• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadınla yazışan erkek?

ben de konuşuyorum. arkadaşlarımla uzun süre. ama erkekler bunu yapmıyor.
hele de bu adam gerçekten yazmaya üşenen bir tip. onu harekete geçirecek birşey olması gerekiyor.
ya arada duygusal bir bağ var ya da cinsel bir yazışma.
yani eğer bunlar değil de ben adamın günahını alıyorsam da. çok utanırım kendimden. ama bunu ispat etme şansım yok.
ha ben bu mantığın doğru olduğun savunmuyorum. ben de isterdim daha sakin kalıp, kimle konuştuğunu bilmeden onu yaftalamamayı.
siz evli bir erkekle yazışır mısınız bir saate yakın bir süre?
İsim varsa ya da yakin arkadasimsa yazisirim. Arkadaslarimi cinsel organlarina gore secmemeyi cok kucukken ogrenmistim cunku 🤣

görüntülü konuştuklarını bilmiyorum ancak uzun süre çevrimiçi olması evet bir b...k yediğine emin olmamı sağlıyor
Canım ileride sorun yaşayacağını hissediyorsan ilişki başlatmanı tavsiye etmem sonra daha fazla üzülebilirsin güvenmiyorsan ilişkini kes başka ilişkilerinde olur merak etme

keşke sizin gibi bakabilsem.
ama kadının derdi varsa bunu benim sevgilim olmaya çalışan biriyle paylaşmasını asla istemem.
bu aşırı kıskançlık mıdır onu da bilemiyorum demiyim. biliyorum çünkü fazla kıskanç olduğumu ben de düşünüyorum.
ama sizin gibi rahat bakmayı çok isterdim.
çünkü bu gece onu çevrimiçi gördükçe gerçekten sinirden beyni yandı resmen.
yok kıskanclık duygusu olmayan bırı degılım tabıkı. ama abartmam yasam kalıtesını bozmam ve zından etmem . hakkım yok cunku benım esyam degıl. konuya donersem evlılık sevgılı olmak bı sorumluluk getırır. ıkı kısının bırbırıne sadakati zorunlu ona sozum yok lakın sen sımdı onun naptıgını bılmeden kı bu paranoya gıbı bısey kendını yıyıp bıtırıyosun aldatmak desen degıl yalan desen o da yok :) konuyu bıle bılmıyosun kı :) sımdıkı genclerin sosyal cevre dıyınce yuzde 90 ının sanal ortamda gecen arkadaslıklar ve asklar yasadıklarını hesaba katarsak bence watsapta yada ınstada takılma suresıne takılmamk lazım dıye dusunuyorum. yanı bence bu boyuttan bakarsan sen hıc bı ılıskını kalıtelı yasayamazsın. belkı bundan 10 yıl once olsaydın tamam derdım sımdı bu cok zor bıraz rahatla :)))

İsim varsa ya da yakin arkadasimsa yazisirim. Arkadaslarimi cinsel organlarina gore secmemeyi cok kucukken ogrenmistim cunku 🤣
anladım. saygı duyarım.
ama ben daha fesat bakıyorum demekki olaya.

anladım. saygı duyarım.
ama ben daha fesat bakıyorum demekki olaya.
🤷🏼‍♀️ Ben pek kiskanc da sayilmam acikcasi o yuzden biz baya zit kutuplardayiz seninle. Ben her zaman “amaaaan zaten benden iyisini bulamaz” kafasindayim o yuzden irdelemiyorum (evet angelina jolie bildiriyor 🤣🤣🤣)

yok kıskanclık duygusu olmayan bırı degılım tabıkı. ama abartmam yasam kalıtesını bozmam ve zından etmem . hakkım yok cunku benım esyam degıl. konuya donersem evlılık sevgılı olmak bı sorumluluk getırır. ıkı kısının bırbırıne sadakati zorunlu ona sozum yok lakın sen sımdı onun naptıgını bılmeden kı bu paranoya gıbı bısey kendını yıyıp bıtırıyosun aldatmak desen degıl yalan desen o da yok :) konuyu bıle bılmıyosun kı :) sımdıkı genclerin sosyal cevre dıyınce yuzde 90 ının sanal ortamda gecen arkadaslıklar ve asklar yasadıklarını hesaba katarsak bence watsapta yada ınstada takılma suresıne takılmamk lazım dıye dusunuyorum. yanı bence bu boyuttan bakarsan sen hıc bı ılıskını kalıtelı yasayamazsın. belkı bundan 10 yıl once olsaydın tamam derdım sımdı bu cok zor bıraz rahatla :)))
evet çok doğru tespitler. hiçbir ilişkimi zaten kaliteli yaşayamıyorum işte bunlar yüzünden.

Tam detaylı okuyamadım yorumları, kaçırdığım detay varsa kusura bakmayın ama fazla mı yüklenmişsiniz adamın üzerine? Bana düşündüğünüzün tam tersi geldi çünkü kiminle konuştuğunu sorduğunuzda adam özellikle evli olduğunu belirtmiş ki aklınıza başka bir şey gelmesin. Varsayalım ki böyle bir olay var yani dediğiniz gibi cinsel içerikli bir sohbet geçiyor; karşısındaki kadın biraz dikkatliyse zaten böyle şeylerin direkt yedeklendiği, galeriye düştüğü whatsapp üzerinden değil snapchat veya instagram gibi tek seferlik atılan fotoğrafların kaydedilmediği uygulamaları tercih eder. Ayrıca sürekli aktif olması illa karşı cinsten birileriyle görüşüyor anlamına gelmez. Ben de mesela telefon konuşmalarından nefret ederim yakın arkadaşlarımla bile mesajlaşırım konuşmak yerine belki o da öyledir. Hem de sevgili olmadığınızı söylediniz insanların bazı dönemlerinde hayatlarında flört anlamında birden fazla kişi de olabilir, sonrasında kendine en uygun gördüğü kişiyle devam eder. Size verdiği bir söz yok neticesinde ama konunuzla ilgili bence kesinlikle rahat olun aklınıza gelen şey olmadığına eminim.

Ciddi bir ilişkim var baya aileler biliyor bir de yakın erkek arkadasım var ama habıre yazısırız. Onun da sevgılısı var ama bazen cok cok yakın oldugun kişide boyle seyler oluyor. Baska da normal bir erkek arkadasım yok. Ustelık bu arkadası da 3 yıldır tanıyorum ama kardeşim gibi.

Sürekli konuştuğu kişi o evli kadın değil bence.. Ama sürekli konuştuğu kişi evet bir kadın.. Ve muhtemelen yeni bir muhabbet.. Eski olsa sürekli yazışmazlar

İlişkiniz bile yokken ihtimali sözkonusuyken bile bu kadar sıkıntı yaşıyorsanız hiç bulaşmayın
Erkekler için değmez

ilişki kurmaya çalıştığınız (yani henüz arada bişey yok ama olmaya çalışıyor diyelim) erkeğin whatsapta uzun süre yazıştığını görüyorsunuz,
kimle konuşuyorsun? sorusuna bir arkadaş diyor.
sonra ısrar üzerine kadının bayan ve evli olduğunu öğreniyorsunuz.
ama arada bir ilişki olmadığı için hesap soramıyorsunuz?
ama her whatsapta bir saate yakın yazışmasını gördüğünüzde aklınıza bu evli kadınla konuştuğu ihtimali gelmez mi?
bilmiyorum bu saatte ne kadar açıklayıcı yazabildim.
Kadın bayansa kötü

Kadın hem bayan hem de evliyse sıkıntı büyük o_O

ben de evli erkek arkadaşlarımla konuşuyorum. hatta biriyle yakında yemeğe bile gideceğim.
ancak ben hiçbir evli erkek arkadaşımla whatsaptta yarım saatten fazla konuşmuyorum,
ne konuşabilirim ki?
en fazla nasılsın, nasıl gidiyor. daha fazlası için başka bişeyler olması lazım
Belki vardır birşey. Ben mesela geçen son 1-2 ayda evli bir kadın olarak evli bir erkekle whatsapp ya çoook uzun yazıştım. Hem de geç saatlerde çünkü gündüz çalışıyor oluyorum. Arkadaş bu tarafa taşınıyordu. Ev sordu, kira sordu bölgeyi sordu. Sordu da sordu. Eski iş arkadaşıyız. İş meselesi hakkında yazışınca durmuyor mesela bana fenalık geliyor ilk yarım saat sonrası. Taşındıktan sonra eşiyle yemeğe davet ettik. Davet yazışması bile 1 saat sürmüş olabilir. Başka ülkedenler, herşeyi yemiyorlar.
Sadede gelirsek. Belki sebebi vardır. Kurup düşünmek yerine çaktırmadan öğrenseniz. Belli ki kadının kim olduğunu biliyorsunuz.
Eğer düşündüğünüz gibiyse anında uzaklaşırsınız.

Evliyim,bekar veya evli bir suru erkek arkadasim var,hepsiyle de saat fark etmeksizin konusabilirim. Cunku bir gecmisimiz var yasanmisliklar ortak tanidiklar var. Mesela tam da dun benim eski sevgilimle onun eski sevgilisi tv programina cikmis (baska bir arkadas link atti da ogrendim) hemen onu attim gece 1e kadar whatsaptan super dedikodu geyik cevirdik ;) bence cok normal seyler

Yakınlık kurulmaması gereken biri demekki der, sex fantazi sohbetlerinde başarılar diler engellerdim.

Belki vardır birşey. Ben mesela geçen son 1-2 ayda evli bir kadın olarak evli bir erkekle whatsapp ya çoook uzun yazıştım. Hem de geç saatlerde çünkü gündüz çalışıyor oluyorum. Arkadaş bu tarafa taşınıyordu. Ev sordu, kira sordu bölgeyi sordu. Sordu da sordu. Eski iş arkadaşıyız. İş meselesi hakkında yazışınca durmuyor mesela bana fenalık geliyor ilk yarım saat sonrası. Taşındıktan sonra eşiyle yemeğe davet ettik. Davet yazışması bile 1 saat sürmüş olabilir. Başka ülkedenler, herşeyi yemiyorlar.
Sadede gelirsek. Belki sebebi vardır. Kurup düşünmek yerine çaktırmadan öğrenseniz. Belli ki kadının kim olduğunu biliyorsunuz.
Eğer düşündüğünüz gibiyse anında uzaklaşırsınız.

SİZ ailecek tanıyorsunuz, burda konu sahibinin durumu oyle değil polyannacılık oynamaya gerek yok

Evli kadınla ne konuşulur demişsin de, biz de insanız yav, bizimde konuşacak konularımız illa ki vardir. Evli olunca başka bir aleme geçmiyoruzki.

Back
X