- 24 Haziran 2011
- 23.508
- 49.031
- 798
- Konu Sahibi khalessirem
Keşke engellemek gibi birşey icat edilseydi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumalık?Belki cok sey olcaktir?
Çocuğun amacını bile bilmeyen tipte gelmiş konu açıyor ama bunu çocuğa sorsan cevabı bilir. Hayır yani çok zeki olmamanızı geçtim zeka eksikliğiniz olduğunu düşünüyorumYahu size ne yapayim diye soran mi var? Soruyu bile anlamayan tipler gelmis burda sunu yap bunu yap diyor
Oldurmak icin azminin tebrik edilmesi lazim. Benim eski erkek arkadaslarimdan biri, biz ayrildiktan sonra (bedensel hic 1 sey yasamadigimiz icin) onu 1 kere elde edemedim deyip hayiflanmis ortak arkadasa. Yani erkeklerin amaci cok da tahmin edilmesi zor degil..Daha once hic yasamadik oyle olmayacagini biliyor
Senin amacın ne peki evli adam sana yazıyor sen neden engellemiyorsunKızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?
Siz niye engellemiyorsunuz? Bence once bunu kendinize sorun!Kızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?
Keşke engellemekte aklınıza gelseydi buraya yazana kadar
Amacı ne diye sormuşsun beş taş oynayacakmis senle oldumu? sorduğun sorunun cevabını bilemeyen bir tipsin sende bu yaşta
Amacı heyecan. Sen ondan ayrıldığın için hazmedememiş belli. Bak benimkisi geçen hafta benleyken birini bulup bu hafta söz yaptı. Beni terk eden o olduğu için içi rahat. Kesinlikle yazmaz etmez. Gerçi bana ihanet eden eşine de ihanet eder bir gün. Bu çocuk evlilikten çabuk sıkılmış. Emin ol nişanlı evli olmasaydi size yazmak cazip gelmezdi. Ne günlere kaldık ya. Eşi de eminim ne mutlu evliliğimiz var diye düşünüyordur. Ya çok sinirim bozuluyor böyle şeylere ! Ben aldatılmış olmama rağmen sırf sozlendiler diye kalkıp kıza eski sevgilimin bana yaptıklarını onu benimle de aldattığını söylemedim. Sevmeme rağmen sozlendik dediği an bıraktım. Sana yazan sanki 30 yıllık evli de kalkmış eski sevgilisine yazıyor. Bismillah daha ne kadar oldu evleneli Allah bizi böylelerideen korusun. Asabım bozulduKızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?