Evli hanimlar bi akil verin..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Cok uzun yazdim ozur dilerim kizlar..

Kv kp lere aram bozuk,dun kandil diye ciktim insanlik bende kalsin diye,oturduk gel konusmadim ben,bugunde esimin babasi israrla balik alip pisirelim demis,oda tmm demis,catidada kuzinede yapalim demis kp,esimde yok onu bekliyemem gec olur firinda pisiririz demis,geldi eve 2 kilo tutusturdu elime bune dedim balik dedi bende buraya niye getirdin dedim hani disarda yapicaktiniz ne oldu dedim.

Evde yapcaz sen yap dedi,dedimki senden balik istiyen olmadi baban istiyosa gotur annene ver o yapsin dedim,benim yaptigimi kp begenmiyo bu arada gecen yspmistim esim 1 tabak goturmustu cok kizarmis demis,esimde cok kizarmis seviyo,bende defimki zaten baban begenmiyo benim yaptigimi esimde kizdi aldi goturdu baliklari yukari annesine birakmis.

Oda duymus konustuklarimizi kp solemis,aticam cope istemiyorum demis,esimde onada kizmis indi asaga bana bagirdi.
Ciktim yukari ne oldu dedim kp ere dedim yapiyorum sen ole sevmiyomussun,beceremiyorim balik yapmasini dedim atiyim firina pisiriyim dedim tmm dedi istemiye istemiye,yaptim herseyi hazirladim gelmedi,burda k.evimde yiycm demis esim goturdu kapidan verdi..

(Kv eve balik sokmuyo mutvagi yaglanirmis kokusu cikmiyomus evden onun icin ihale bana kaliyo)bende yeni mutvak yaptirdim baligida sevmem cok nadir yaparim simdi ben mi haksizim ya esim bana kiziyo senin yuzunden diye bi akil verin gozunuzu seviyim:KK43:

Son düzenleme:
Onunki ev de seninki ahir mi. Gitsin cani isteyen otursun disarda yesin mis gibi yapiyor restoranlar.

Aynen bende oyle dedim esime,kp kv nin korkusundan evde balik pisiremiyor,disarlarda yapmaya kalkiyo benim saf kocamda bizde yapariz diyor alip geliyor,bana soran yok,kapida tartisiyoruz kv duyuyo yukardan kocasina yetistirmis adamda kustu cocuk gibi

fırında yapınca çok kokmuyor sanki. keşke gönlünü kırmasaydınız kızartma olarak düşünmeseydiniz de fırınlasaydınız.

Benim kv elini sürmez.kp unlar çatıda pisirir getirir herkes yer. Ev de kokmaz kirlenmez.

Bu arada tavsiye hangi baligi pisirecekseniz yagli firin kagidina sarin icine sogan mi patates mi ne eklemek istiyorsaniz oyle pisirin hic koku olmuyo :KK54:

fırında yapınca çok kokmuyor sanki. keşke gönlünü kırmasaydınız kızartma olarak düşünmeseydiniz de fırınlasaydınız.

Tmm zaten firinladim,ama kv gitmis adama yetistirmis duyduklarini ya bu nasil insan,hem kendi yapmiyo hem beni kotuluyo adamda kizmis atin cope istemiyorum diyo cocuk gibi,bu arada kv dede firinliyabilir ama yok kokar evi o sevmiyomus,napiyim bende mecburmuyum isteyen kendisi,kendi evinde karisina ysptiramiyo benim basima geliyorlar.

Keşke yapsaydınız kızarmış mızarmış isteyen yer istemeyen yemezdi,siz haksız olmazdınız en azından,eşiniz arada kalmış.

Bu arada tavsiye hangi baligi pisirecekseniz yagli firin kagidina sarin icine sogan mi patates mi ne eklemek istiyorsaniz oyle pisirin hic koku olmuyo :KK54:
Hamsi alip gelmisler,aynen dedigim gibi yaptim butun kilciklarini temizledim unladim yagli kagida serdim yan yana,hic guzel olmadi yine:(
Borek aciyorum su baligu beceremiyirum.

Tmm zaten firinladim,ama kv gitmis adama yetistirmis duyduklarini ya bu nasil insan,hem kendi yapmiyo hem beni kotuluyo adamda kizmis atin cope istemiyorum diyo cocuk gibi,bu arada kv dede firinliyabilir ama yok kokar evi o sevmiyomus,napiyim bende mecburmuyum isteyen kendisi,kendi evinde karisina ysptiramiyo benim basima geliyorlar.
ne desem bilemedim ki

İclerini cikarip unladim yanyana yagli kagit koydugum tepsiye dizdim firinda pisirdim,edim ustleri iyice kizarsin dedi,kizarttim citir citir oldu et diye bisiy yok ama.
yani konuyla kel alaka ama unladğın balığı tavada yağda kızartman lazım dye biliyorum ben
hamsi zaten ızgara olmaz ki, ya fırnda buğulama yaparsın, soğanlı domatesli biberli
ya da tavada kızartma,
başka bilen varsa hamsi nasıl yapılır bi sölesin

ayrıca annene sor, aç nete bak, nasıl pişirilir diye
ille pişirmek istemiyosan da onun ki ev ise burası da ev de, ya hiç başlama o işe
ya da yapıcaksan güzellikle yap, adamın gönlünü al yani
ama ben olsam kaynanam kıyıp mutfağına yapmıyosa, bana böyle emrivaki yapılmasına uyuz olurdum
bunu da eşime söylerdim, bak sen mahcup olma diye yapıyorum ama bana bi daha böyle gelme diye

Back
X