Senin yerinde olsam kadinin kocasini arar kibar bi sekilde durumu anlatirdim biz biktik siz icabina bakin lutfen belli ki esiniz bu yola bas koymus benim sevgilim olmasa baska bi adamada gidebilir deyinne arsiz kadinmis
aklıma gelmedi değil:)
Arkadaşlar işinden dolayı şuan için hattını değiştirmesi yada iptal etmesi mümkün değil. Numara engelleme işlemini gerçekleştirdik ancak farklı numaralardan yine ulaştı.
bence bu aklinda bi fikir olarak kalmasin bizzaz yap arkadasim cok sinir oldum yaa evli barkli bide cocuklari var onlardandami utanmiyo acabakadinin arsizida bi baska yani cok sinir oldum valla
canım korktum desem. malum türkiye şartları. kocasının deli anına denk gelir kadına bir kötülük yapar filan diye düşündüm. abartıyor muyum? bir de asıl erkek arkadaşımın harekete geçmesi lazım. o da şöyle düşünüyor. ayrı ülkelerdeyiz. bir süre sonra yılacak ve bırakacak aramayı. ruh sağlığı yerinde değil kadının. böyle düşünüyor erkek arkadaşım. ancak ben çok rahatsızım.
Erkek arkadaşına yazdığı mesajda "sen gözümü açtın" derken ne demek istemiş bu kadın kafama takıldı...:44:
Ve bir kadın kocası da yanındayken başka bir adamın çantasına nasıl kolye bırakabilir... :44:
yani erkek arkadaşımla karşılaşınca kocasını sevmediğini anlamış. kolyeyi nasıl bırakmış bende bilmiyorum.
Siz erkek arkadaşınızla bu hanım arasında hiç bir şey yaşanmadığına emin misiniz?
Kadının yazdığı mesajlar ve rahatlığı -eğer şizofren değilse- öncesine dair birşeyler yaşandığı izlenimi veriyor.
Bu illa cinsel bişeyler yaşandığı anlamına gelmesin.. duygusal bir şeyler olmuş olabilir mi acaba ...
İki ihtimal var.
-Kadın şizofren ve kafasında yazıyor..
-Ya da gerçekte bir şeyler yaşandı ve devamını istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?