- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi cnsukrkkalp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
isteyerek yaşamıyor?
isteyerek sinemaya gitmiyor..
isteyerek alış verişe gitmiyor...
isteyerek yemeğe gitmiyor..
isteyerek sevişmiyor...
tüm bu ilişkide istediği bir şey yok mu hakketten?
eşin 40 yaşında mı
kız olgun adam mı seviyon sen
valla yeni yetmeler pek yırtık yaaa biz iki çift lafı getiremezdik bi araya![]()
Evet evli erkeklerden kurtulmanın sırrını verdi just :)Dur ben bi tarif buldum arkadasin icin
Once benekli tayt ve uzerine pembis bikini giyecek sonra iki takla ileri bi takla geri yapa yapa bulgaristan sinirina kadar hoppidi zippidi gitsin
Kesin cozum herkes faydalansin doye yazmadan edemedim
adam azcık kalbur üstüyse normal.. bak Ali Ağaoğlu'na kendinden 37 yaş küçük kızla sevgili. bu adam emekli öğretmen olsaydı da kız onun yüzüne bakar mıydı acaba?yok valla hep aile zoruyla, hatta yurt dışı tatilene bile kaynana zoruyla çıkacak adam..![]()
en olgun meyve başta düşerOlgunlugundan olucek
Aslinda 13 yasinda kizla zeka yasi olarak iyi arkadas olurlardi ama![]()
adam azcık kalbur üstüyse normal.. bak Ali Ağaoğlu'na kendinden 37 yaş küçük kızla sevgili. bu adam emekli öğretmen olsaydı da kız onun yüzüne bakar mıydı acaba?
suç şimdi bir tek adamda mı? kız akıllı olsun..
yok canım öyle değil. yine bakar babana da. Ağaoğlu'nun şimdiki sevgilisinin de babası zengin.Hehe ay cok guldum babam da emekli ogretmen de o emekli ogretmen tipi celenk stil saclar yok genc kizlar bakmaz kaldi yine anneme![]()
evli erkek ondan kurtulsun da bir önce...evli erkekten kurtulma yolları diye bir şey varmı Allahaşkına.
aklın varsa,değer yargıların varsa,yanlışla doğruyu ayırt etme yetin varsa,zaten kurtulursun.
İstenmeyen tüylerden kurtulma yolları, çatlaklardan kurtulma yolları, kilolardan kurtulma yolları başlıklarına aşinayız.evli erkekten kurtulma yolları diye bir şey varmı Allahaşkına.
aklın varsa,değer yargıların varsa,yanlışla doğruyu ayırt etme yetin varsa,zaten kurtulursun.