Evli Hanımlar Size Bir sorum olacak ..

Evin içinde çok ilgili hediye çiçek vs alır düşüncesiz bencil değildir romantikte olur güzel hitap edr güzel şeyler sözler gönül alır .. ama bu konuyu atlatamıyoruz o evi fazla seviyor bnede birlikte gezelim itirazsız kabul etsin istiyorum o evet dese bile gönülsüz olsa kırışlıyroum

Hanımlar Şöyle bir durum var ve benim canımı sıkıyor zaman zaman .. Eşim hep evde olmak istiyor çıkarı çıkmak onun canını sıkıyor .. bazen çok sıkılıyorum ve sadece onunla öylesine çıkmak istiyorum söylüyorum haydi çıkalım diyee boşver ne yapacaksın diyor .. Ve çıkmayalaım diye sırf uyuyor :) Bugunde öyle oldu .. haydi çıkalım ufak tefek eksşiklikler var onları alalım dedim .. Bazen çok sinirleriniyorum bu duruma 5 defa söylesem belki 2 kere tamam diyor .. adamı zorla çıkartıyorum dışarı resmen .. acaba bendekindemi tuhaflık .

5 te 2 hiç fene değil bence.şansınızı daha fazla zorlamayın bence.

Hanımlar Şöyle bir durum var ve benim canımı sıkıyor zaman zaman .. Eşim hep evde olmak istiyor çıkarı çıkmak onun canını sıkıyor .. bazen çok sıkılıyorum ve sadece onunla öylesine çıkmak istiyorum söylüyorum haydi çıkalım diyee boşver ne yapacaksın diyor .. Ve çıkmayalaım diye sırf uyuyor :) Bugunde öyle oldu .. haydi çıkalım ufak tefek eksşiklikler var onları alalım dedim .. Bazen çok sinirleriniyorum bu duruma 5 defa söylesem belki 2 kere tamam diyor .. adamı zorla çıkartıyorum dışarı resmen .. acaba bendekindemi tuhaflık .

tehdıt et cıkmazsan cıglık atarım ımdaaaaaaaaaaat dıe de :D :D :D
yada uyuyunca gurultu yapın :D
sizde bi anormallık yok...

Bu durum bir sorun değil yani büyük b ir sorun değil çevremde neler görüp duruyorum .. ama buda düzene girse daha mutlu olacagız ..

benım babam ne kadar evcımense annemde okadar gezmeyı sever babamı dısarı cıkaramayız annemıde dısardan getıremeyız :D onun bı koltugu var bırde kumandası en buyuk askı :D

Kimi der kocam geziyor tozuyor benimle ilgilenmiyor kimi der kocam evden çıkmıyor ama evde benle ilgili..
Biz kadınlar ne istiyoruz acabaaa?
Bırak çıkmasın yaa zaten maddi sıkıntımız var diyorsun. Evde ilgili mi ilgili..boşver fazla takma evde güzel zaman geçir ya da çok sikilirsan kendin çık :)

Çık canım dışarı , en güzel yılarınız , evde de vakit geçirin dışarda da ..
İlla 30 lira harcamıza da gerek tok , bir çay içip eve dönebilirsiniz .
Ya da bir parkta yürüyüş yapmayı deneyin , bu tamamen ücretsiz ..
Bebek olunca yorgunluktan aklınıza gelmez zaten gezmek tozmak :)

bu tembellik oluyor
benim esimde öyle
evden cikmasin hic
cok mutlu
ben kizimla zaman geciriyorum disarda
zaten esim gelse bile benim enerjimide aliyor
tuhaflik bizde degil
onlarda
ev hayati guzel bende severim ama devamli evde olmak bence hastalik

ahh ahh bende de aynı dert aynı tip :). ctesi pazar evde bugün yatarak geçti bide o evdeyken ben asla bulaşık yemek haricinde iş yapamam başka odada bile yapsam batıyo adama.

5 yıllık evliyiz hiç sinemaya gitmedik arkadaşlarınla git be sıkılırım falan der hep. bende şu yeni film var ya kelebeğin rüyası çok merak ediyodum geçen gün dedim yarın mesain varmı neden dedi. sinemaya gidicem çocuğu anneme bırkıp dedim. kimle dedi. tek başıma hafta içi kimle gideyim falan dedim. ertesi gün aramış seans saatlerine bakmış. akşam çocuğu annene bırak avm de buluşalım film için dedi. başta yine isteksiz senin için geldim bide türk filmi kesin kötüdür falan. bende dedim senden böyle bişey istemiyorum ben sana tek gidicem dedim teklif bile etmedim bıdıbıdı yapma bana. neyse filmden çıktık oda çok beğendi filmi değdi geldiğime dedi bundan sonra haftada bilemedin 2 haftada bir sinemaya gidelim iiymiş dedi. bende kocamsız sinemaya gitmekten kurtulmuş olcam inşallah.

yani sende dışarı çıktığınızda farklı şeyler dene. balık tutmayı bi çok erkek sever benimkide eringeç dir ama balık de kıtaları aşar. ama sen sen ol eşinden büyük yaa daha faza balık yakalama çok sinirleniyolar :).
hafta sonu hava güzelse güzel bi sepet hazırla bi park yada sahilde kahvaltınızı termosunuzdan çayla yapın.

içlerinden elbet biri hoşuna gider ve arada böyle yapalım der ama masrafları eğer borcunuz varsa en aza düşür. mesela balığa mı çıkıyosun sandaviç hazırla. oda görsün masraf olmasın diye uğraştığını. inşallah iişe yarar

ay canım mutlu olda bunu takama ya kendne göre sebepleri vardır bende aksine eşim biyer işletio akşamlarıda oluo genelde bende evde onunla oturmayı özlüyorum sende arkadaşna komşuna gt akşamda kocanla otur keyif yap tabi arada da çıkıp seni kırmaması lazım:20:

benimki de arkadaş manyağı oldu çıktı adamı eve getirtemiyorum:19:bunların ortası yok galiba
herşey tadında güzel sen yinede eşinle kötü olma ilgili iyibir koca diyorsun tatlı dille işveyle iyilikle ikna etmeye çalış canım sen biraz ona uy o biraz sana derken bu sorun da çözülür bence:31:

benmkıde gezmeyı sevmez zorla cıkarız oda surat asar laf sokar pişman eder benı bende tek gezenlerdenım yanı cikom ark.. söyledıklerı cok mantıklı geldı bende mı öyle denesem napsam belkı ozman bu adamlar bize dahil olurlar yoksa yatarlar valla aksama kadar:)) yanı sende tek gezmeyı bi dene bakalım tepkisi ne olucek..

Şu an tam benim içimde bulunduğum durumu yazmışsın.Bugün pazar eşimin tek tatil günü ve şimdi o yanımda uyuyor.Bugün sordu bana disari cikmiycaz dimi diye alişverişe çikmamiz lazim dedim ama o uyudu kaldı.Ama o bu hafta cok yorulmuştu o yüzden sesimi çıkarmadım önümüzdeki haftaya dinlenik başlasın dedim ama benim de canim sıkıldı.Siz küçük biryerde mi yaşiyorsunuz canim bazen insan aynı yerleri gezmekten sıkılıyor.

Bugun söyledim sen nasıl evde zaman geçirmeyi seviyorsun bende dışarıda seninle zaman geçirmeyi seviyorum .. şayet amacım dışarı çıkmak olsa bunu tek başıma yada bir arkadaşımatakılarakta yapabilirim ben seninle gezmek seninle dışlarda vakit geçirmek istiyorum dedim .. bu en güzel yıllarımızbak 10 ay oldu 2 ay osnra bir sene bitecek zaan su olup akıyor şimdi gezmeyip ne zaman gezecegiz dedim .. maddi sorun var tamam ona lafım yok ama biim maddi durumumuz hiç bi zaman mükemmel olmayacak hep bir borcumuz olacak belki az belki çok ama azda olsa sıkıntıda hep olacagız deim . haklısın dedi ben evde oturmayı çok sevdiğimden değil çok borcumuz var yoksa bende çıkıp gezmek tozmak isterim dedi .Bişi diyemedim haklı .. son 2aydır gerçekten ciddi sıkıntıdayız ...

Back
X