Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Biliyor evli olduğunu. Biraz büyüsün kızıma da göstericem mesajları, görsün nasıl bi babası olduğunu...
Ee kıziniza gösterip psikolojisini bozunca ne geçecek elinize . İşiniz gücünüz var mi sizin ? Bellik uzun süreli ve başka sorunlar var evliliginizde bişey yapmayı düşünüyor musunuz ? ( Ben sizden beklemiyorum somut bir adim nedense ) ha yok somut bir adım atmam , atamam diyorsanız boşverin kurcalamayin daha fazla kabullenip mutlu olmaya çalışın kızınızla . Çünkü kurcalayip o evde yaşamaya devam etmek daha çok üzer sizi

O da eşini arar söyler...
Sonra eşin onu teselli eder..(senin tarafından mağdur edildiğini düşünür)
Birbirine daha çok bağlanırlar...
Eve gelir daha çok üstüne yürür...

Bence sen evliliğini sorgulamalisin, önceki konularında zaten hep kavga ettiğinizden bahsetmişsin, belki de evliliğiniz eşine göre bitmiştir...
Öyle evet ben de öyle düşündüm hatta belki beni bile kötüleyebilir ona, kıskandı, saçmaladı ben de kızdım bağırdım vs diye. Biraz kendime gelince anneme anlatıcam, en doğru yolu o gösterir.

bende aldatma göremedim konuşmalarda ama gereksiz yere fazla samimilik ve laubali konuşmaları var. eşiniz de ilgili gibi konuşmalar da bir de gitmek istemesi saçma. ben kaldıramazdım herkes karşı çıkmış ama kıza da yazardım

Ya belki yanlış düşünüyorum ama ben bu tarz şeylerde asil bir kadın olamam🤷🏻‍♀️Muhtemelen kıza şunu yazardım -benim kocam olacak sıfatsız gevşek,sen maşallah ondan beter gevşekmişsin arsız pislikler ikinizi de mahkemelerde süründüreyim ortalığa dökeyim pisliğinizi de gittiğin yerde de partner bulmakta zorlanma ne 💩olduğunuzu bilsin herkes🤮-
Ama tabi bu mesajı herşeyi göze almışsam atardım o da ayrı
İlahi güldürdünüz beni :) ya işte kendilerini fasulyeden nimet sayacaklar ondan, yoksa çizgimi bozup yazarım yani problem değil. Çünkü beni bi görseniz bide ikisini görseniz farkı fark edersiniz diye düşünüyorum tip olarak da ve karakter olarak da..

Öyle evet ben de öyle düşündüm hatta belki beni bile kötüleyebilir ona, kıskandı, saçmaladı ben de kızdım bağırdım vs diye. Biraz kendime gelince anneme anlatıcam, en doğru yolu o gösterir.
Anne değil aklı başında bir arkadaşına anlat önce...

Ayrılmazsan annen eşine düşmanca davranır, yine sen huzursuz olursun

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
O telefonu agzina soksaydin ya bu nasil bi mantikla savunma cocuk mu kandiriyo sende konus bakalim erkeklerle ne yapiyo o zaman terbiyesiz

Büyük konuşmak olmasın diycem ama büyük konuşmuş olcam farkındayım. Kendisine bebişiyle mutluluklar diler, bir daha yüzümü görmesine izin vermezdim ben. Bu gevşekliği kaldıramam sanırım.

Eşim olacak adam zaten genel anlamda rahat biridir, mesela desemki işyerinde biri beni bekar sanmış beğenmiş desem yalandan kıskanır gibi yapar sonra yok gitmiceksin de bilmem ne der, sonrada unutur gider, açmaz bile konuyu..onu az çok tanıyosam böyle yapar, böyle genişlikteki bi adamdan böyle cıvık konuşmalar normal yani baktığında. Kızla sahibinden den araba gilan bakmışlar kıza daha neler neler

Var samimi erkek arkadaşlarım tabiki, sorun samimi olmaları değil, sorun konuşma tarzları..üniversiteden iş yerinden arkadaşlarım var ama asla bu şekilde konuşmadık, konuşmayız da..
Bende onu demek istedim siz dikkat ederken esinizin böyle konuşması cok cok garip yani. Sizin böyle konuşmalarınızı görse napar

Kıza mesaj atsam kötü duruma düşer miyim? Sadece konuşmaları atıp, amaçlarının ne olduğunu sorsam. Biraz da akıl versem hatta, yaptığının yanlış olduğunu vs. Sadece bi nebze içim soğuyacak, içimde büyüyen bi öfke var nasıl atsam nasıl zarar versem bilemedim..fikir istiyorum
muhattabınız o kız değil. muhattabınız kendi kızınız da değil.
ikisine birşeyler anlatmaya çalışmak tamamen mantıksız.
muhattabınız eşiniz.
ya açıkça konuşacak, net bir açıklama isteyecek ve ikna olmama halinizde kendi hayatınıza odaklanacaksınız yada ben ayrılamam diyorsanız bu durumu kabulleneceksiniz.
çünkü bence ayrılmadan aynı evin içinde bu tartışmalarla ömür geçmez.
belli ki eşinizle sizin sorunlarınız var. o kız gitti, e başka kızla yakınlaşamaz mı ? gayet yakınlaşır.

Aynen benim iş yerinde de oldu. Erkek kıza açıldı. Kız bütün diyaloğunu kesti. Büyük kavga ettiler. Karısını da tanıyordu nasıl boyle düşünür diye çok üzüldü. Ben söylemiştim ama bu sana aşık diye yok kankayız demişti. :KK43:

Erkeklerden kanka olmuyo maalesef :KK43: mesafe her zaman iyidir

• Beğen
Reactions: H M
muhattabınız o kız değil. muhattabınız kendi kızınız da değil.
ikisine birşeyler anlatmaya çalışmak tamamen mantıksız.
muhattabınız eşiniz.
ya açıkça konuşacak, net bir açıklama isteyecek ve ikna olmama halinizde kendi hayatınıza odaklanacaksınız yada ben ayrılamam diyorsanız bu durumu kabulleneceksiniz.
çünkü bence ayrılmadan aynı evin içinde bu tartışmalarla ömür geçmez.
belli ki eşinizle sizin sorunlarınız var. o kız gitti, e başka kızla yakınlaşamaz mı ? gayet yakınlaşır.
Aynen öyle, muhtemelen başka bi kız arkadaş edinecek kendine yine böyle cıvık, ona da aynı şeyleri söyleyecek, falan filan.. kızın suçu yok, baktığında..

İçim rahatladı.ben zaten boyle durumlsrda herkesle yuzlesen bi tipim. Sen bunu mu dedın mı neden dedın.. Gibi.
Esim ismiyle hitap etmiş normal cevap vermis.samımı degildi. Tabı konu karsı tarafın lan lun diyebilmesindekı rahatlıgı esimin vermıs oldugunu dusunmemdi.
Icım rahstladi cu ku nasıl cıldırdıgımı ve neler yapabılecrgımı gordu. Bu konu mesela tekrarlansa iş yerıne gider orada bagıra bagıra ne oldugunu anlatir ortaligi birbirine katar hem rezil olurum hem rezil ederdim. Ama yıne rahatlardım. Ayagını denk alacak oyle koseme cekilip aglamam ,kımse kımsenın kocasına karısına yuruyemez. Ben de seklimi bozmayacagım dıye oyleyse cek git bitsın bu iş diyemem.yanı onun yaptigi terbıyesızlık yuzunden basım agrıdıysa agladıysam sabaha kadar uyuyamadıysam mislini yasatırım.ona da kadına da.herhalde kadının adresıne kadsr bulurum.acaba napar diye kara kara dusunuyor artık ufacık bır sey oldugunda yanlıs anlamadın dımı askım, falan diyor daha ben surat asmadan.. Begenmıyorsa kapı orada.ben boyle dusunuyorum
Paralel evrendeki ben olabilir misiniz?Tamamen aynı düşünüyoruz bayıldım size😍

Yok asla, ben böyle konuşmam kimse de gelip bana böyle konuşmaz.
Ben adamı işe gidiyo çalışıyo zannediyorum
Altında biseyler var bence yani kimse kimseyle durduk yere böyle tarz konuşma yapmaz.

Back
X