mutlu sana, bunu isteyipde yapamayan o kadar genc izlarimiz varki...
Gelmis burda agliyorsun. Aglanacak hic bir neden yokken.
Hayat cok kisa hic bir erkege degmez, kendini sev, kendine deger verki...günün birinde seni gercekten sevende ciksin karsina.

ayrıca konu açtığınızda eleştirilere açık olun biraz bu nedir ya isterseniz konularınızı açmadan bizim neler dememiz gerektiğini açan bi konu daha açın biz ordan bakar yazarız
boyutların hakarete kadar gideceğini tahmin edemedim özür dilerimm :43:

Sana tavsiyem bir günlügüne hastaneye git ve orda hasta yatanlari gör belki aklin basina gelir.
Gencsin, sagliklisin daha bundan güzel birsey olabilirmi?
Birde üniversite okuyorsun, ne mutlu sana, bunu isteyipde yapamayan o kadar genc izlarimiz varki...
Gelmis burda agliyorsun. Aglanacak hic bir neden yokken.
Hayat cok kisa hic bir erkege degmez, kendini sev, kendine deger verki...günün birinde seni gercekten sevende ciksin karsina.

bir kursa felan yazılacağım zaten oyalanmak için.. birde bnm önceki olayım yani o saplantlı sapık olayı hala ensemde hissediyorum nefesini hala çıkacak diye korkuyorum .. bu da adım atmama engel oluyorr.

arkadaşlar sanırım biz birbirimizi böyle yargılar ve tehdid eder şekilde dinlediğimiz için bazen yanlış olduğunu bilsek de bazı şeyler daha cazip gelebiliyor.. psikoloj bir durum...
Lütfen... saldırgan değil de sakince konuşamaz mıyız?? yanı tehdid ve hakaret vari cümleler herzaman kötüye teşvik eder insanı.. Bakın kız bir konu açtı ve hemen saldırıyoruz.. adam ona böyle yapmadığı için onunla konuşuyor.... Onun için kendine yakın hissetmeye başlıyor çünkü birtek onunla konuşabiliyor...
Lütfen biz daha yapıcı olalım bu konu için ve birbirimizi destekleyelim. bu arkadaşımızında ihtiyaç duyduğu konuşma ortamını biz ona sağlayalım ki o yapmasını istemediğimiz şeyi yapmasın... onun bize ihtiyacı var...

arkadaşım ortalıkta bir sürü bekar yakışıklı genç adam varken, evli ve çocuklu adamı ne yapacaksın allah aşkına? madem sapıttın doktora git. sıkıntıdan birilerine sarıyorsanda boş zamanını elalemin kocasına sarmakla geçireceğine git hobi fln bul.

Rica ederiz.
biz burda siz genclere yardim etmek icin variz. Takma kafana.
Inan bana, günün birinde gercek aski buldugunda bu hallerine güleceksin.
Hadi, kendine ceki düzen ver bakayim.:69:

derdim şu anda adam değil .. zaten arkadşaın dediği gibi kişiyi sileceğim.. sorun benim bu kadar kötü durumda olmam .. kimsenin eşini ayartmaya felan çalışmıyorum yaa niye anlamıyorsunuz ..

Benim yorumumda böyle bir ibare yok ki? Bu sizin iddianız...

Aksine "rahatsız olduğunuz için konuyu açmışsınız" yazdım, dikkat ederseniz...

Bundan sonrası için de "sizin yaptığınız gibi biri de sizin eşinizle dertleşmesin diye dua edin" dedim... Hani atalarımız diyor ya "Ne ekersen onu biçersin" minvalinde... Eden bulur, başınıza gelebilir, bunu ilk kez duymuyorsunuz değil mi?

Buradan "ayartmak" kadar çirkin bir ifade çıkartıyorsanız bu sizin kendi durumunuza kendi yorumunuzdur...

Madem tüm eleştiri, tavsiye ve yorumları hakaret gibi algılayacak bizi hakaret etmekle itham edeceksiniz sakinleşince konuyu açsaydınız... Nasıl fikir?

arkadaşım ortalıkta bir sürü bekar yakışıklı genç adam varken, evli ve çocuklu adamı ne yapacaksın allah aşkına? madem sapıttın doktora git. sıkıntıdan birilerine sarıyorsanda boş zamanını elalemin kocasına sarmakla geçireceğine git hobi fln bul.

tekrarlıyorum kimsenin kocasını ayartmıyorummmmm ... konuşabileceğim tek kişi oydu o zaman.. o yüzden etkiledi benii ..

lazrail cok güzel söylüyorsun ama bu öyle bir konuki, göz göre göre kendisini ucurma atan bir genc kizada yardim etmemiz lazim.

çok sevdiğim bi arkadaşım ayrılmış bi ailenin çocuğu ve böyle bi aldatma sebebiyle ne kadına ne adama bişey olmuyo olan çocuğa oluyo ben bunu gözlerimle gördüm! ve kimse kusura bakmasın bu durumda hiç sakin konuşmam evli olduğunu bildiğin adama daha başta o gözle bakmak hata bu adamın çocuğu var çocuğu bundan daha büyük ne olabilirki !!!

Rica ederiz.
biz burda siz genclere yardim etmek icin variz. Takma kafana.
Inan bana, günün birinde gercek aski buldugunda bu hallerine güleceksin.
Hadi, kendine ceki düzen ver bakayim.:69:

ona uğraşıyorum ilk adım olarakda yaptığım yanlışı benden başkalarına söyleyerek ve çözüm arayarak başladım. devam ettirecek olsam kimseye açmam herhalde

çok sevdiğim bi arkadaşım ayrılmış bi ailenin çocuğu ve böyle bi aldatma sebebiyle ne kadına ne adama bişey olmuyo olan çocuğa oluyo ben bunu gözlerimle gördüm! ve kimse kusura bakmasın bu durumda hiç sakin konuşmam evli olduğunu bildiğin adama daha başta o gözle bakmak hata bu adamın çocuğu var çocuğu bundan daha büyük ne olabilirki !!!

ya arkadşaım adamla konuşmıcam diyorum.. adamı boşatmıyorummmm .. niye böyle hiddetleniyorsun.

tekrarlıyorum kimsenin kocasını ayartmıyorummmmm ... konuşabileceğim tek kişi oydu o zaman.. o yüzden etkiledi benii ..

sencede bahane değilmi bu ? adamla internetten tanışmışsın internette bekar yokmuki onlarla konuşsaydın hem en başta bu adamı diyemedinmi evli barklı adamsın karın biliyomu senin milletle dertleştiğini bilmem ne

işte bak bensana demiştim herkes acımasızca eleştiriyor cünkü bu konu hassa bi konu bak üzülüyosun hadi yanlış yaptıgını sende biliyosun degişmeye calış cabala yap işte bişeyler ama bu adam olmadan tamam

Arkadaşım ayartmıyorsun anladık ! ama zemin hazırlıyorsun. Ben anlamıyorum ki yaptığımız yanlışları psikolojim bozuk bunalımdayım depresyondayım diye mübah göstermeye çalışmak da neyin nesi. Vicdanın rahatsızsa bir daha tekrarlamamak adına elinden geleni yaparsın. Sen pişmanlık duyan bir tavır sergilemektense onun bunun sert eleştirilerine takılabilecek kadar iyi durumdasın. Hiç kusura bakma !

Son düzenleme:
sencede bahane değilmi bu ? adamla internetten tanışmışsın internette bekar yokmuki onlarla konuşsaydın hem en başta bu adamı diyemedinmi evli barklı adamsın karın biliyomu senin milletle dertleştiğini bilmem ne
ben olmadığın için anlayamazsın.. zaten açıklayamam da ne olduğunu.. zaten şahsiyet bnm ona ilgi duyduğumu bile bilmiyor.. ben farklı bir şey sormak için bir mesaj atmıştım sonrası geldi işte..

derdini dinlemesi senin kalbini calmasi icin yeterli mi?Hem bahsettigin adam gercekten iyi ahlakli bir adam olsa ne isi var nette tanimadigi kizlarin derdini dinliyor, yazisiyor?Senin baban,yada etrafinda tanidigin evli erkekler bos zamanlarinda nette genc kizlarla mi yazisiyor.Cevabin ''hayir'' sa bu adamdan uzak dur

senin onceki konunu da okudum,bunca sey yasayan biri olarak cok daha dikkatli olman gerekir

işte bak bensana demiştim herkes acımasızca eleştiriyor cünkü bu konu hassa bi konu bak üzülüyosun hadi yanlış yaptıgını sende biliyosun degişmeye calış cabala yap işte bişeyler ama bu adam olmadan tamam

tamam cnaım çok saol yorumun için..

Ne zaman istersen, gel buraya canim,biz burdayiz.
hepimiz yasimizi basimizi almisiz, sizlere abla nasihatlari vermek icinde variz.
Onun icin ben burda civil civil gencler görmek istiyorum. Bosver sen,bundan sonra kendini düsün ve hayati yasamaya bak.
Mutlu, neseli olunca hayatda sana aynen öyle geri gülümsüyor, inan bana :71:

derdini dinlemesi senin kalbini calmasi icin yeterli mi?Hem bahsettigin adam gercekten iyi ahlakli bir adam olsa ne isi var nette tanimadigi kizlarin derdini dinliyor, yazisiyor?Senin baban,yada etrafinda tanidigin evli erkekler bos zamanlarinda nette genc kizlarla mi yazisiyor.Cevabin ''hayir'' sa bu adamdan uzak dur

senin onceki konunu da okudum,bunca sey yasayan biri olarak cok daha dikkatli olman gerekir

ondan çevremle sağlıklı ilişkilerim yok iştee...

Back
X