evli erkekten kurtulma yolları..

Velev ki doğru, doğulu, boşanamıyor.
Ama bu yaptığını haklı mı çıkarıyor?
Öyle veya böyle evlisin sen, evli!
Türk medeni kanununa göre eşin var senin, ve ikinci bir birliktelik yasal değil!
Şu saatten sonra kır dizini otur, çocuklarına babalık et, işine gücüne bak.
Madem sevmiyordun, en azından bebe yapmayaydın!
Ama erkekliğin şanındandı di mi? Doğurtmazsan erkek demezlerdi?
Hay sizin kafanıza ya!

isteyerek yaşamıyor?
isteyerek sinemaya gitmiyor..
isteyerek alış verişe gitmiyor...
isteyerek yemeğe gitmiyor..
isteyerek sevişmiyor...
tüm bu ilişkide istediği bir şey yok mu hakketten?

kızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..

bosasa ne olur ki güzel kardesim arkadasin mutlu olucani mi saniyor önce zina yapip sonra bi yuva yikip bir kac tane cocugu babasindan mahrum birakipta mutlu olucani mi saniyor bide büyü isine bulasmak istiyo Allah dogru yolu göstersin arkadasina yanlis üstüne yanlis bence arayi sogutsun isini degistirsin olmazsa sehrini bile degistirsin ama bu günahdan kurtulsun artik bunun sonu yok illerisi icinde kendisine mutluluk ve huzur getirmez bu iliski kac yillik karisina böyle yapan Adam yarin öbür gün arkadasinada yapar unutmasin bunu eden bulur kardesim

Ben de sponsor arıyorum yaa, alışverişe götürecek, haftada 2 defa yemeeeee çıkaracak, haftada 1 defa sinemaya götürecek, he bir de bekar olsun, tadından yenmez ya.
he isteyerek kullanmayacağım adamı, mecburum buna :KK16:

isteyerek yaşamıyor?
isteyerek sinemaya gitmiyor..
isteyerek alış verişe gitmiyor...
isteyerek yemeğe gitmiyor..
isteyerek sevişmiyor...
tüm bu ilişkide istediği bir şey yok mu hakketten?

yok valla hep aile zoruyla, hatta yurt dışı tatilene bile kaynana zoruyla çıkacak adam.. :KK45:

Dur ben bi tarif buldum arkadasin icin

Once benekli tayt ve uzerine pembis bikini giyecek sonra iki takla ileri bi takla geri yapa yapa bulgaristan sinirina kadar hoppidi zippidi gitsin

Kesin cozum herkes faydalansin doye yazmadan edemedim
Evet evli erkeklerden kurtulmanın sırrını verdi just :)

Kusura bakmayın ama arkadaşınız sizi ağlama duvarı olarak kullanıyor. Size gelip günah çıkarıyor, sonra adamla gününü gün ediyor.

yok valla hep aile zoruyla, hatta yurt dışı tatilene bile kaynana zoruyla çıkacak adam.. :KK45:
adam azcık kalbur üstüyse normal.. bak Ali Ağaoğlu'na kendinden 37 yaş küçük kızla sevgili. bu adam emekli öğretmen olsaydı da kız onun yüzüne bakar mıydı acaba?
suç şimdi bir tek adamda mı? kız akıllı olsun..

evli erkekle ilişkiye başlarken de zorla mı başladı arkadaşın? istemeden mi oldu? kazara falan?

adam azcık kalbur üstüyse normal.. bak Ali Ağaoğlu'na kendinden 37 yaş küçük kızla sevgili. bu adam emekli öğretmen olsaydı da kız onun yüzüne bakar mıydı acaba?
suç şimdi bir tek adamda mı? kız akıllı olsun..

Hehe ay cok guldum babam da emekli ogretmen de o emekli ogretmen tipi celenk stil saclar yok genc kizlar bakmaz kaldi yine anneme :confused:

evli erkekten kurtulma yolları diye bir şey varmı Allahaşkına.
aklın varsa,değer yargıların varsa,yanlışla doğruyu ayırt etme yetin varsa,zaten kurtulursun.

Hehe ay cok guldum babam da emekli ogretmen de o emekli ogretmen tipi celenk stil saclar yok genc kizlar bakmaz kaldi yine anneme :confused:
yok canım öyle değil. yine bakar babana da. Ağaoğlu'nun şimdiki sevgilisinin de babası zengin.
hep genç ve güzel kadınlarlar birlikte ve isterse sıraya bile sokar kadınları. iğrenç bir adam. Petek Ertüre Ağaoğlu emekli bir edebiyat öğretmeni olsaydı onun o güzel gözlerine karşı şiirler okusaydı bunca çapkınlıkları da yapsaydı hala yanında olur muydu? tek bağlayıcı şey ne? para.:KK45:

evli erkekten kurtulma yolları diye bir şey varmı Allahaşkına.
aklın varsa,değer yargıların varsa,yanlışla doğruyu ayırt etme yetin varsa,zaten kurtulursun.
İstenmeyen tüylerden kurtulma yolları, çatlaklardan kurtulma yolları, kilolardan kurtulma yolları başlıklarına aşinayız.
Ama bu bir ilk oldu, çığır açtı, çığır!:rolleyes:

Kız arkadaşının da tiniyeti bozukmuş hemeno anda iş yerinden çıkması gerekirdi ne diye
kalmış ? Şimdide masumu oynuyor, ateşle oynamış yanacak

sonu kötü bitecek, ya adam bunu dövecek yada bıçaklanacak

orada her geçen gün kalması tehlikeyi artırıyor

silah zoru var bence yanı baska turlusu olamaz baksanıza kızda vicdan azabı cekıyormus

Back
X