• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadınla yazışan erkek?

evet ediyor ama merak ettiğim bir erkek evli kadınla yarım saatten fazla whatsapta ne konuşur?
Biz nereden bilelim? Cinsellik demenizi mi bekliyorsun? Ya da vay utanmaz kadın deyip kadını gömüp herifi mi aklayalım?
Sana göre normal değilse hiç bulaşmaz uzak durursun. Bu kadar basit.

Evliyim,bekar veya evli bir suru erkek arkadasim var,hepsiyle de saat fark etmeksizin konusabilirim. Cunku bir gecmisimiz var yasanmisliklar ortak tanidiklar var. Mesela tam da dun benim eski sevgilimle onun eski sevgilisi tv programina cikmis (baska bir arkadas link atti da ogrendim) hemen onu attim gece 1e kadar whatsaptan super dedikodu geyik cevirdik :KK66: bence cok normal seyler
Ben evli olsam, eşimin normal bir kız arkadaşının, saat fark etmeksizin mesaj atıp aramasını istemem. Acil bir şey olur o zaman tabi ki ama tamamen geyik yapmak için gece 12de eşime mesaj gönderilmesini istemem. Whtasapp grubu vardır, bir çok arkadaşınızın dahil olduğu , ordan yazıyorsunuzdfur bu olabilir.

Ben evli olsam, eşimin normal bir kız arkadaşının, saat fark etmeksizin mesaj atıp aramasını istemem. Acil bir şey olur o zaman tabi ki ama tamamen geyik yapmak için gece 12de eşime mesaj gönderilmesini istemem. Whtasapp grubu vardır, bir çok arkadaşınızın dahil olduğu , ordan yazıyorsunuzdfur bu olabilir.
Zaten siz de ona gore biriyle evlisinizdir. Bizde boyle seylerin lafi yapilmiyor, benim esim de yazisir kiz arkadaslariyla, hatta gorusur de istedigi saatte.

ilişki kurmaya çalıştığınız (yani henüz arada bişey yok ama olmaya çalışıyor diyelim) erkeğin whatsapta uzun süre yazıştığını görüyorsunuz,
kimle konuşuyorsun? sorusuna bir arkadaş diyor.
sonra ısrar üzerine kadının bayan ve evli olduğunu öğreniyorsunuz.
ama arada bir ilişki olmadığı için hesap soramıyorsunuz?
ama her whatsapta bir saate yakın yazışmasını gördüğünüzde aklınıza bu evli kadınla konuştuğu ihtimali gelmez mi?
bilmiyorum bu saatte ne kadar açıklayıcı yazabildim.
Koşarak uzaklaşması gereken bir erkek tipi.
Siz hala hesap sormak ve bir saate yakın WhatsApp'tan bu erkeği takip etmekten bahsediyorsunuz.
Sizin hala bu adamla ne gibi bir ilginiz ilişkiniz olabilir?

Wp görüntü ve sesli aramalarda çevrimiçi görülmez son görülme gösterilir. Yani görüntü ve arama olmadıgı asikar. Çevrimiçiyse ya yazısıyordur yada sesleşip fotoğraf atıyorlardır birbirlerine. Herkesin yazısma arama takılma dinamiği farklıdır. Hiçbir zaman bilinmez.

Geçen sene bir flörtüm vardı sevgili olma yolunda ilerliyorduk kendisi ile. Çevrimiçi görüyordum fakat sormuyordum sormamama rağmen kendi kusura bakma diyip açıklardı. Çok geçmeden kızın biri ulastı ss atarak. Saatlere yazısmalara dikkat ederek inceledim ki bana yazarken kızada cinsel içerikli yazılar yazıp fotoğraflar atmış. İşte bu da böyle bir anım. Bazı insanlar profesyonelleşiyor tabii bu işlerde. Şüphe varsa içinizde bitirin.

Evli kadınla yazışan erkekle flört eden kadın olmayin.

Hisler yanilmaz.pis kokular alıyorsanız öyledir.hislerinize güvenin derim ben.

Back
X