- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi SessizGidis
Bravo size, inşallah bu dik duruşunuzdan ödün vermezsiniz. Allah gücünüze güç katsın. Koca olacak adam çok sefil rezil biri... Tez kurtulursun inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba oncelikle gecmiş olsun tavrınız cok dogru
Ama kadını tanımıyorum demişsiniz bir yerde de coluk cocuklu evli barklı kadın diyorsunuz?
Ayni şeyi sizin yaptiginiI dusunelim. Esiniz olacak olan adam.sizi baska bir adamla mesajlasirken gorse nasil bir tepki verirdi sizce?
Ayni seyleri sizde yapin. Ben olsam kabul etmem. Hatta varsa elimde kanit hic dusunmeden kadinin kocasina gonderirdim. Madem boyle bir b*k yemeye cesareti var sonuclarina da katlansin
Boyu devrilsin insallah.vallahi size de brav, susan cocuklarinin ardina siginan kadinlara ornek olsun yasadigniz cok aci ama yasattiklariniz zevk verdi ne yalan soyliyim oh olsun adam musveddesine.Bavulu kafasna calan eline saglik.
Amin bulsun insallah.Boyle mutlu yuvalarini terk edip eslerini aldatan tum erkeklerin cinsel gucleri bitsin tukensin seyleri sey yapamaz olsun insallahAmin..
Kocaman 2 litrelik kola kutusu seklinde kumbara vardi agzina kadar bozuk para dolu.
Onu firlattim ustune, heryer bozuk paayla bezendi.
Elime ne gectiyse.
Ben diyim 5 siz diyin 10 kere yuzube tukurdum inanin hatirlamiyorum sayisini ve sadece kipkirmizi oldu kulak iclerine kadar.
Normalde macodur, gik diyemedi.
Allahindan bulsun
Tepkiniz gayet güzel de kadının kocasına ulaş anlat diyenler olmuş bence hiç orayı karıştırmana gerek yok. Herkes yaptığının cezasını çeker adam cinnet geçirip aile faciyası yaşanmasın.
Burası Türkiye boşanan kadınlar bile eski kocaları tarafından öldürülüyor nasıl rahatlıkla kocaya anlatın diyebiliyorlar anlayamıyorum.
Eşine gelince sadece konuşmadan ibaret olsa ne olur sonuçta şifre koymuş uzun zaman konuşmuş. Ne konuştukları ortada yani. Cinsellik için konuşmuş. Görüşmediklerine de inanmıyorum.
Amin bulsun insallah.Boyle mutlu yuvalarini terk edip eslerini aldatan tum erkeklerin cinsel gucleri bitsin tukensin seyleri sey yapamaz olsun insallah![]()
Tepkiniz gayet güzel de kadının kocasına ulaş anlat diyenler olmuş bence hiç orayı karıştırmana gerek yok. Herkes yaptığının cezasını çeker adam cinnet geçirip aile faciyası yaşanmasın.
Burası Türkiye boşanan kadınlar bile eski kocaları tarafından öldürülüyor nasıl rahatlıkla kocaya anlatın diyebiliyorlar anlayamıyorum.
Eşine gelince sadece konuşmadan ibaret olsa ne olur sonuçta şifre koymuş uzun zaman konuşmuş. Ne konuştukları ortada yani. Cinsellik için konuşmuş. Görüşmediklerine de inanmıyorum.
Bence de en doğrusunu yapmışsın. Zaten yıkılmaya mahküm yuvası yuva da denilmez ya neyse.2 aydir yazisiyormus dogru soyluyorsa, kadin suan yurtdisindaymis.
Bilmiyorum umrumda da degil artik, ben Allaha havale ettim
Kadın bu pisliği yapıyorsa herşeyi göze almıştır artık. Ortada bir günah var, bedelini sadece tek taraf odememeli.
Aferin cok iyi yapmissiniz.sakin acimayin..aslinda o kadinda cok seyi hakediyor da iste..Allahindan bulsun serefsizler..
Günahın bedelini ödetmek bize düşmez ki.Ben yabancı uyrukluyum ben bile yapamam bunu kimseye.ve türk ise zaten yapmamalı çünkü ne kadar fevri oldukları ortada. Ordada çoluk çocuk ve hiç birieyden haberi olmayan birisi var. Bıraksın ne hali varsa görsün zaten birgün ödeyecek hesabını. Bu kadar çirkefleşmeye gerek yok bence.
Merhaba,
Bu benim ikinci uyeligim yonetimin haberi var.
Benim esim demekten utandigim adi herif utanmadan aylardir evli barkli cocuklu bi kadinla yazisiyormus, dun hasbel kader ortaya cikti.
Ortaligi birbirine kattim.
Yuzune tukurdum etmedigim hakaret kalmadi, bavulunu kafasina firlatip evden attim serefsizi.
Calisma odasinda kirilmadik sey birakmadim.
Kapida sadece yazismadan ibaret diye yalvardi dinlemedim bile.
Hadi sadece yazistilar, ben yakalamasaydim is fiziksel boyuta da tasinabilirdi.
Sabah piskin piskin eve geldi en yakin arkadsimla beraber.
Ben disarda en yakinima dahi tek sirrimi vermem, aklinca bana yakinlasicak onun bahanesiyle.
Yuzune bakmadim.
Efendice onume engel cikarmadan cik hayatimdan cocuklarim da bnde kalcak diye cektim resti.
Bu nasil adi serefsizlik.
Aldatmanin sanali yalani olur mu bu nasil vicdansizlik.
Dunden beri o kadinin kocasi cocuklari ve kendi cocuklarim icin agliyorum.
Haber gonderiyor yalvariyor..
Umrumda degil..
Ama korkuyorum ya cocuklar bunalima girerse diye.
Beni cesaretlendirin, guzel seyler soyleyin lutfen.
Benim nazarimda aldatmanin tenseli duygusali yok, hepsi ayni b..kun laciverti.
Ben kendini salan bi insan hic olmadim, ne fiziksel ne ruhsal, cocuklarima bu zamana kadar anne de oldum baba da.
Kendimden utaniyorum o heriften de tiksiniyorum.
Insanin nefsi nasil evli barkli kadina kabarir? Coluklu cocuklu kadin.
Ikisinin de Allah belasini versin,sinirden kalbim duracak.
Bu bosanma isleri nasil oluyor bilmiyorum, yardim edin.
Ben adama ulasmam, numarasini bilsem dahi bunu yapmam, cocuklari var.. ya cinnet getirip cocuklara bisey yapsa? Ya onlardan acisini cikarsa..
Bilmiyorum kimsenin ahi yerde kalmaz