• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli degilim ama hamileyim;(

whitewitch

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
11
0
6
Ankara
Merhaba, ben 40 yasindayim, 5 yildir suren bir iliskim var ama evli degiliz. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. onceki evliligimden bir oglum var. Bebegin babasi once dogur derken, sonra vazgecti, ben yapamam, hazir degilim, planlamadik diyor. 8. haftaya girdik. Herseyi yaptim ikna etmek icin, ailesiyle konustum, ultrasonda gosterdim, umru degil, beni tehdit ediyor. Kendi basina karar veremezsin, doguracaksan ben yokum diyor, ne yapmaliyim? cok uzgunum, bebegimi dogurmak istiyorum, doktorlar da bu son sansin dedi. lutfen yardim;((

Merhaba, ben 40 yasindayim, 5 yildir suren bir iliskim var ama evli degiliz. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. onceki evliligimden bir oglum var. Bebegin babasi once dogur derken, sonra vazgecti, ben yapamam, hazir degilim, planlamadik diyor. 8. haftaya girdik. Herseyi yaptim ikna etmek icin, ailesiyle konustum, ultrasonda gosterdim, umru degil, beni tehdit ediyor. Kendi basina karar veremezsin, doguracaksan ben yokum diyor, ne yapmaliyim? cok uzgunum, bebegimi dogurmak istiyorum, doktorlar da bu son sansin dedi. lutfen yardim;((

Zor bir durum , maddi olarak bu bebeğe bakabilecek konumdamısın bilmiyorum , ilk karar vereceğin şey babasız bir bebek büyütürmüyüm , ikincisi buna maddi olarak yetebilirmiyim.
Bu bebeği doğurmasan bile , seni bu şekilde zor durumda bırakan biri ile devam edebilirmisin..

bu bebegi sizden habersiz leyleklermi getirdi neden dikkat etmediniz ki boyle bi adamla evlilik disi yasiyorsunuz ve hamile kaliyorsunuz hangi cesaretle annem yasindasiniz ama boyle durumlara cok kiziyorum ne olucak simdi o bebek dogsa olmaz dogmasa olmaz dogza evlilik disi bi bebek ne zorluklar yasiyacagini tahmin bile edemiyorum her yerde dislanacak daha bi suru sey aldirsaniz ALLAH vermis nasil kiyacaksiniz keske bazi seyleri onceden dusunseydiniz burdaki hanimlar aldir dese aldiracakmosin yoksa adamla konusup cocugu kabul etmesinimi isteyeceksin bizden amac ne:47:

paris68, bu ofkenizin sebebi ne anlamadim, sizden bir beklentim tabii ki yok, hakaret isitmemek disinda tabii, eger yazdiklarimi okursaniz nasil oldugunu anlarsiniz, hayatta insanin basina beklenmedik durumlar geelebiliyor, "anneniz" yasinda olan yasima gelince buyuk konusmamak gerektigini anlarsiniz umarim;(

Herkes kendi sevişmesinden mesuldur. Yargılamak bize düşmez.
Zor bir durum. Hem mantık kısmı hem duygusal kısmı.
Adam karaktersizmiş gerçekten. Ama çok iyi düşünün.
Aldırın diyemem durumunuz varsa bu sorumluluğu babasız alabilecekseniz doğurun.
Ama çocuğunda gelecekte baba eksikliği yaşayacak olmasınıda göz ardı etmemek lazım.
Boşanmış ve çocuğu olan bir kadınsınız en doğru kararı yine siz verirsiniz.

bence bakabilecek durumdaysanız doğurun madem istiyorsunuz. bu konuda sadece iç sesinizi dinleyin,bu bebeği gerçekten istiyorsanız ve bakabileceğinize inanıyorsanız kimseye aldırmayın ve doğurun. onun size gelmiş bir hediye olduğunu düşünün.hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum

Son düzenleme:
Back
X