• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli hanımlar babanız size sürekli baski seklinde akıl veriyomu

ayşe baban şunu diyo;eğer o adamı seçmesydin gelip soğuk odalarda yatmak zorunda kalmazdın, ben onu damat olarak istemedim çek çileni..

ayrıca kasap paranı bilmem ne paranı vermek gibi bi durumu yok,nasıl beklenti içindesin valla anlamıyorum.ufak jestller yapabilir de abartmaya gerek yok.

yaaa yoksa kim sıcacık evini bıkarkide cıkarr
Baba sonuçta sende özenirsin diğer evlat baba ilişkilerine.Benim kuzenimede babası böyle davranıyor,kuzenim de bize özenirdi keşke babam böyle davransa diye.Ayrıca kaçmış olabilirsin sevdin vermediler kaçtın!Bu babanı haklı çıkarmıyor baban sizden çok çevreyi düşünütor.Görün beni yani

ayşe baban şunu diyo;eğer o adamı seçmesydin gelip soğuk odalarda yatmak zorunda kalmazdın, ben onu damat olarak istemedim çek çileni..

ayrıca kasap paranı bilmem ne paranı vermek gibi bi durumu yok,nasıl beklenti içindesin valla anlamıyorum.ufak jestller yapabilir de abartmaya gerek yok.
ben demedim zaten annem dedi onu versin diye

canım evde kalıyorumda kendimi güvende hissetmiyroum 3 sene önce 3 harflı olayı oldu o yüzden evd ebekliyroum esimi ama uyamam sabah kadar bekliyroum
Benim kadar korkak insan yoktur herhalde:)
Ama esim bazen mecburi cikinca , kaliyorum , ilk baslarda kafamda birseyler kurup kendi kendimi korkutuyordjm resmen..
Sonra bunu asmaya basladim , o yokken tv aciyorum isik acik birakiyorum oyle uyuyorum:))

babanı böyle kabul et bence ve iyi yönlerini düşün.benim eşimde 1 hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor. Ben bazen gidiyorum kalmaya ne yapacagını şaşırıyorlar benim odamın peteği kapalı babam açmiş orayı burda yat bende kardeşimle yatmayı seviyorm dye yatmıyrm odamda. Senede kaç çift ayakkabı kıyafet alır sayısı yok istemem ben zorla alır yollar daha neler neler. Ama sende üzülme herkez farklı bazen olaylar sorunlar yaşam tarzı insanları farklı durum ve düşünceye getiriyor işte insan farkunda bile olamıyor hatalarının

benim babam öyle diyecek bir daha varmam bile yanina..
Allah'tan babami biliyorum öyle birsey demez... kiz kardesim evli, esi bazen iste oluyor ve kardesimin bir isi düsüyor,
diyelim çok basit bir is... babam götürür birlikte hallederler...
bilmiyorum senin baban gibi düsünen bir babam olmadigi için mi bu laflari söylemek bu kadar kolay geliyor bana??

bir daha gitme babanin yanina, o olmadigi vakitlerde anneni görmeye gidersin... onun disinda onunla yüz yüze dahi gelme,
ben sanmam ki, o adam desin, kizim gelmiyor hiç görmüyorum; özledim bir gideyim evine, bakayim ne yapiyor?
yada ara hanim kizini, gelsin otursun...
birak onun yüzü utansin..! yine geldi dedirtme...

dün babamlarda kaldım esim gececi diye bi gün kalıp 1 gün kalmıyorum dedem geldi gecen köyden 15 gun kaldı o oda yandı 350 gelmis dogalgaz babam bana diye bidaha gelmek yook gelende soguk odada yatar dedim aynısını dedeme söyleyebilirmisin o benım babam diyo ee ben kımım komsu cocugumu zaten yemeyımı ya yiyıp gelıyorum yada sparıs alıyorum dır dır olmasın diye benden dogalgaz parası istiyo maasın 2000 i gecik yani dedim arkadaslarıın babası 1500 tl alıp cebıne harclık koyuyolar ya mutfak masrafını alısveris yapıp sankı emri vaki yapmıs gibi getiriyolar kızlarının evlerne yada bi sekılde 50 lira 100 lira veriyolar hani ben parada dedigim zaten istedigimi alıyorum ama esime karsı cok suclu durumdayım esim bilmiyo tabi ögrense rezil oluyorum

millete imreniyorum ya babam esimi istemiyo bu yüzden aptal sacması cünleler kuruyo hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz hanı akıl vermek var ama adama derler sen kızına ne yaptın adam esimi istemiyo diye daha evimde bi cay bardagı yok kaynatam 60 binlik ev dösedi offff icin sıkıldı valla
evinde oturmayı öğren sende.gitme babanın evine.bi evinde kocası gece çalışırken tek kalan sen olmayacaksın..Şekil A ben ohhh missss:KK59:

dün babamlarda kaldım esim gececi diye bi gün kalıp 1 gün kalmıyorum dedem geldi gecen köyden 15 gun kaldı o oda yandı 350 gelmis dogalgaz babam bana diye bidaha gelmek yook gelende soguk odada yatar dedim aynısını dedeme söyleyebilirmisin o benım babam diyo ee ben kımım komsu cocugumu zaten yemeyımı ya yiyıp gelıyorum yada sparıs alıyorum dır dır olmasın diye benden dogalgaz parası istiyo maasın 2000 i gecik yani dedim arkadaslarıın babası 1500 tl alıp cebıne harclık koyuyolar ya mutfak masrafını alısveris yapıp sankı emri vaki yapmıs gibi getiriyolar kızlarının evlerne yada bi sekılde 50 lira 100 lira veriyolar hani ben parada dedigim zaten istedigimi alıyorum ama esime karsı cok suclu durumdayım esim bilmiyo tabi ögrense rezil oluyorum

millete imreniyorum ya babam esimi istemiyo bu yüzden aptal sacması cünleler kuruyo hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz hanı akıl vermek var ama adama derler sen kızına ne yaptın adam esimi istemiyo diye daha evimde bi cay bardagı yok kaynatam 60 binlik ev dösedi offff icin sıkıldı valla

annemin evine kalmaya gittiğimde yemeğimi yiyip gitsem yada dışardan sipariş versem vallahi üstüne babamdan dayak yerim. nasıl bir baba modeli var böyle. benim babam işçi 1500 tl yi ya bulur ya bulmaz maaşı o halde her eksiğimize koşar eşimden gizli cebime harçlık atar kışlık ezağımızı çıkardı vallahi daha araba alma planları var çok mahçup oluyorum bende o böyle sürekli destek çıkınca bizden de kuruş kabul etmiyo bende çaktırmadan anneme mutfak için bişiler veriyorum eksiklerini...

benim eşimde bi ay öncesine kadar geceye gidiyodu ama hiç kalmadım ben başımın çaresine bakarım dedim oturdum evimde sende öyle yap

evinizde kalın gitmeyin artık babanıza belki siz evine gittiğinde laf söz olur diye korkup bilerek yapıyodur bir de öyle bi durum var ya evli kadın baba evine merhabalaşmaya gitse hemen dargınlar mı acaba diye tüneyen tipler olur.

kaçarak evlendiyseniz baba evine gidip kalmıycaksınız.
benim de hem babam hem annem bazen gittiğime pişman ediyolar.
çok aşikar değil ama ben alınıyorum.
kaçarak evlenmedim bu arada.
o yüzden sık sık gitmek iyi bişey değil bence başka bi çare bulun.

Baba maddiyatçi siz nesiniz? aay yok o bana bunu aldı ben ona şunu verdim böyle şeylerin cetelesimi tutulur ya. Ben babamla gorusmuyorum hiçbişey almadı haliyle ama ona rağmen demem bana onu yapmadı bunu yapmadı yapmasin ona mi guvendim de evlendim. Rahat bırakın ailelerinizi size hayat boyu bakmak zorunda değil kimse

ne babalar var, hayret....
benim babam evine gittiğimde mutluluktan dört köşe oluyor. ben daha gitmeden ne seviyorsam alır. evime geldiğinde eli boş gelmez, mutlaka sevdiğimiz bişeyi getirir. getirmese de canı sağolsun yeter babacığımın. :KK68:geldiğinde de zorla cebime harçlık koyar, tartışırız zorla verir, bir de ben çalıştığım halde. annemde aynı şekilde beğendiği bir şey olsun kendi evine almaz benim evime getirir.
yine de kızmayın babanıza, canı sağolsun allah sağlık versin. ana baba bulunmaz...

Back
X