• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadinla yazisan adam

Bravo size, inşallah bu dik duruşunuzdan ödün vermezsiniz. Allah gücünüze güç katsın. Koca olacak adam çok sefil rezil biri... Tez kurtulursun inşallah...

Merhaba oncelikle gecmiş olsun tavrınız cok dogru

Ama kadını tanımıyorum demişsiniz bir yerde de coluk cocuklu evli barklı kadın diyorsunuz?

Laf attim yani bi nevi olta..evli barkli bi kadinla ustelik cocujlu bi kadinla yazismaya utanmiyor musun diye.. ve evet zaten bulbul gibi sakidi..'isyerinden bi kadin buyuk ihtimal ve geneli evli zaten

Ayni şeyi sizin yaptiginiI dusunelim. Esiniz olacak olan adam.sizi baska bir adamla mesajlasirken gorse nasil bir tepki verirdi sizce?
Ayni seyleri sizde yapin. Ben olsam kabul etmem. Hatta varsa elimde kanit hic dusunmeden kadinin kocasina gonderirdim. Madem boyle bir b*k yemeye cesareti var sonuclarina da katlansin

Yani yazismalari gorseniz sanki ergen.. kalpler emojiler.
Bu duygusal aldatma cok fena..
Icin yangin yeri.
Zaten tensele ilerlerdi kesin.
kadinin adini sifrelemis.
Ismi resmi yok.
Ben o cinnet aninda numarasini da almadim.
Kadinin coluklu cocuklu oldugunu kendi itiraf etti .
Tabiki boyle biseyi affetmezdi

Tepkiniz gayet güzel de kadının kocasına ulaş anlat diyenler olmuş bence hiç orayı karıştırmana gerek yok. Herkes yaptığının cezasını çeker adam cinnet geçirip aile faciyası yaşanmasın.
Burası Türkiye boşanan kadınlar bile eski kocaları tarafından öldürülüyor nasıl rahatlıkla kocaya anlatın diyebiliyorlar anlayamıyorum.

Eşine gelince sadece konuşmadan ibaret olsa ne olur sonuçta şifre koymuş uzun zaman konuşmuş. Ne konuştukları ortada yani. Cinsellik için konuşmuş. Görüşmediklerine de inanmıyorum.

Boyu devrilsin insallah.vallahi size de brav, susan cocuklarinin ardina siginan kadinlara ornek olsun yasadigniz cok aci ama yasattiklariniz zevk verdi ne yalan soyliyim oh olsun adam musveddesine.Bavulu kafasna calan eline saglik.

Amin..
Kocaman 2 litrelik kola kutusu seklinde kumbara vardi agzina kadar bozuk para dolu.
Onu firlattim ustune, heryer bozuk paayla bezendi.
Elime ne gectiyse.
Ben diyim 5 siz diyin 10 kere yuzube tukurdum inanin hatirlamiyorum sayisini ve sadece kipkirmizi oldu kulak iclerine kadar.
Normalde macodur, gik diyemedi.
Allahindan bulsun

Amin..
Kocaman 2 litrelik kola kutusu seklinde kumbara vardi agzina kadar bozuk para dolu.
Onu firlattim ustune, heryer bozuk paayla bezendi.
Elime ne gectiyse.
Ben diyim 5 siz diyin 10 kere yuzube tukurdum inanin hatirlamiyorum sayisini ve sadece kipkirmizi oldu kulak iclerine kadar.
Normalde macodur, gik diyemedi.
Allahindan bulsun
Amin bulsun insallah.Boyle mutlu yuvalarini terk edip eslerini aldatan tum erkeklerin cinsel gucleri bitsin tukensin seyleri sey yapamaz olsun insallah En Büyük KK

Tepkiniz gayet güzel de kadının kocasına ulaş anlat diyenler olmuş bence hiç orayı karıştırmana gerek yok. Herkes yaptığının cezasını çeker adam cinnet geçirip aile faciyası yaşanmasın.
Burası Türkiye boşanan kadınlar bile eski kocaları tarafından öldürülüyor nasıl rahatlıkla kocaya anlatın diyebiliyorlar anlayamıyorum.

Eşine gelince sadece konuşmadan ibaret olsa ne olur sonuçta şifre koymuş uzun zaman konuşmuş. Ne konuştukları ortada yani. Cinsellik için konuşmuş. Görüşmediklerine de inanmıyorum.

2 aydir yazisiyormus dogru soyluyorsa, kadin suan yurtdisindaymis.
Bilmiyorum umrumda da degil artik, ben Allaha havale ettim

Çocuklar siz birlikteyken daha mutsuz olur bence çünkü hiç affedicek tavır yok sende ya affedip herşeyi unutucaksın ya da boşanıcaksın ;)
Yanlız bu ara herkes 2. Üyelikle konu açıyor :110:

Kadın bu pisliği yapıyorsa herşeyi göze almıştır artık. Ortada bir günah var, bedelini sadece tek taraf odememeli.

2 aydir yazisiyormus dogru soyluyorsa, kadin suan yurtdisindaymis.
Bilmiyorum umrumda da degil artik, ben Allaha havale ettim
Bence de en doğrusunu yapmışsın. Zaten yıkılmaya mahküm yuvası yuva da denilmez ya neyse.
Allah yardımcın olsun umarım güçlenirsin. Kendini ezdirme aynen böyle devam..

Kadın bu pisliği yapıyorsa herşeyi göze almıştır artık. Ortada bir günah var, bedelini sadece tek taraf odememeli.

Günahın bedelini ödetmek bize düşmez ki.Ben yabancı uyrukluyum ben bile yapamam bunu kimseye.ve türk ise zaten yapmamalı çünkü ne kadar fevri oldukları ortada. Ordada çoluk çocuk ve hiç birieyden haberi olmayan birisi var. Bıraksın ne hali varsa görsün zaten birgün ödeyecek hesabını. Bu kadar çirkefleşmeye gerek yok bence.

Dik duruşunuzu bozmayın. O pislikler icin diyecek kelime bulamiyorum. Dünyanın çivisi çıkmış. Cehennem boş bütün seytanlar burda

Aferin cok iyi yapmissiniz.sakin acimayin..aslinda o kadinda cok seyi hakediyor da iste..Allahindan bulsun serefsizler..

Aferin cok iyi yapmissiniz.sakin acimayin..aslinda o kadinda cok seyi hakediyor da iste..Allahindan bulsun serefsizler..

Bana gelip deseydi bak bnm gonlum kayiyor bn kenara cekilirdim eger gonlunde ben yoksam.
Neden cirkeflesip kendimi rezil edeyim.
Arkadan is cevirmek ne demek..

Günahın bedelini ödetmek bize düşmez ki.Ben yabancı uyrukluyum ben bile yapamam bunu kimseye.ve türk ise zaten yapmamalı çünkü ne kadar fevri oldukları ortada. Ordada çoluk çocuk ve hiç birieyden haberi olmayan birisi var. Bıraksın ne hali varsa görsün zaten birgün ödeyecek hesabını. Bu kadar çirkefleşmeye gerek yok bence.

Ben adama ulasmam, numarasini bilsem dahi bunu yapmam, cocuklari var.. ya cinnet getirip cocuklara bisey yapsa? Ya onlardan acisini cikarsa..
Bilmiyorum kimsenin ahi yerde kalmaz

Merhaba,
Bu benim ikinci uyeligim yonetimin haberi var.
Benim esim demekten utandigim adi herif utanmadan aylardir evli barkli cocuklu bi kadinla yazisiyormus, dun hasbel kader ortaya cikti.
Ortaligi birbirine kattim.
Yuzune tukurdum etmedigim hakaret kalmadi, bavulunu kafasina firlatip evden attim serefsizi.
Calisma odasinda kirilmadik sey birakmadim.
Kapida sadece yazismadan ibaret diye yalvardi dinlemedim bile.
Hadi sadece yazistilar, ben yakalamasaydim is fiziksel boyuta da tasinabilirdi.
Sabah piskin piskin eve geldi en yakin arkadsimla beraber.
Ben disarda en yakinima dahi tek sirrimi vermem, aklinca bana yakinlasicak onun bahanesiyle.
Yuzune bakmadim.
Efendice onume engel cikarmadan cik hayatimdan cocuklarim da bnde kalcak diye cektim resti.
Bu nasil adi serefsizlik.
Aldatmanin sanali yalani olur mu bu nasil vicdansizlik.
Dunden beri o kadinin kocasi cocuklari ve kendi cocuklarim icin agliyorum.
Haber gonderiyor yalvariyor..
Umrumda degil..
Ama korkuyorum ya cocuklar bunalima girerse diye.
Beni cesaretlendirin, guzel seyler soyleyin lutfen.
Benim nazarimda aldatmanin tenseli duygusali yok, hepsi ayni b..kun laciverti.
Ben kendini salan bi insan hic olmadim, ne fiziksel ne ruhsal, cocuklarima bu zamana kadar anne de oldum baba da.
Kendimden utaniyorum o heriften de tiksiniyorum.
Insanin nefsi nasil evli barkli kadina kabarir? Coluklu cocuklu kadin.
Ikisinin de Allah belasini versin,sinirden kalbim duracak.
Bu bosanma isleri nasil oluyor bilmiyorum, yardim edin.

Siz kendinize itiraf edemiyorsunuz ancak sizin barışma ihtimaliniz var ;burada rahatça anlatıp ;nasıl olsa kımse bilmiyor eski üyelikten devam ederim gibi anlıyorum ben bu ikinci üyeliği.

Kimlere ne fırça cektiniz bakalım bu konu ile ilgili :)

Burası gerçek bı dünya degil ne sanılıyorsa artık burası.Çatır çatır yaz sana şokunu; yok ikinci uyelık alacağız neden?? Kimsenin tanımadıgı bana/ben'e bok sürülmesin

Son düzenleme:
Helal olsun be konu sahibi geçecek ve bir süre sonra sadece aciyacaksin.ha sanma ki bunlar birbirine aşık açık soyleyim, azmis kudurmuslar,haysiyetlerini hiçe sayıp b..kun içinde debelenmisler.sizde sifonu çekmişsiniz

Ben adama ulasmam, numarasini bilsem dahi bunu yapmam, cocuklari var.. ya cinnet getirip cocuklara bisey yapsa? Ya onlardan acisini cikarsa..
Bilmiyorum kimsenin ahi yerde kalmaz

Kesinlikle öyle canım. Senin de kalmaz emin ol buna. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Ne var başka kadınlarda bu erkekler niye böyle anlayamıyorum ya. Yuvasını yıkmayı göze alacak kadar ne yaşıyorlar. Bu kadar boşluğa girecek ne var anlamıyorum.

Benim eşim bana öyle ilgi gösteren bir adam değil evlendikten sonra iki yıl çocuğumuz olmadı o ara çok üzülürüm bana ilgi göstermiyor beni umursamiuor diye

Sonra çocuğum oldu
Ve dünyam değişti
Kocam bana ilgi göstermese de evladimin annee demesi yeter bana onun sarılması bin tane aşk sözcüğune bedel

Şimdi bunu neden anlattığıma geleyim evli bir kadın nasıl olurda evlatları varken sevgiyi dışarıda arar ve başkasının yuvasını yıkmaya sebebi olur anlamıyorum
Vicdansız
Allah size güç versin.cok zor bir durum

Back
X