Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

Bu Tüyoyu Arkadaş HAYDAR DÜMEN amcadan mı almış acaba??

Yoksa Kendi Buluşumu bu Teknik süprizzzzz

ahahahahahahahah kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol::sm_cool:

pamuğun türünün anlamı varmı hepsi aynı kapıya mı çıkıyo :hulya:

ya adam uyanık çıkıp pamuk tıkarsa göbeene..
bu sefer pamuk donla aynı renk mi ona mı bakılcek :roflol:

,

hee hatırlıyorum o konuyu..

düşünsenize siz usul usul iki parmak ucuyla inik şişik konrolü ederken adam uyanacak.
siz o pozisyonda kalacaksınız.
nasıl bir açıklaması olabilir ki.
sinek konmuş onu mu kovuyorum der insan bu durumda
akannehir

evlenene kadar baya bılgılı olcam burda he

arkadasım abartmışsın bacım sakın ol azcık
adamın keyfı edıvermış sende nıe gıttınkı bı yere madem

yok kız ne sineği o pozisyonda yakalansa fentezi yapıyordumdan başka açıklaması olamaz, başladığı işi bitirmek zorundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok kız ne sineği o pozisyonda yakalansa fentezi yapıyordumdan başka açıklaması olamaz, başladığı işi bitirmek zorundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hahahahdelikafadulden Bence de fantazi yapıyordum demekten başka çare yok..delikafadulden

O da doğal olarak devam et diycek tabii..delikafadulden

Ay bu arada konu geyiğe döndü ama laf lafı açıyor işte..Kusurabakmayın ya..

yerindeler mi diye baktım dersin...olma mı???????????:roflol::roflol:

Ya inikse pekii kadın inikliğini gördükten sonra koca uyanırsa??:1closedeyes:

I

aynen katılıyorum arkadasıma

Bencede söylediklerine katılıyorumşakkıdıEşinde değilde kendisinde suçu araması gerekir:smiley-cool:

bence ortada suç ve suçlu yok.
siz eşiniz her istediğinde yapıyormusunuz, hiç hayır canım istemiyor bugün demediniz mi.
ben dedim valla, canım istemeden yapamam kimse kusura bakmasın, kimsenin gönlünü yapmak zorunda da değilim.

arkadaşın problemine de gelince kendisi evdeyken ve reddetmezken yaparsa problem var demektir.ya da alışkanlık haline getiripde onun dışarı çıktığı zamanı kollarsa o zaman da ... ama yanlızken adamın yapacağı başka birşey kalmamış.bence çok takmamak lazım.

Hmmm bu durumda potansiyel yeni sevgilinin önce göbeği kontrol edilecek... pamuk varsa tamam... yürür bu ilişki he...

duygularıma tercuman oldun du bi kahkahada ben patlatayım içimde kaldıydı:roflol::roflol:

Adam bilse 10 yaşından beri yaptığı şeyin burada reyting patlamasına neden olduğunu ne düşünürdü acaba.

eğer ki şöyle ise;eşin seni ihmal ediyorsa,seninle seks yapmak yerine kendi kendini tatmin etmeyi tercih ediyorsa ve bunu ciddi olarak alışkanlık haline getirmişseee vahim bir durum.ayy biri bana anlatmıştı eşim benle haftda bir ilişkiye girer haftada 3 kez de masturbasyon yapar diyee.çok üzülüyordu bu duruma 1 yıl hiç bişi diyememişti eşine bildiği halde utanmış.yazık bana anlatmıştı.bir gün canıma tak etti diyor bunu yaptığını biliyorum falan filan başlamış bağırmaya çağırmaya.adam dumur olmuş tabi sonrasında da kabul etmii adam.bu erkekleri anlamak çok zor hakketten cnm umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu.keşke benimkide etse de bende rahat etsem ayyy.:roflol::roflol:arada fena olmaz dermişiiimmÇok üzgünüm çoook

yerindeler mi diye baktım dersin...olma mı???????????:roflol::roflol:

ya da rüyamda bi gördüm yoklardı, gerçek olmasından korktum.
açıp baktum, inanamadım dokunayım dedim denir
:1rolleyes:

arkadaş annesinin ewine gitti heralde sesi çıkmıo, adamda işsiz olduğu için ewde we yalnızzsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…