• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli değilim, gencim ama belimde çatlaklarım var..bebe yağı deneyen varmı?

pelin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
25
0
36
arkadşlar çatlaklardan hep hamilelik sonrası şikayet ediyorlar. ne çoçuk yaptım ne de evliyim:) ama belimde çok fazla çatlak var.. çok sık kilo alıp vermekten.. gögüsümde bile var.. bebe ağı cok ıyı gelıyor dıyorlar.. deneyen var mı??yorumlarınızı beklıyorum

arkadşlar çatlaklardan hep hamilelik sonrası şikayet ediyorlar. Ne çoçuk yaptım ne de evliyim:) ama belimde çok fazla çatlak var.. çok sık kilo alıp vermekten.. Gögüsümde bile var.. Bebe ağı cok ıyı gelıyor dıyorlar.. Deneyen var mı??yorumlarınızı beklıyorum

ne bebe yagı dünyanın en iyi teknolojileri bile daha çatlaga kesin çözüm olamadı maalesef
sadece gebe bayanlarda cildi nemlendirip gerilmesini engelledigi için çatlak oluşmasını önler diye bebe yagı ,badem yagı vs sürerler o kadar ;ama fraksiyonel laser çok başarılı çatlaklarda cildi soyararak engebeli görünümü hafifletiyor yine de memelere uygulanmaz süt kanallarından dolayı hele ki dogurmamışsın

bebe yagı olan catlaklara bı faydası yoktur.kakao yag bebe yag badem kayısı yagı bunları genelde catlak olusumunu engellesın dıye kullanır hamıle bayanlarımız .ayrıca bebe yagını ztn kullanmamız lzm ,vucudumuzunda neme ıhtıyacı var genellıkle vucut hep ıhmal edılır ama en azından bebe yagı olsun kullanılmalı ztn ,bı cozum ıcın deglde sart olarak kullanmalısın .

Back
X