evli erkeğin ilgisi :S

ben sana hemen açıklayım eğer hoşuna gitmeseydi burada bahsı bıle geçmezdi aklını karıştırmaz acaba diye düşündürmezdi.eh iğrenç herif der geçerdin ağzının payını verir onu utandırırdın

buraya gelip konuya giremiyorum (taşlanmaktan korkuyorum) diye konu açmazdın.

uzak dur alacağın ahları düşün ateşle oynama!

burada evli erkekle görüşenleri sevmezler!

konuya adamın eşini düşünerek, kendini onun yerine koyarak girebilirsin mesela...?? yada böyle birinden sana ne gibi bir hayrın gelmesini bekliyosun bundan bahsederek başla...

nası bi cevap bekliyosun
normal şartlarda vermen gereken tepki ne biliyosundur
buraya konu açtığına göre bu ilgi hoşuna gitmiş karşılık versem mi diye düşünüyosun

bazı kararlar almadan önce en azından adamın eşinin durumunu da bi düşün istersen kendini onun bi koy
yine sinirlendim

Eeee neler düşünüyorsun bu konuda....???? Hani söyle de bizde ona göre yorum yapalım......
Ama sana tavsiye , sakın ola şeytana uyma , :47::47:KARŞILIK VERME.....:52::52:

konu açtığına göre,konu sahibi bu ilgiden şikayetçi değil...
Uzak durun!! Bunun vebali aklınıza gelmeyecek kadar büyüktür emin olun!!!!

birilerinin onaylaması veya men etmesi mi lazım , sizin sormanın dahi hata. velev ki sizin eşiniz sizi aldatmış olsa burayı inletirdiniz aldatıldım diye o halde neden cevabı açık bi soruyu sorma gereği duydunuz ?? yazık ya...ben de evliyim benim gibi bir sürü evli arkadaş var burada ,hangi mantıkla size yardımcı olmamızı beklyorsunuz. zor tatlı mı geliyor anlamadım ki arkadaş....

valla bu adam önceki konundaki innette tanıştığın unutamadığın adam mı oluyo
yoksa yeni biri mi

bu adam nette tanıştığın ve aşık olduğun adam mı?sonradan da pişman olup konu açtığın kişi mi?

evli bir erkeğin sana ilgisi varsa buraya 2 cümle konu açmak yerine ne yapman gerektiğini zaten biliyor olmalısın.

bende biliyorum herşeyi günahını sevaabını ahını.benmi istedim sanki bana ilgi göstersin diye hemen beni suçluyorsunuz.
aman siz erkeklerinize laf söyletmeyin.hemen kızları kadınları suçlayın.bu kişi benim yengemin abisi olur.kendisine abi gözüyle bakmaktan başka da bişi yapmadım.zaten öyle yılışık bir kız hayatımda olmadım.bu salak adam sürekli benle ilgileniyor.gözümün içine içine bakıyor.bunu hissediyorum ama durduk yere de adama sen bana neden bakıyorsun mu diyeyim.bir harektte bulunursa tabiki yaparım gerekeni.

ya nasıl bi konu bu? ne bekliyosun ki?

karısından boşanıp senle evlenmesini mi?

hadi diyelim ki o da oldu. bu kadar midesi geniş ,evliyken başkasıyla kırıştıran,yuvasını yıkan bir adamla evlendin. kendince başardın!

eh bulunmaz hint kumaşı değilsin ya,gözü senden başkasını görmeyecek mi sanıyorsun? bikaç yıl sonra yine gözü dışarda olacak.(ki umarım olur da )

Allah böyle ahlaksızlardan hepimizi korusun. hepimizi!

adamın eşiyle anlaşmazlığı-derdi de varsa boşanır da, seninle evlenir de, ama nasıl ki şimdi başkasıyla evliyken sana ilgi gösteriyorsa seninle evliyken de seni boşverip başkasına ilgi gösterecektir.
o yuvayı yıktıgınla, o kadının ahını aldıgınla kalırsın, çok sürmez aynılarını sen de yaşarsın.
bi düşün bakalım, değer mi?
ortalıkta bekar erkek mi kalmadı nedir?

bende biliyorum herşeyi günahını sevaabını ahını.benmi istedim sanki bana ilgi göstersin diye hemen beni suçluyorsunuz.
aman siz erkeklerinize laf söyletmeyin.hemen kızları kadınları suçlayın.bu kişi benim yengemin abisi olur.kendisine abi gözüyle bakmaktan başka da bişi yapmadım.zaten öyle yılışık bir kız hayatımda olmadım.bu salak adam sürekli benle ilgileniyor.gözümün içine içine bakıyor.bunu hissediyorum ama durduk yere de adama sen bana neden bakıyorsun mu diyeyim.bir harektte bulunursa tabiki yaparım gerekeni.

yeni gelin gibi süzüleceğine baştan içeriğini yazsaydın böyle tepki almazdın :27:

Back
X