Evli hanimlar esler arasında 13 yas fark çok mu?

Nerden başlasam bilmiyorum açıkçası, ben 19 yaşında iken şimdiki eşim 31 yaşında idi. Çok sevdik kavuşamadık...
İki yıl sonra yani 21 yaşında iken eski eşimle evlendim. Zorunluluklar yüzünden. Onunla yaş farkımız uçurumdu. Sonra feci olaylar oldu canımı zor kurtardım boşandık. nasipte varmış demek ki sevdiğim karşıma çıktı evlendik.
Aslında önemli olan anlaşmak.
Kişilerin iyi olması, saygı sevgi..
Benim ilk evliliğim de yaş farkı yüzünden değil, gerçekten bir psikopatla evli olduğum için bitti. Şu an 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve canım gibi sevdiğim eşim 39 yaşında. Ve sahiden iyi ki var...

Mutluluklar o zaman canim, ben evli degilim ama erkek arkadasim yasca benden buyuk tabi ki onemli olan anlasabilmek kaldi ki erkenler daha gec olgunlasiyor malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben eskiden olgunluğun yaşla ilgisi olduğuna inanırdım o yüzden 10-15 yaş büyük erkekler bana çok çekici gelirdim . sonra edindiğim tecrübeler doğrultusunda yaşla ilgili olmadığını anladım . ve bu yaş farkının anlamsız olduğunu düşünüyorum . aynı çocuklukları çekiyorsun . aşırı kıskanç baskıcı olabiliyor . senden çok daha tecrübeli ve akıllı oluyor . seni kendine köle yapabiliyor . daha çok değer kıymet bilir derken birde baktım gençliğim çürümüş gitmiş bu orta yaşlı erkekler yüzünden . orta yaş bunalımını çıtır kızlarla atlatmaya çalışan bu tipler zaten doymak bilmez . daha gencini ister hep gözü dışardadır . şimdi 13 yaş büyük bir erkek gelse heralde arkama bakmadan kaçarım . bence 4-5 yaş ideal . daha fazlasını istemem . herkese göre değişir . ama benim tecrübelerim böyle ..

Çokta güzel anlatmışsın.. Net benim fikrimde böyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel istisnalar (yani mutlu çiftler) hariç ben genel olarak 13 yaş farkı doğru bulmuyorum, 9-10 bile fazla. Erkek maksimum 6-7 yaş büyük olmalı kadından. Jenerasyon farkı fazla açılmamalı, açıldığında hayat görüş ve anlayışında uçurum oluyor. Fiziki açıdan da erkek yaşın getirdiği hastalık ve yorgunlukla boğuşurken genç hanımına ayak uyduramayabilir. Ayrıca cinsellik de olumsuz etkilenir diye düşünüyorum.

Tabii bu biraz da erkeğin ve kadının ne kadar olgun olduğuna bağlı. Kadınlar daha erken yaşta olgunlaştıklarından erkek ileriki yaşlarda kadınla aynı seviyedeki olgunluğa erişebiliyor.

Yaş farkı bir yana ister yaşıt olsun, ister 10 yaş büyük olsun bazı erkekler öyle ana kuzusu oluyor ki yaş farkını artık görmüyorsunuz bile..Herşey karakter,eğitim ve sosyolojik duruma bağlı..

Son düzenleme:
5-6dan fazlası uyumlu olmaz ilerde sorun çıkar diye düşünüyorum

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Back
X