Evli değilim ve hamileyim.

20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterin :KK43: Sevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile :KK43:
Erkek arkadaşınla Konuş ilk önce çok günah aldırma

Acelen ne yahu. Sanirsin 45 yasinda daha cocugu olmayacak. Anne babasinin rizasi olmadan askerden yeni gelen cocukla nasil geciniyosun. Evliliginin akibeti bile belli degil.
Benim kanima gore kendi hayatini cocugun hayatini mahvetmek kurtajdan iyidir.
Tabi ki o isi yapiyosan korunacaktin. Cahil misiniz nesiniz anlamiyorum ki cok mu zor geliyi korunmak. Boyle giderse daha cok hamile kalirsin

Cocugu olmayanlarin bu kizla derdi ne diyenler, esas sizin bizimle derdiniz nedir ? Biz ya da ben diyeyim bu konuda yarali oldugum icin boyle yorum yapiyorum minicik bi cana kiyilsin istemiyorum. Ama siz bu kiza yorum yapacağınıza gelip gidip bizim acimizi durtuyosunuz.. Suan icinde bulundugu durum kolay degil evet ama sizin dediginiz gibi o bebegi aldirirsa ilerde vicdan azabi duyacaktır.. Ha sizin gibi tas kalpli degilse, bu 7 yillik sevgilisiyle asker izninde beraber olup 'prezervatif patladi' heralde bilmiyorum diyen kiz.

Cok medeni bi ulkeyiz masallah.. Allah nazarlardan saklasin medeni zihinlerimizi..

Cocugu olmayanlarin bu kizla derdi ne diyenler, esas sizin bizimle derdiniz nedir ? Biz ya da ben diyeyim bu konuda yarali oldugum icin boyle yorum yapiyorum minicik bi cana kiyilsin istemiyorum. Ama siz bu kiza yorum yapacağınıza gelip gidip bizim acimizi durtuyosunuz.. Suan icinde bulundugu durum kolay degil evet ama sizin dediginiz gibi o bebegi aldirirsa ilerde vicdan azabi duyacaktır.. Ha sizin gibi tas kalpli degilse, bu 7 yillik sevgilisiyle asker izninde beraber olup 'prezervatif patladi' heralde bilmiyorum diyen kiz.

Cok medeni bi ulkeyiz masallah.. Allah nazarlardan saklasin medeni zihinlerimizi..
Gerçekten ben artık yorum yapılmasını istemiyorum çünkü ben bana bi yardımcı olunur diye yazdım ama sürekli sürekli yerden yere vuruldum. Artık bu konuyu kitlemek istiyorum yetkililere yazdım ama bi cevap alamadım gerçekten bu konu yüzünden verilen cevaplar yüzünden sınır krizi geciricem artık lutfen ama lütfen yorum yapmayın artık ben içimdeki sıkıntıyı anlatmak istedim kimseye söyleyemiyorum diye anlatmaz olaydim

Gerçekten ben artık yorum yapılmasını istemiyorum çünkü ben bana bi yardımcı olunur diye yazdım ama sürekli sürekli yerden yere vuruldum. Artık bu konuyu kitlemek istiyorum yetkililere yazdım ama bi cevap alamadım gerçekten bu konu yüzünden verilen cevaplar yüzünden sınır krizi geciricem artık lutfen ama lütfen yorum yapmayın artık ben içimdeki sıkıntıyı anlatmak istedim kimseye söyleyemiyorum diye anlatmaz olaydim
Canim bak ben sana da hak veriyorum icinde bulundugum durum kolay degil nasil bi yorum yapmami bekliyordun ki? Ben aldirma evlen dedim. Benim kızdığım burda benim durumumu asagilayip dalga gecen bi kac insan.

Ayrica, bi çözüm bulamayip bu bebegi aldiracaksan bile lutfen ama lutfen bi daha bu hatayi yapma. Korunmak da cozum degilmis demek ki. Madem evlenmeyi dusunuyosunuz evlendikten sonra birbirinizin tadini cikarin.

Back
X