Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık kızlar bakire olanla dalga geçer hale gelmişler siz hala dul kadınlara takılmış gidiyorsunuz. Beyin jimnastiğine davet ediyorum sizi. Boşanmış bir kadın nedir sizin gözünüzde bilmiyorum? ama şundan emin olun bu bahsettiğiniz kadınların bir çoğu, (ki ben de bu grupta oluyorum) böyle dul, evli yahut bekar kadınlarla fingirdeyen kocalarının yaptıklarına göz yummamış, elinde tutmaya falan çalışmamış, hayata birey olarak devam etmek istemiş olan güçlü kadınlardır. Herkesin boşanma nedeni tabii ki aldatılma değil ama bu boşamış kadınlar erkek egemen bir yapıda değildir. Dolayısıyla bu kadınlar kendi kocalarının kahrını çekmemiş başkasının kocasının peşinde koşacak mantığını güdüyorsanız aklınıza şaşarım.
Ayrıca bu erkeklerin kadın bana asıldı ben yüz vermedim demesine nasıl da inanabiliyorsunuz hemen? O kadını defalarca kıstırdığını, nasıl olsa dul kadın hayır demez mantığıyla peşinden koşup reddedilmediğini, sonra da hazmedemeyip böyle bir hikaye uydurmadığını nereden biliyorsunuz sengözlerimebaksanab
size şöyle bilimsel bir deney anlatayım.
bilim adamları iki denek erkek fare alıyorlar. birini bir dişiyle çiftleştiriyorlar. diğeri ise sap sap duruyor neyse... sonra bu iki erkek fareyi de dişilerin arasına atıyorlar. dişilerin hepsi çiftleşen erkek fareyi tercih ediyor. salgıladığı hormondan anlıyorlar ki bu erkek başka bir dişi tarafından kabul edilmiş, vardır bir sebebi diyerekten ona sırnaşıyorlar.
insanın da bilinçaltında bu vardır belki ama bizi de hayvanlardan ayıran bazı özelliklerimiz olmalı kanımca.. herkes uçkuruna sahip çıksın dimi ama :1closedeyes:
haklısınız! dul kelimesinin ardına soru işareti koymam hata,dul yerine boşanmış bayan demeliydim.defalarca genel bir yargım olmadığını soru işaretini de istisna durumları ifade etmek adına koyduğumu anlatsamda halaa bu kelimeyi dikkate alıyorsunuz,evet bu algıda seçicilik,buyrun seçin neyi istiyorsunuz,bu konuda şu fikrimde belirtmek isterim,bekarım asla bekarlar iyidir,hoştur,edeplidir demem,olmayanları da var,boşanmış bayanların da arasında mutlaka iyi hoş edepli olmayanları vardır,bunu kabuledebilmeliyiz,ancak bu insanları kabul edeceğiz gibi bir şey anlaşılmasın,boşanmış ya da bekar bu zihniyette olan insanlar toplum cezasını vermelidir,bence en güzel ceza kınama dışlamadır,etrafımızda komsumuz ,arkadasımız, kardesimiz,annemiz,yada her neyse bu tip kadınlara bu davranıslarına göz yummamalıyız,ben birini suçladım evet odabu olaydaki boşanmıs kadın diğer boşanmıs olanlara sözüm yok.eniste beyi de zor adam yapmadım aksine karsıdan bir ilgi görmeden yaklaşamayacak kadar pısırık yaptımAlgıda seçicilik diyoruz buna..
Yanlız dikkatinizi çekerim soru işareti dul kelimesinin ardında, dul kelimesine cevap arıyor gibisiniz.. Bütün dikkati oraya çekiyorsunuz ve konunun içinde bu kelime 3 kez geçiyor. Soru işareti ne zamandan beri istisnalar kaideyi bozmaz anlamında kullanılıyor ben hiç duymadım, diğer arkadaşlar da bilmiyor olacaklar ki kimse böyle demek istediğinizi algılamadı.. Keşke sormak istediğiniz soruyu başka şeylere dikkat çekerek değil direk sorsaydınız. Siz zaten bu dul diye tabir ettiğiniz hanımı suçlayarak girmişsiniz konuya, enişte beyi zor adam yapmışsınız boşanmış hanımı da zoru seven insan.. şakkıdı
eniştebey diye tabir ettiğiniz adam olaydaki boşanmış kadın olrak tabir ettiğiniz (hala kadının evli yada bekar yada dul olmasının olayla ilgili neyi değiştirdiğiniz neden bu ayrıntının önemli olduğunu anlayamadım ama neyse) kadına sarkmaya kalkmış, hani sizin tabirinizle dul ya nasıl olsa bekaret=namus düşüncesine göre namuslu değildir... Ama adam yanılmış, kadın hiçde öyle bildiği duyduğu sandığı dullardan değilmiş...
Sizin eniştebeyi almışmı bir telaş... HAy allah şimdi bu boşanmış kadın, ya bana sarktı bu evli adam diye ona buna söylerse, ya evliliğim tehlikeye girerse millete de rezil olduğumla kalırım deyip... Yaa Allah karısına mı kime anlattıysa namuslu karısına bağlı adam pozisyonunda böyle bir senaryo uydurmuş.....
Yalan külliyen yalan...
Sizin enişte beyin dediği olsa asla ama asla enişte bey gerçekten dediğiniz gibi pısırıksa yanlış anlaşılır korkusuyla bunu anlatmazdı...
Dul etiketini her önünüze gelen eşinden boşanmış bayana karalama etiketi olarak yapıştıramazsınız..
HAla da ısrar ediyorum.. Konuyu açarken anlattığınız hikayede kadının dul yada evli yada bekar olmasının hiçbir önemi yoktu.. Niye özellikle belirtme gereği duyduğunuz da daha sonraki mesajlarınızda dul bayanlara karşı olan önyargınızla açığa çıktı....
soru işareti de hiçbir zaman istisnalarkaideyi bozmaz falan anlamında kullanılmaz boşuna llafı evirip çevirmeye kalkmayın besbelli ki vurgu yaptınız...
Fikriniz yanlış da olsa saygı duyarım ama fikrinizin arkasında da durmuyorsunuz....
Ben şindiye kadar hep kötü dullarla karşılaştım yaşadığım deneyimler bana öyle düşündürttü, sizleri tenzih ederim diyerek özür dileyevbilirdin..
Ne kıvırmana gerek kalırdı ne de arkadaşları kırmazdın...
Tek üzüldüm konu (eğer gerçek ise); yurdumda hala böyle eğitimciler olması..
Bence siz mesajlarınızla maksadınızı aştınız. Bu yaptığınızın adı gericilik.. Neden ağrınıza gitti..![]()
Bu araştırmanın evli erkek bekar erkekle alakası yok.. çiftleşmiş erkek ve çiftleşmemiş erkek arasındaki tercih farkıyla alakası var...
Ki bu dişilerin arasına atılma olayı da çiftleşmeden kısa bir süre sonra gerçekleşiyor...
insan vücudu seviştikten sonra feromon salgılar ve bu feromon kokusu cezbedicidir.. Aynı şey kadınlar için de geçerlidi.. yani yeni çiftleşmiş bir bayanla hiçbişey yapmamış bir bayanı da erkeklerin içine atsanız yeni çiftleşmiş olan daha çok rağbet görecektir....
eniştebey diye tabir ettiğiniz adam olaydaki boşanmış kadın olrak tabir ettiğiniz (hala kadının evli yada bekar yada dul olmasının olayla ilgili neyi değiştirdiğiniz neden bu ayrıntının önemli olduğunu anlayamadım ama neyse) kadına sarkmaya kalkmış, hani sizin tabirinizle dul ya nasıl olsa bekaret=namus düşüncesine göre namuslu değildir... Ama adam yanılmış, kadın hiçde öyle bildiği duyduğu sandığı dullardan değilmiş...
Sizin eniştebeyi almışmı bir telaş... HAy allah şimdi bu boşanmış kadın, ya bana sarktı bu evli adam diye ona buna söylerse, ya evliliğim tehlikeye girerse millete de rezil olduğumla kalırım deyip... Yaa Allah karısına mı kime anlattıysa namuslu karısına bağlı adam pozisyonunda böyle bir senaryo uydurmuş.....
Yalan külliyen yalan...
Sizin enişte beyin dediği olsa asla ama asla enişte bey gerçekten dediğiniz gibi pısırıksa yanlış anlaşılır korkusuyla bunu anlatmazdı...
Dul etiketini her önünüze gelen eşinden boşanmış bayana karalama etiketi olarak yapıştıramazsınız..
HAla da ısrar ediyorum.. Konuyu açarken anlattığınız hikayede kadının dul yada evli yada bekar olmasının hiçbir önemi yoktu.. Niye özellikle belirtme gereği duyduğunuz da daha sonraki mesajlarınızda dul bayanlara karşı olan önyargınızla açığa çıktı....
soru işareti de hiçbir zaman istisnalarkaideyi bozmaz falan anlamında kullanılmaz boşuna llafı evirip çevirmeye kalkmayın besbelli ki vurgu yaptınız...
Fikriniz yanlış da olsa saygı duyarım ama fikrinizin arkasında da durmuyorsunuz....
Ben şindiye kadar hep kötü dullarla karşılaştım yaşadığım deneyimler bana öyle düşündürttü, sizleri tenzih ederim diyerek özür dileyevbilirdin..
Ne kıvırmana gerek kalırdı ne de arkadaşları kırmazdın...
Tek üzüldüm konu (eğer gerçek ise); yurdumda hala böyle eğitimciler olması..