- 18 Nisan 2020
- 48
- 45
- 3
- 32
Ciddi dusunuyorduk kaybetmek istemedim ondan beraber oldum diyorNe gerek var kendini bu hale sokuyorsun ozaman kendine hakim olsaydın da bulunduğun bu duruma düşmeseydin haksızmıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi dusunuyorduk kaybetmek istemedim ondan beraber oldum diyorNe gerek var kendini bu hale sokuyorsun ozaman kendine hakim olsaydın da bulunduğun bu duruma düşmeseydin haksızmıyım
Çok citti düşündüğü belli zaten allahım yarapbimCiddi dusunuyorduk kaybetmek istemedim ondan beraber oldum diyor
Gebeyseniz adet söktürücü bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar ve baş dönmesi yapabilirHayır. Sadce adet olmadım dedim. Olursun çünkü ben eminim ddi olmazsa yarın adet söktürücu alayım ddi ama bilmiyorum
Haklısın valla ama ben değilim o kişi yani mesaj alıntı olunca ustume alındım nedenseNe gerek var kendini bu hale sokuyorsun ozaman kendine hakim olsaydın da bulunduğun bu duruma düşmeseydin haksızmıyım
Cenabi mevlm ramazan ayi hurmetine evlada kavustursunHaklısın valla ama ben değilim o kişi yani mesaj alıntı olunca ustume alındım nedenseben tamı tamına 9 aydır hamile kalmayı isteyen biriyim keşke ben olaydım hamile miyim sorusu olan 3gun geciken vallahi koşa koşa test yaptırmaya giderdim
![]()
YaHaklısın valla ama ben değilim o kişi yani mesaj alıntı olunca ustume alındım nedenseben tamı tamına 9 aydır hamile kalmayı isteyen biriyim keşke ben olaydım hamile miyim sorusu olan 3gun geciken vallahi koşa koşa test yaptırmaya giderdim
![]()
Afedersin ama sex de birsey var saniyotlarBi insanla birlikte olup onu cinsellikle kendine bağlamanda başlı basında yanlış arkadaşım kusura bakma da
Amin inşallah rabbim bütün evlat isteyen herkese nasip etsinCenabi mevlm ramazan ayi hurmetine evlada kavustursun
Sanıyorlar?Afedersin ama sex de birsey var saniyotlar
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kimiside boyle isteAmin inşallah rabbim bütün evlat isteyen herkese nasip etsin![]()
Rapbim sana sağlıklı yüzü gözü güzel hayırlı bir evlat versin kuzum bilemedim kusura bakma vallahi bunları okuyunca çıldırıyorum madem yapıyorsun niye peşine düşersinki yaparken aklım nerdeydi işte böyle yapıyorlar yapıyorlar sonra hamile kalıyorlar hamile olsa koşa koşa aldırmaya gidicek kurban olduğum allahım hakedene versin böyle ziyan edenlere değilHaklısın valla ama ben değilim o kişi yani mesaj alıntı olunca ustume alındım nedenseben tamı tamına 9 aydır hamile kalmayı isteyen biriyim keşke ben olaydım hamile miyim sorusu olan 3gun geciken vallahi koşa koşa test yaptırmaya giderdim
![]()
Yani tamam cok çok seversin aSanıyorlar?
Amin inşallah yok kusura bakmam hatlar karıştı fark ettimRapbim sana sağlıklı yüzü gözü güzel hayırlı bir evlat versin kuzum bilemedim kusura bakma vallahi bunları okuyunca çıldırıyorum madem yapıyorsun niye peşine düşersinki yaparken aklım nerdeydi işte böyle yapıyorlar yapıyorlar sonra hamile kalıyorlar hamile olsa koşa koşa aldırmaya gidicek kurban olduğum allahım hakedene versin böyle ziyan edenlere değil
Tabiki orası öyle herkes kendineYani tamam cok çok seversin a
Amin inşallah yok kusura bakmam hatlar karıştı fark ettimya bende çok karşıyım herkes kendine yapar ne yaparsa ama olan masum bebeğe oluyor bu arkadaş için demiyorum genel konuşuyorum yanlış anlaşılma olmasın
He ya mune iyi el atmışBende baktım herkes gitmiş normal bu kadar geğiye![]()
Konuyla dalga geçenler olmuş daHe ya mune iyi el atmış![]()
Peki cnm zaten ben gidenlere itafeten yazdımKonuyla dalga geçenler olmuş dahazır yeniden gelmişim içeriğe yorum yapınız, özel hayatı karıştırmayınız, dalga geçen yorumlar olmasın lütfen diyeyim ve gideyim.