evli erkekten kurtulma yolları..

Hep ayni hikaye , yok bosansam olay cikar , neymis efendim cocuklari gostermezler...
Meydan bos tabii atiyor adam.. arkadasinda bal gibi yiyor. Isteyen het sekilde kurtulur , eger kurtulmak istiyorsa.. oyle haci hoca isinide blof yapip soylemesin...
Cok istiyosa biraksin oldu bitti.

Okycim, ahlaki değerleri bir yana bırak.
Adamın donlarını yıkamıyor, yemek yapmıyor, çocuğunu doğurmuyor, vücudunu bozmuyor, memişleri sarkmıyor, ciyak ciyak veledi ile uğraşmıyor, evi çekip çevirmiyor.
Herifle günde 12 saat geziyor, tozuyor, alışveriş, dışarıda yemekler yeniyor. Ehh vazgeçememekte haklı yani. :KK19:

vallahi lüküs hayat lüküs hayat yan gelde yat keyfine bak :KK50:
evde senin ne yaptığın nasıl annesin bu evin hali ne böyle kalk annemler gelicek hazırlan sözleri falanda yok varsa yoksa romantik cümleler
ayrıca belki bir gün kendisiyle evlenir zaten kesin çok mutsuz cinsel hayatı çoktan bitmiş evinde kardeş gibi olduğu ama töre sebebiyle boşanamadığı bir karısı vardır :KK51:
ha birde bu adamlar genelde 35 yaş üstü patronlar müdürler iş yemeğinde görüşülen iş ortakları oluyor ve gönül ferman dinlemiyor :cool:
ama araba tamircisi 25 yaşında brad pittin türkiye şubesi gibi adamlarda niyeyse gönül ferman dinliyor aaa aşk işte kime gideceği belli olmuyor

vallahi lüküs hayat lüküs hayat yan gelde yat keyfine bak :KK50:
evde senin ne yaptığın nasıl annesin bu evin hali ne böyle kalk annemler gelicek hazırlan sözleri falanda yok varsa yoksa romantik cümleler
ayrıca belki bir gün kendisiyle evlenir zaten kesin çok mutsuz cinsel hayatı çoktan bitmiş evinde kardeş gibi olduğu ama töre sebebiyle boşanamadığı bir karısı vardır :KK51:
ha birde bu adamlar genelde 35 yaş üstü patronlar müdürler iş yemeğinde görüşülen iş ortakları oluyor ve gönül ferman dinlemiyor :cool:
ama araba tamircisi 25 yaşında brad pittin türkiye şubesi gibi adamlarda niyeyse gönül ferman dinliyor aaa aşk işte kime gideceği belli olmuyor
Yanarım yanarım da yağuşuklu patronum olmayacak, olamayacak ona yanarım.
Ancak okul müdürüne aşık olurum, ennn fazla. O da holding patronu gibi olur mu heç :KK53:
Oturup ağlasam mı:mad:

Bu arada size de o arkadaşınızdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Adamın evli oluşu fark etmiyorsa kiminle evli olduğudafark etmez yarın birgün oynaştığı sizin eşinizde olabilir

İyi de büyü falan ne alaka yani?Aşkından ölse bile önce o masum çocuklar için,sonra da doğru davranış bu olduğu için ilişkisini kesmeli.

Ah ben boyle genc kizlarin akibetlerinden cok korkuyorum. Allah gosterir de nasil gosterir bilmiyorum evli adamlarla gezip tozan yiyen icen kizlardan bende davaci olcam ahirette bi de buyu yaptircakmis sogusun diye sonra nolcak baskasini mi bulacak. Konu sahibi arkadasim korkma kina arkadasini rahatlikla boylelerinin yuzune tukuremedigimiz icin tozutuyolar zaten

Kendine büyü mü yaptircakmis??? Daha neler duyucaz. Korktum ben burdan.
Benmde bir arkadasm evli birini sevmisti adam birakmiyodu arkadasmi ve o da adami görünce bambaska oluyorum titriyorum aşığım diyodu. Bende sizin gibi elimden geldiğince onu kinamadan dogruyu gostermeye calistim.
Bir gün bunlar gezerken uzaktan kizini görmüş adamin. Kizi ve esi..adamla uzaklasmislar tabi hemen arkadasim. Uzaktan bakmis kizo baba diye kosup sarilmis. O gün uzun uzun konustuk kizinin o durumundan cok etkilenip her seyi kesip atti. Yani birakamasa o birakamazdi bence cunku asktan ölüyorum titriyorum diyen bir insandi.
Arkadasniz boyle büyü islerine girmeden iradesiyle biraksin

hahahhahahahaha burda nekadar evli adamlarla ilşkisi olanlarının konusunu okusam...kesin karısı akrabası oluyor...ya bu adamlar size yalan söylüüyor olmasınlar:)))))) neyse şekerim durumu ölümcül bir hastalık gibi anlatmıssın...kurtulamıyor...niye adam ölümle mi tehdit ediyor...hııı beni bırakırsan seni öldürrüm mü diyor...ne gerek var bu kadar aksiyona...bir meseja bakar:))))

bende konu açacagım....bu durumu hiç anlamıyorum.....
sizin sevdiğiniz öptüğünüz kokladığınz adamı akşam başka biri öpüyor seviyor kokluyor...nasıl bir aşk sizinki???? bırakın bu çok aşığım laflarını aşkı tek basına yasayıp bitrmeyi öğrenın....bu kadar saygısız bişey yasamaktansa

kızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
allah yardımcısı olsun arkadasını da sevgılısını de dogru yola yoneltsın..ben hıc ınanmam bosansın da arkadasınla evlensın,duymuslugumuz var boyle mevzuları cunku..birde ısın gunah kısmı var kı bana sorarsan acıdan olecek gıbı olsada yuvasını yıkmasın kımsenın.belkı de onun ımtıhanı da budur..cıksın ısten uzaklassın numarasını degıstırsın,varsa bı yakını sehır dışına gitsin..ama sürdürmesin..o sadece gezıp tozuyorlar dedıgın kısımda bıle adamın cocuklarının rızkını yıyor..o cocuklar kendı evladı o aldatılan kadın kendı de olabılırdı..gel gor kı sımdıkını bosayıp arkadasınla evlense aynısını ona yapmayacagına emın mı?işi zor ve çetin..umarım dogru yoldan ayrılmaz arkadasın

arkadaşın sadece bi kez adama ilişkimizi karına açıklıycam desin bak bakalım o adamın içinden çıkan frankenstein a dur diyebilio mu

aşk nereye gitti
bak kuş oldu uçuyo :KK3:
erkeklerin kendilerine harem kurma girişimlerini aşk sanmasa keşke bizim kadınlarımız :KK51:

Back
X