evli erkek müsfettesinin hazin sonu =))

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
neden bilmiyorum yazmak istedim bilin istedim evliler bekarlar gözlerinizi dört açın istedim...
kısa süredir bir ilişkim vardı daha doğrusu tam ilişki bile denemez peşimde koşuyordu bende tanımaya çalışıyordum iyi ki de böyle yapmışım çünkü hani bazen olur ya nedenini bilmezsiniz ama bir terslik vardır diye dur bakalım dedim bende...ve bugün bu arkadaşın evli olduğunu bir oğlu olduğunu boşanma aşamasında olduğunu öğrendim tabi boşanma konusunu kendi söyledi (kesinlikle yalan) ağzıma geleni söyledim sonrada ''hadi yallah şimdi, uğurlar olsun sana'' dedim çarptım arabanın kapısını suratına:32::32::32::32::32:
artık o sadece bir hiç...sizde dikkat edin ne olur evliler bekarlar...birbirimizi biz korucaz ki erkekler de hadlerini bilsinler...
kendinize iyi bakın...bana da kalan +1 hayat tecrübesi ;)
ve de son olarak bu şarkı ;

GÖZÜMÜ AÇTIM GÖRDÜĞÜME İNANMADIM
SANKİ BİR KÖTÜ RÜYA
KORKARIM AMAN ALLAH :))
ÜNLÜ-RÜYA

bravo ya. ya bi de bayanların birbirine olan düşmanlıkları sonucu erkeğin 2 taraftan geçinmesi olayları var. ben seni tebrik ediyorum canım.:46:

ya erkeklerle ciddi düşündüğünüzde önce bir nüfus cüzdanlarına bakın evli mi diye, ailesi ile tanışın. onu ailenizle tanıştırın.

Son düzenleme:
canm ucuz atlamşsın
o pisliğe bağlanıp aşık olabilrdin
iyi ki temkinli davranmışsıın

size tavsiyem en önce mutlaka TC KİMLİK NUMARALARINI alın.bu şekilde herşey ortaya çıkıyor!!!

bravo ya. ya bi de bayanların birbirine olan düşmanlıkları sonucu erkeğin 2 taraftan geçinmesi olayları var. ben seni tebrik ediyorum canım.:46:

ben kimsenin günahına giremem ona da söyledim Allah korkum senden çok daha değerli sen gelir gidersin ama günahlarım benimle kalır içim çok rahat Allah'a şükür

helal olsun dıyorum sadce
herkes senın gıbı olsa bu aldatmalarda bıter ama senın kadar erdemlı namuslu kadın cok kalmadı
:46::46::46:

boşanıyorum falan kesinlikle yalandır :) bizim bi tanıdığın başına geleni anlatayım. Kız işyerine gelip giden bi adamla tanışıyo adam bununla ilgileniyo neyse sevgili oluyolar. kızın ailesi falan biliyo artık bu ilişkiyi çünkü 2 yıl olmuş sonra soruyolar neden hala seni istemiyo falan diye adamın kıza söylediği şey çok ilginç:) ben ajanım (polat alemdar gibi:) bize evlenmek yasak. kız üzülüyo falan biz evlenemicez izin vermiyolar diye yazık sonra kızın ablası bir araştırıyor ki adam evli. Adam hep kızı kısıtlıyo oraya gitme buraya gitme, Üstelik kıza benim abim öldü onun karısı ve çocuğuna ben bakıyorum diyor etraftan duyarsa böyle bilsin evli olduğunu öğrenmesin diye..Ama tabi öğrenince kızın ablası adamın babasına kadar ulaşıp herşeyi anlatmış sizin oğlunuz böyle böyle yaptı eğer bir daha kardeşimin etrafında dolanırsa arar herşeyi karısına anlatırım deyince adam korktu tabi ve 2 yılı boşa gitmiş oldu kızın.

boşanıyorum falan kesinlikle yalandır :) bizim bi tanıdığın başına geleni anlatayım. Kız işyerine gelip giden bi adamla tanışıyo adam bununla ilgileniyo neyse sevgili oluyolar. kızın ailesi falan biliyo artık bu ilişkiyi çünkü 2 yıl olmuş sonra soruyolar neden hala seni istemiyo falan diye adamın kıza söylediği şey çok ilginç:) ben ajanım (polat alemdar gibi:) bize evlenmek yasak. kız üzülüyo falan biz evlenemicez izin vermiyolar diye yazık sonra kızın ablası bir araştırıyor ki adam evli. Adam hep kızı kısıtlıyo oraya gitme buraya gitme, Üstelik kıza benim abim öldü onun karısı ve çocuğuna ben bakıyorum diyor etraftan duyarsa böyle bilsin evli olduğunu öğrenmesin diye..Ama tabi öğrenince kızın ablası adamın babasına kadar ulaşıp herşeyi anlatmış sizin oğlunuz böyle böyle yaptı eğer bir daha kardeşimin etrafında dolanırsa arar herşeyi karısına anlatırım deyince adam korktu tabi ve 2 yılı boşa gitmiş oldu kızın.

resmen öyle olmuş neyse ki ben çabuk öğrendim ama zaten sürmesi için çok istekli değildim biliyordu da...hep o peşimden koştu hediyeler çiçekler fln filan aman Allah'ından bulsun hepsi boşvereceksin

Back
X