myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
bu durumu ben yaşadım. yani ben aslında kullanılan taraf oldum. bir sene boyunca hiçbişey anlamadım bana açıklamadı evli olduğunu ve ailesi de sakladı zaten kütüğünün bağlı olduğu il ve çevresinde (ağzıma almak istemiyorum şehrin adını) genelde bu tarz şeyler normal karşılanıyormuş. kumalık kavramı. evli olduğunu öğrendikten sonra ondan ayrıldım ve okulumun bulunduğu şehri dahi terk edip ailemin yanına döndüm. ama çok saftım yani afedersiniz salaktım resmen henüz 19 yaşındaydım o zaman belki onun verdiği cehaletti tabi ki kimine göre gerekçe değil bu nasıl anlamazsın diyen olabilir ama ben hiçbi hareketinden şüphelenmiyodum erkekleri tanımıyodum açıkçası. ve eve döndüğümde çok zor topladım kendimi ailemin desteğiyle. şimdi evliyim ve eşime güveniyorum. Rabbim onun aklını bulandırmasın. bizi böyle bişeyle sınamasın. eminim ki bu işin aldatılanı olma kısmı daha çok zordur.
ve bi dipnot:bunu bile bile yapan kadınlardan da kendimi ayrı tutuyorum. onların ki heves. adam resmi olarak başkasına ait çünkü. elinde değil ve asla da olmaz.
tekrar Rabbim yaşatmasın beni bununla sınamasın yani ben bu saatten sonra "evli kadın olarak böyle bişey yaşayacak olsam" bile diyemiyorum..düşünemiyorum bile neler yapabileceğimi...
bu dertten muzdarip olan herkese yardım etsin Allah...
ve bi dipnot:bunu bile bile yapan kadınlardan da kendimi ayrı tutuyorum. onların ki heves. adam resmi olarak başkasına ait çünkü. elinde değil ve asla da olmaz.
tekrar Rabbim yaşatmasın beni bununla sınamasın yani ben bu saatten sonra "evli kadın olarak böyle bişey yaşayacak olsam" bile diyemiyorum..düşünemiyorum bile neler yapabileceğimi...
bu dertten muzdarip olan herkese yardım etsin Allah...