Evli erkeklerden uzak durun!!! Allah rizasi icin!!!

Peki nasıl oldu? ilginç bir hikayeniz var hoşlanan adamların ikisi de evli, merak uyandırdı 🙂
hiç ilginç bir hikayem yok. Bekar standart bir hayatı olan çalışan bir kadınım. Gece gezmem eglencem yok. Evinde işinde hayatında olan biriyim. Bana değil evli erkeklere sormak lazım gibi geliyor.Evli olanın bekar kadınlarda neden gözü var diye..Evlenmek istiyordum ama bu tarz erkekleri gördükten sonra artık istemiyorum.

hiç ilginç bir hikayem yok. Bekar standart bir hayatı olan çalışan bir kadınım. Gece gezmem eglencem yok. Evinde işinde hayatında olan biriyim. Bana değil evli erkeklere sormak lazım gibi geliyor.Evli olanın bekar kadınlarda neden gözü var diye..Evlenmek istiyordum ama bu tarz erkekleri gördükten sonra artık istemiyorum.
Haklısınız onlara sormak lazim. Siz Sordunuz mu peki o erkeklere?

Haklısınız onlara sormak lazim. Siz Sordunuz mu peki o erkeklere?
neyini sorayım Allah aşkına,birey olmadan kendi hayatını yaşamadan kendini tanımadan evlenen erkeklerden ikisi de.Benim kendi halimde yaşadığım hayat kendi hayatlarına nazaran sorumluluksuz geliyor. Benimle olup o sozumluluksuz anları yaşamak istiyorlar. Kısacası cok fantastik birşey yok.

Üye gelmiş size kuyruk mu salliyorsunuz iması yapıyor resmen. Iyi sakin karşılayabiliyorsunuz. Ayıp yani

Ilginç hikaye, hoşlanan erkekler evli hep demeniz doğrudan sormak evet. Mesela neyi merak ettiniz o zaman? Ben öyle şeyler ima etmem.
İlginç çünkü.
Bu arada nicke bakmadan alintilamisim sizin oldugunuzu bilseydim yazmazdim bile. 🙂

Hanımlar ilginç meselesini kapatır mısınız sonu tatsız bitecek belli ki.

Üye gelmiş size kuyruk mu salliyorsunuz iması yapıyor resmen. Iyi sakin karşılayabiliyorsunuz. Ayıp yani
Ben o şekilde anlamadı kendimi hayvan yerine koymadığım için pek işlemedi:) Ben neyin ne olduğunu biliyorum Allahta biliyor. Kimseye birşey kanıtlamaya luzum da yok..

Bana ilginç geldi sana gelmesin?
Şöyle ki yaş grubumdaki bekar arkadaslarım da benzer seyler yasarken , aynı yas grubumda evli olan arkadaslarım aman haa diyor:) sorun su kı evli erkekler bekar kadınlarla ilişki kurmaya çalışıyor, bekar kadınlar bunun için kasmıyor. Aynı yasta iş arkadasımla da sürekli sonradan evli oldugunu öğrendiğimiz erkekler konuşmak istiyor. Yani kıssacası size ilginç gelen evli erkeklerin fılfır fıldır bekar kadın kovaladığı mı?

Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.

"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""

Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.

Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Evli erkeklere kancayı takan insanlardan daha aşşağılık bir mahlûk yok, hicbir özrü ve bahanesi olamaz olmamalı ...

Evlilik ve bağlılık yeminini eden erkek o evli erkeğe göz koyan kadından daha suçludur! Hiçr kadının erkeği karısını aldatmaya zorladığını sanmıyorum erkek nefisli ve karakterli olacak. Gerisi hikaye.
Erkeklerin bu konudaki iradesizliği malum bu bakımdan kadınlar böyle adamlara papuç birakmamalı, muhattap bile almamalı..

Erkeklerin bu konudaki iradesizliği malum bu bakımdan kadınlar böyle adamlara papuç birakmamalı, muhattap bile almamalı..
Keskee nerede o günler ben bunu yaşadım bizzat 3 gün kendime gelemedim yaşım kucuktu o zamanlar cahilligimle kimseye anlatamadım nasıl söylenir onu dabilememistim yıllar geçtikçe öğrendim adam zaten senelerdir karısını aldatıyor ve karısı çok güzel bı kadın adamı görünce halende yolumu değiştiririm

Keskee nerede o günler ben bunu yaşadım bizzat 3 gün kendime gelemedim yaşım kucuktu o zamanlar cahilligimle kimseye anlatamadım nasıl söylenir onu dabilememistim yıllar geçtikçe öğrendim adam zaten senelerdir karısını aldatıyor ve karısı çok güzel bı kadın adamı görünce halende yolumu değiştiririm
Allah kurtarmış sizi , yapılması gerekeni yapmışsınız..

Ne munasebet. Irade cinsiyetsiz birşey .İsteyen erkek iradeli oluyor Erkeğin sucunu yine kadına yukleme oluyor. Lütfen bu yanlış düşünce tarzınızı değiştirin

Back
X