Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..

Bakın bu aldatma bence. Flört yani göz göre göre flört etmiş açıklama falan gerektirmiyor. Ne deseniz yapsanız hakkınız. Sadece eşinize şunu sorun eğer bunda sorun yok diyorsa “aynısını ben de kendi ortamımla erkek arkadaşlarımla konuşacağım o zaman ve sen asla karışmayacaksın” de
Eğer normal derse zaten sorun yok konya ovası kadar geniş demekki sizin adam..

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
E ok.. arkaya
E ok al beni
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E pişşşt
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
E ok arkadan çıkalım
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Bebiş..pişşşt..şişşşttt...bana çıkmamı teklif ediyorsun.....bizde o memlekete gidelim......canınızı yakmak istemem ama hiç masum yazışmalar değil..birde bu lakayıt hareketler hitaplar sürekli yemeğe birlikte çıkmalar....bu olayın sonunda büyük sorunlar bekliyor sizi...

Bana göre normal değil.
Is arkadaşımla bu kadar yakınlık kurmam.
Hadi çok sevdik, arkadaş olduk diyelim, hayatımda bu şekilde konuşabileceğim erkek yakın arkadaşım bir tane, 7 yaşımdan beri tanıyorum, 25 yıl olmuş.
Onunla da tuvalete gitmem o saçmaymış 🤣
Hoşlanmadım ben bundan..
Ama sevgililer yada aldattı da diyemem bu konusmalarla. Gereksiz yakinlik. Bir miktar heyecan arama 🤷🏻‍♀️

Yavru? Her dakika beraber olmak bencede hiç masum değil.
Ayrı kalmaya dayanamiyor heralde peşinden gitmek istiyor.
Esinize hic sormadiniz mi bunlar ne diye ve sen neden peşine gitmek istiyorsun bu yazismalardan sonra ne dusuneyim diye
Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..

Eğer boşanma düşünceniz varsa, bu gayet yeterli sebep bence. Bu samimiyetle konuşan insanlar sizce sarılmamış mı? Sarılıyorlardır da öpmek falan da vardır gayet temas vardır ilerisi meçhul..
Evet ben de öyle düşünüyorum çünkü her an birliktelermiş mesajlar onu gösteriyor, bide silsem görmeyecektin dedi..bizim arabamızla muhtemelen bi yerlere gidilmiştir, arabada yakınlaşmış olabilirler belki. Bilmiyorum elimde başka bi kanıt yok

E ok.. arkaya
E ok al beni
E pişşşt
E ok beybi
E ok arkadan çıkalım
Bana flort ediyor geldi

İlişkileri olmayabilir ama o yolda ilerliyormuş, bu konuşmalar flört sayılır. Eşiniz normalde de böyle mi? Bazı erkeklerin tarzı böyle oluyor.
Ben hiç böyle bilmiyodum inanın çok üzgünüm kendi salaklığıma.. ben kimseyle böyle yazıştığını görmedim daha önce. Ama hoşlandığı açık..

Back
X