Evli Hanımlar Size Bir sorum olacak ..

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Hanımlar Şöyle bir durum var ve benim canımı sıkıyor zaman zaman .. Eşim hep evde olmak istiyor çıkarı çıkmak onun canını sıkıyor .. bazen çok sıkılıyorum ve sadece onunla öylesine çıkmak istiyorum söylüyorum haydi çıkalım diyee boşver ne yapacaksın diyor .. Ve çıkmayalaım diye sırf uyuyor :) Bugunde öyle oldu .. haydi çıkalım ufak tefek eksşiklikler var onları alalım dedim .. Bazen çok sinirleriniyorum bu duruma 5 defa söylesem belki 2 kere tamam diyor .. adamı zorla çıkartıyorum dışarı resmen .. acaba bendekindemi tuhaflık .

Hanımlar Şöyle bir durum var ve benim canımı sıkıyor zaman zaman .. Eşim hep evde olmak istiyor çıkarı çıkmak onun canını sıkıyor .. bazen çok sıkılıyorum ve sadece onunla öylesine çıkmak istiyorum söylüyorum haydi çıkalım diyee boşver ne yapacaksın diyor .. Ve çıkmayalaım diye sırf uyuyor :) Bugunde öyle oldu .. haydi çıkalım ufak tefek eksşiklikler var onları alalım dedim .. Bazen çok sinirleriniyorum bu duruma 5 defa söylesem belki 2 kere tamam diyor .. adamı zorla çıkartıyorum dışarı resmen .. acaba bendekindemi tuhaflık .

Sizdeki tuhaflık değil de adam yoruluyordur belki...
Evde yayılmak süper bir duygu haftasonu.
Ne bileyim çok gerekmedikçe ben de pek çıkmam o yüzden bana normal geldi.

Sizdeki tuhaflık değil de adam yoruluyordur belki...
Evde yayılmak süper bir duygu haftasonu.
Ne bileyim çok gerekmedikçe ben de pek çıkmam o yüzden bana normal geldi.

Eşim bir gün çalışıyor bir gün evde yani haftanın bazen 3 günü bazen 4 günü çalışıyor

maddi sıkıntınız varmı
varsa çıkmamak istemeyebilir harcama yapmamak için sizi kırmamak içinde açıkca söylemiyordur.
biz aysonu oldumu yürüyüşe bile çıkmayız bişey beğenirde alamam diye :)
yok öyle bir sorun yoksa da eşiniz gezmeyi sevmiyor olabilir babam ev kuşuydu mesela
yada yorgundur falan filan :)
takmayın kafanıza azcık naz yapın belki o zaman kabul eder dışarı çıkmayı sırf üşengeçlikten çıkmıyorsa şayet :)

Dışarı çıkınca çok para harcanıyor...
Belki bu yüzden çekiniyordur...

evcimen bi yapıya sahipse sıkılmıyordur...ben de evi cok severim...cafede oturmaktan hiç zevk almam mesala...ama tatile gideyim gezilere katılayım onları severim....

maddi sıkıntınız varmı
varsa çıkmamak istemeyebilir harcama yapmamak için sizi kırmamak içinde açıkca söylemiyordur.
biz aysonu oldumu yürüyüşe bile çıkmayız bişey beğenirde alamam diye :)
yok öyle bir sorun yoksa da eşiniz gezmeyi sevmiyor olabilir babam ev kuşuydu mesela
yada yorgundur falan filan :)
takmayın kafanıza azcık naz yapın belki o zaman kabul eder dışarı çıkmayı sırf üşengeçlikten çıkmıyorsa şayet :)

evet var malesef 10 aylık evliyz ve bi süre daha devam eder evi seviyor dışarıda sıkılıyor . üşengeçlikte var eşim genelde evin içinde yapılacak işleride ertelemeyi tercih eder. yok diince tartışmaya kadar gidiyor bazen .

mutlaka en kötü ihtimal her çıktıgımızda ortalama 30 tl mutlaka bişi alınıyor ve yeniyor

Ehh az para değil di mi?
Bu zamanda o parayla pazar alışverişi yaparız diyordur belki de..
Tutumlu olmak iyidir be arkadaşım.
Ancak evdeki üşengeçliği cidden sorun bence. Onu zorla da olsa kendi işlerini yapması için ikna edin.

Ehh az para değil di mi?
Bu zamanda o parayla pazar alışverişi yaparız diyordur belki de..
Tutumlu olmak iyidir be arkadaşım.
Ancak evdeki üşengeçliği cidden sorun bence. Onu zorla da olsa kendi işlerini yapması için ikna edin.

muhakkak pazar param .. onuda anlıyorum şuan gerçekten sıkıntıdayız maddi konuda ve o maddisıkıntıyı çok kafay atakar ben ise umursamam dert etmem kendime .. yapıyor yapıyor ama defalarca söylemek gerekiyor ertelemeyi tercih ediyor . ben de hemen olsun bitsin halledlsin ertelenmesin isterim

cnm biz eşimle evde temzilik yapmaktan bile zevk alırız..temizlik yaparken sakalaşır gülüşür o zamanı öle değerlendiririz...mesala evde en büyük zevkimiz değişik yemekleri yapıp kendimize güzel bi masa hazırlamak...pc ye hiç takılmıyoruz...

cnm biz eşimle evde temzilik yapmaktan bile zevk alırız..temizlik yaparken sakalaşır gülüşür o zamanı öle değerlendiririz...mesala evde en büyük zevkimiz değişik yemekleri yapıp kendimize güzel bi masa hazırlamak...pc ye hiç takılmıyoruz...

Temizliği birlikte yaparız iş bölümü yaparak yemektede yardımcı olur eglenceli olur .. ama sürekli temizlik ve yemek yapılarak evin içinde eglenilmiyor:(işim gereği pc de bulunmam gerekiyor benim

hiç mi dısarı cıkmaz....masrafa girmeden sadece mesala yürüyüşlere çıkablirisniz...bahar gelince insan dısarı cıkmak ister haklısın....

birlikte fil izleyin evde sarılıp, tavla oynayın, pişti oynayın yapcak bişiler var mutlaka bunlar ilk aklıma gelenler...
ay başında maaşı alınca dışarı çıkığp yemek yiyin kahve için, aysonunda da sadece yürüyün deniz kenarına gidin çay için el ele yürüyün daha çok yeni evlisiniz tadını çıkarmaya çalışın hayatın...
maddi sıkıntı hepimiz çekiyoruz...
dışarı çıkması için çok zorlamayın bence otrun konuşun anlaşma yapun haftanın bir günü de olsa çıkın evdeki günleride kaliteli değerlenmdirmeye bakın derim ben

senin için senin mutluluğun için o da bişeyler yapmalı bence....yoksa hayat cekilmez...2 hafta sonu evdeyseniz 1 hafta sonu da senin için bişeyler yapabilir...arkadaslarınız varsa samimi cay içmeye gidinilip gelinebilir...hep ev de sıkar ....ben evi severim ama...sürekli de olmaz yani....

yapısı itibari ile eve düşkün olabilir.. maddi tarafını da düşünüyor olabilir tabiki..
ama her şey kararınca güzel.. fazlası da fazla.. ömür su gibi geçiyor.. geriye ise anılar kalıyor.. sürekli evde geçen zaman bence ölü zamandır.en azından bir gün belirleyip o günleri dışarı çıkmayı alışkanlık edinebilirsiniz..

Back
X