Kaynana tribi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynana belki laf olsun diye söyledi, eksikleri alırız diye. Ses çıkmadı diye şunı alın denir mi ya? Diğer kardeşlerine yaptı, kendine estetik yaptırdı diye resmen kadından beklentiye girmişsiniz. Zaten yüzümü kızarttım söyledim diye yazan sizsiniz. Biliyorsunuz aslında kadının almayacağını. Ama o söyledi, ondan bilgi verdik denilince hemen sizi haklı mı bulacağımızı sandınız? Diğer mesajlarda çpcuklar arası ayrım yapıyor, herkese eşit olmak zorunda demişsiniz. Kaynana değil sorun sizde bence.

hayattaki en büyük hata bence kıyas. büyük oğluna yapmış bana da yapsın. size yapmak istemiyor belli ki ve yapmayacak da.
bir kere birşeyer yaparız demiş yelek örmüş, fazlası yok. fazlasını yapmak istese o ilk yelekleri gördüğünüzde başka şeyler de yapmış olurdu. sonra üstüne aramak saçma olmuş bence. muhtemelen o da başından savmış zaten.
sizin için bir emek vermeyeceğini kabullenip çekilmek ve görüşmelerinizi tamamen kısıtlamaktan başka yapacağınız birşey yok malesef.

Kimse size ve bebeginize bir sey almak zorunda degil. Hele boyle uluorta istemek de bana gore yanlis. Tirnagin varsa basini kasirsin,cocuk sahibi olacaksaniz a’dan z’ye size duser tum alisverisi. Dogumunuzda gelirlerse buyur edersiniz,siz de onlarin evine gitmek istemiyorsaniz gitmeyin,elinizde kucucuk bebekle elin evinde isiniz ne zaten,oturun kendi evinizde. Esinizin cok anasini kardesini goresi varsa gitsin gorsun tek basina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X