Evli insanların çoğu neden mutsuz?

O kadar haklısınız ki.. erkek kendisine sadece konfor alanı yaratmak istiyor. Kadın çok güçlü bunu da çok iyi biliyorlar. Kaynanalarda kendilerine bi yerden sonra bakıcı arıyorlar açıkçası oğulları gibi. Umarım bende başarabilirim boşanmayı. Ve eski hayatıma tekrar dönebilirim.

Ülkede genci mi mutlu bekarı mı yaşlısı emeklisi mi işçisi mi. Şahsen benim en mutlu olduğum nokta evliliğim. Burası sorun yazma sayfası olduğu için sanki geneli öyleymiş gibi bir algı oluyor.

Ülkede genci mi mutlu bekarı mı yaşlısı emeklisi mi işçisi mi. Şahsen benim en mutlu olduğum nokta evliliğim. Burası sorun yazma sayfası olduğu için sanki geneli öyleymiş gibi bir algı oluyor.
Konu çok eski ama size katılıyorum burada genel olarak insanlar sorunlarından bahsettiği için öyle gözüküyor. Benim çevremde evli çiftlerin çoğunluğu mutlu hatta bu ülkede en mutlu oldukları şey eşleri ve çocukları. Ben de evliliğimde çok mutluyum ama maddi sorunlar kimi zaman bizi de yıpratıyor. İkimiz de memur olmamıza rağmen geçim çok zor. Asgari ücret alanlar ya da iki kişiden biri çalışmadığı zaman geçim sıkıntısından insanlar birbirine sarıyor bence en temel sebep bu. Aktivite yapmaya para olmadığı için iki tarafta telefondan kafasını kaldırmıyor daha liste uzar gider ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…