evli erkekleri cazip kılan ne

aaslii

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
153
41
648
evliliklerin engel teskil etmesi olabilir belki de bazı insanlar zoru sever ya.?? bu konuyu neden actım.cünkü yakın bir akrabamın esinin iş yerinde çalışan dul? bir bayandan etkilendiğini kızcağıza o dul bayanın kendisine esin den daha yakın davrandığını onun da bu ilgiden etkilendiğini söylediğini öğrendim.acıklaması ise ilgisinden alakasından etkilendiği kafasının bi süre karıstığı ancak çocuğunu ve eşini sevdiği için artık umrunda olmadığı olmuş.sözde bu dul hatun devamlı ilgileniyor yakınlasmaya calışıyormus.ama bizimki itiyormus kadını.bu açıklamalara rağmen. artık kafsının karısıklığının kalmadığını söylemesine rağmen halaa bir günü bir gününü tutmuyormuş.bazen çok sinirli ilgisiz.bazen de asırı ilgili.ben düşüncemi söylemiyorum.sizlerin yorumunuzu merak ettim hanımlar

Allahım sen koru boyle ınsanlardan yuvaları.en korktuğum şeydır evlı degılım ama cevremde örneklerı var malesef çok kötü.ama şuda var erkeklerde evlılıklerınde bır takım sorunlar yaşadıkları ıcın zaten ılgıyı dışarda arıyorlar ve boyle kadınların tuzagına düşüyorlar.paralarını yedırıp sonra paşa paşa karılarına gerı dönüyorlar .
bıde bazı kadınlar var hayat gayesınden eşleri ile ilgilenmek ve kendıne bakmak yerıne cocuk-ev arasında sıkışmış kadınlar erkeğin ilgisi başka noktalara kayabılıyor.
ama bır erkeğin cevresınde boyle kadın varsa karısının yapacağı sey o neredeyse kadında orada olmaya çalışacak kendını degıstırmeye çalışacak o benım ya tapusu bende ne olursa olsun dıye davranmayacak.ve bu tür kadınların Allah ınancı ıclerınde gercekte n olduguna ben ınanmıyorum Allahtan korkan karşısındakı ınsanı zınaya zorlamaz zına yapması ıcın oluşması gerekcek unsurları yaratmaz ve yuva yıkanında yuvası olmaz bunu hıcbır zaman ınsan unutmamalıdır.

Öncelikle yazınızda rahatsız olduğum bir noktayı belirtmeden geçemiyeceğim. Üstüne basa basa dul diye bahsetmeniz hiç hoş olmamış. Ben bu dul lafından da, dul kadınlardan bahsedilirken yapılan imalardan da nefret ediyorum. Dul diyene kadar bir kadın varmış deseniz daha iyi olurdu.
Sonra gelelim olaya, bence olay evli erkek veya dul kadın olayı değildir. Aldatma da, birisini ayartma da kişilerin vicdanları, kişilikleri ve ar damarları ile ilgilidir.
Neden evli erkekler ayartılsın ki, ayartmak isteyen evli bekar ayrımı yapmadan ayartır. Karaktersiz bir insan her şeyi ve kötülüğü yapabilir, bu yüzden kişilerin konumları, statüleri, cinsiyetleri ve medeni durumları olayı etkilemez.

Erkeklerin pis nefisli olmasından başka bir şey değil,neden biz hanımlar çalıştığımız yerde yada çevremizde ilgilenen erkekler olduğu zaman hemen tedbir alıp çevremizden uzaklaştırıyoruz:oklava: bunu erkeklerde gayet güzel bi şekilde yapar ama işlerine gelmiyor:delphin: Rabbim herkezin yuvasını bu tür kötü insanlardan korusun:Saruboceq: zaten kadının düşmanı başka kadınlar değilmidirkötükedihüso

evli erkekleri cazip kılan ileride eteğinize yapışamayacak olması
sıkıldığınızda daha rahat atabilecek olmanız
tabi had sınırlarını iyice zorlayıp eşinden de ayırmaya çalışan kadınlar var
onlar için de genel olarak cazip olan evli olmaları değil zenginse zengin olmalarıdır bence

bi bayan olarak; bize en büyük kötülüğü yapan yine bayanlar.:mymeka:.biz bizden ne isteriz ki..evli bir adamı baştan çıkartıp,ayartınca ne olacak..hem yuvasını dağıt,hem kendi hayatını karart.. zengin,evli ve eşine sadık bir adam kötü niyetli kadınların ilgisini çekmiştir hep. iyi bir eş,iyi bir partnerdir onlar için. kolay bulunamadığından ve sıkıldığınızda peşinize düşemeyeceğinden,evli ya da değil, bulduklarında atağa geçerler hemen:mymeka:

bir tv de izlemiştim genç kız diyordu ki, evli erkekle beraber olmak daha heyecanlı geliyor karısından gizli buluşmak gizli mesajlaşmak bana kaçamak yarım saatliğine gelmesi benim olduktan sonra ne yapayım işin heyecanı kalmaz diyordu
Allah kimsenin eşini şeytana uydurtmasın hayatta katlanamayacağım tek şey

bi bayan olarak; bize en büyük kötülüğü yapan yine bayanlar.:mymeka:.biz bizden ne isteriz ki..evli bir adamı baştan çıkartıp,ayartınca ne olacak..hem yuvasını dağıt,hem kendi hayatını karart.. zengin,evli ve eşine sadık bir adam kötü niyetli kadınların ilgisini çekmiştir hep. iyi bir eş,iyi bir partnerdir onlar için. kolay bulunamadığından ve sıkıldığınızda peşinize düşemeyeceğinden,evli ya da değil, bulduklarında atağa geçerler hemen:mymeka:

Bazı bayanlar malesef çok kıskanç ve hırslıdır başka birinin mutluluğunu çekemez hemen bozmak ister.Niye evli erkek diyince hem sizinde dediğiniz gibi güzel vasıflara sahip erkekler ve en önemlisi eşine düşkünse hemen ilgi odağı oluyorlar 2.sebebte diyer arkadaşımında dediği gibi etege yapışamamalarıdır,ama hiç bir sebeb erkeğin bu tür basit kadınlara hemen tav olmalarını haklı çıkarmaz:umursamaz:erkekler istemezse kadın istediği kadar uğraşsın dursun tavlayamaz:mymeka:

evli bi erkek caziptir diye bişey yok.... bu birazda bakış acısına baglı olan bişey hayatta yasak olan şeyler vardır hayatımıza bunlara göre yön verir bize yapılmamasını istedigimiz şeyleri başkasına yapmazsak dogru yaşamaya çalısırsak ne evli erkeklerle işimiz olur nede yasak ilişkilerle.....herşey insanların iradesine ve vicdanına kalmış...

Öncelikle yazınızda rahatsız olduğum bir noktayı belirtmeden geçemiyeceğim. Üstüne basa basa dul diye bahsetmeniz hiç hoş olmamış. Ben bu dul lafından da, dul kadınlardan bahsedilirken yapılan imalardan da nefret ediyorum. Dul diyene kadar bir kadın varmış deseniz daha iyi olurdu.
Sonra gelelim olaya, bence olay evli erkek veya dul kadın olayı değildir. Aldatma da, birisini ayartma da kişilerin vicdanları, kişilikleri ve ar damarları ile ilgilidir.
Neden evli erkekler ayartılsın ki, ayartmak isteyen evli bekar ayrımı yapmadan ayartır. Karaktersiz bir insan her şeyi ve kötülüğü yapabilir, bu yüzden kişilerin konumları, statüleri, cinsiyetleri ve medeni durumları olayı etkilemez.

siz hiiç rahatsız olmayın.nedediğimin son derecefarkındayım.doğru yorum yapabilmeniz için dul ? olduğunu belirtmem gerekiyordu.medeni halini belirtmek amacım bu genel bir yargı değil.zaten yanlış anlamaya mahal vermemek adına yanına soru işareti koydum.Karaktersiz bir insan her şeyi ve kötülüğü yapabilir, bu yüzden kişilerin konumları, statüleri, cinsiyetleri ve medeni durumları olayı etkilemez.sözünüze aynen katılıyorum

ancak namusun bekaretle eş değer tutulduğu ülkemizde(ki buna bende kısmen katılırım)bekar olmayan dul? bazı bayanların rahat davranışlarına hepimiz sahit olmusuzdur

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz....

evli erkekte hiç mi kabahat yok? ayartılmak istemese ayartılamaz bu kadar basit... demek erkeğin de içinde varmış...

Allahım sen koru boyle ınsanlardan yuvaları.en korktuğum şeydır evlı degılım ama cevremde örneklerı var malesef çok kötü.ama şuda var erkeklerde evlılıklerınde bır takım sorunlar yaşadıkları ıcın zaten ılgıyı dışarda arıyorlar ve boyle kadınların tuzagına düşüyorlar.paralarını yedırıp sonra paşa paşa karılarına gerı dönüyorlar .
bıde bazı kadınlar var hayat gayesınden eşleri ile ilgilenmek ve kendıne bakmak yerıne cocuk-ev arasında sıkışmış kadınlar erkeğin ilgisi başka noktalara kayabılıyor.
ama bır erkeğin cevresınde boyle kadın varsa karısının yapacağı sey o neredeyse kadında orada olmaya çalışacak kendını degıstırmeye çalışacak o benım ya tapusu bende ne olursa olsun dıye davranmayacak.ve bu tür kadınların Allah ınancı ıclerınde gercekte n olduguna ben ınanmıyorum Allahtan korkan karşısındakı ınsanı zınaya zorlamaz zına yapması ıcın oluşması gerekcek unsurları yaratmaz ve yuva yıkanında yuvası olmaz bunu hıcbır zaman ınsan unutmamalıdır.

ağzınıza sağlık.bu insanlarla aynı cinsiyete sahip olmaktan utanıyorum.zaten bu sahısların insanlıklarından ve müslümanlıklarından şüphe ederim.

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz....

evli erkekte hiç mi kabahat yok? ayartılmak istemese ayartılamaz bu kadar basit... demek erkeğin de içinde varmış...

asla.kesinlikle var hemde çok.ama yaradılışları düşünecek olursak,ben!bu gibi durumlarda engel olma yetkisinin bayanlarda olduğunu düşünüyorum.

ancak namusun bekaretle eş değer tutulduğu ülkemizde(ki buna bende kısmen katılırım)bekar olmayan dul? bazı bayanların rahat davranışlarına hepimiz sahit olmusuzdur

Konuyu saptırmak gibi olacak ama, artık "kadına en büyük kötülüğü gene kadın yapar" sözüne katılmadan edemeyeceğim.
İster dul olsun ister bekar, erkek eşine sadıksa bir problem de olmaz. Yani iş dul yada bekar bayandan çok aklını çeldirmeyen erkekte bitiyor.

bunun bilimsel bi gerçekliği bile varmış biliyomusunuz yani evli nişanlı erkekler özellikle cazip görülüyormuş, bazı kadınlar bu adamla beraber olursam bana da karısına yada nişanlısına davrandığı gibi güzel davrancak gibi saçma bi yanılsamaya kapılıyormuş

bunun bilimsel bi gerçekliği bile varmış biliyomusunuz yani evli nişanlı erkekler özellikle cazip görülüyormuş, bazı kadınlar bu adamla beraber olursam bana da karısına yada nişanlısına davrandığı gibi güzel davrancak gibi saçma bi yanılsamaya kapılıyormuş

bunun yanılma olduğu bu konuda kesin çünkü eşine güzel davrandığı söyenemez,acınacak haldeler o zaman eğer bu zihniyettelerse

evliliklerin engel teskil etmesi olabilir belki de bazı insanlar zoru sever ya.?? bu konuyu neden actım.cünkü yakın bir akrabamın esinin iş yerinde çalışan dul? bir bayandan etkilendiğini kızcağıza o dul bayanın kendisine esin den daha yakın davrandığını onun da bu ilgiden etkilendiğini söylediğini öğrendim.acıklaması ise ilgisinden alakasından etkilendiği kafasının bi süre karıstığı ancak çocuğunu ve eşini sevdiği için artık umrunda olmadığı olmuş.sözde bu dul hatun devamlı ilgileniyor yakınlasmaya calışıyormus.ama bizimki itiyormus kadını.bu açıklamalara rağmen. artık kafsının karısıklığının kalmadığını söylemesine rağmen halaa bir günü bir gününü tutmuyormuş.bazen çok sinirli ilgisiz.bazen de asırı ilgili.ben düşüncemi söylemiyorum.sizlerin yorumunuzu merak ettim hanımlar

Neden hep dul(!) kadın suçlu?
Ben de bunu anlamıyorum...
Hadi kadın işveli cilveli kabul ediyorum da..
Erkek kendi nefsine hükmedemicek kadar aciz mi?
Ayrıca erkek zaten ilgilenmese o dul (!) kadın bir süre sonra sıkılacaktır..
Hiç kimsenin başına silah dayamıyorlar sanırım,beraberlik yaşanması için..:1closedeyes:

bu durumda kadının dul olması belki de en önemsiz ayrıntı.. yalnızca kadın da diyebilirdiniz çünkü yakınlaşmaya çalışan neticede bir kadın.. dul, genç, yaşlı, evli, bekar, güzel, çirkin farketmez.. bir kadın..

Sevgili aasli;
Bence erkek sürekli aldatmaya meyilli ve açıkçası aldatıyor da...
Bunu eşine hissettirmemek için de kimi zaman fazla ilgili davranıyor.
Bu erkeklerin suçluluk psikolojisiymiş...
Fazla iyi davrandığı her andan (normalin dışındaki ve olağan davranışlarından, karakterinden ayrı her hal.) şüphe edilmesi lazım. Bu pek çok kez onaylanmış bir durumdur.
Paranoya yaratmak istemem ama acı ve gerçekler diyelim...
Dul kadına gelince adam aldatan erkeğin yaptığı üzre, suçu kadına yıkmaya çalışmış...
Bilirsiniz, 21. yüzyıla girmemize rağmen hala dul kadın çamura batırılmaya çalışılıyor...
Kadına, kadın düşman gösteriliyor ki erkek de sefa sürsün arada kaynasın...
Ohhh, ne ala memleket!!!
:oklava:

Back
X