evli insanlarla aşk

hayalim1982

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
29
4
16
İstanbul
evli insanlarla aşk yaşıyanlar varmı?sizce evli bi erkek evlibir kadına aşık olabilirmi.yoksa hepsi kullan at hesabımı sizce nedir yardımcı olurmusunuz_

Yuva yıkanın yuvası olmazmış canım ben bunu bilir buna inanırım.eğer böyle bi hataya düşmüşsen hatandan en kısa zamanda dönmeni dilerim. ister kullan at mantığıyla olsun ister gerçekten arada sevgi ve aşk olsun sonu olmaz bu ilişkinin.çünkü temelinde ah ve gözyaşı olan bi yuva kimseye huzur ve mutluluk getirmez...

birazdan şeytan taşlar gibi taşlayacaklar seni, kaç bir an önce :27: :27:

evli insanlarla aşk yaşıyanlar varmı?sizce evli bi erkek evlibir kadına aşık olabilirmi.yoksa hepsi kullan at hesabımı sizce nedir yardımcı olurmusunuz_

Aşık olabilir ama bu aşkı yaşaması için ya boşanmalı ya da yaşamayıp unutmalı uzak durmalı kaçmalı bence. Allah korusun nişanlım/eşim başkasına aşık olursa ben kaldıramazdım diye düşünüyorum ayrılırdım/boşardım. Ne farkeder kullandı mı atıcak mı sonuçta aldatma olurdu bunun adı ha fiziksel ha beyinsel...

Eğer karaktersizse evli birine aşık olabilir yada evliyken başka birine aşık olabilir.

Ama dediğim gibi KARAKTERSİZSE :51:

Back
X