Evli kadinlar,evlendikten sonra erkeginize olan ilginiz azda olsa azaldimi?

ilgi demeyelim de , heyecan diyelim.

tabiki azalıyor, ilk baştaki gibi olmuyor,

bu tip duyguların yerini daha güçlü 2 duygu olan sevgi ve bağlılık alıyor.

insanın ilgiside sevgiside çoğalarak büyüyor sanki.Ondan daha iyi hiçkimse olmuyor.Hasta olduğunda o bakıyor sana,bütün güzel ve kötü şeyleri onunla yaşıyorsun,Herşeyini paylaşıyorsun.Böyle bi durumda insanın ilgisi azalabilirmi hiç.Her geçen gün daha çok seviyorsun aksine tabi bununla beraber ilginde hiç azalmıyo o ömrün oluyo....:asigim:

kesinlikle azalıyor zaaman geçtikçe bazı şeyler rutin oluyor alışılmışlık oluyor

sevgiliyken aynı evde yaşamak istiyorsun yapamadığın şeyler oluyor

zamanla hepsini elde ediyorsun alışılıyor ve eskisi gibi ilgi olmuyor

ve arada ufak tefek tartışmalarda ilgiyi azaltıyor

ilgi azalması değil ama her şey farklılaşıyor...hele çocuk olunca....

benim ilgim de eksilem azalma die bişi yok aynı şu an(yeteri kadar ilgiliydim zaten).ama eşiminkin de artma var çok şükür:)

şuan aramızdaki mesafeden dolayı çok fazla ilgi gösteremiyoruz birbirimize, haftada bir görüşme ne kadar doyurur ki bizim gibi aşıkları.

eminim evlenince çok daha fazla ilgilenicez birbirmizden, hem onu şımartmayı seviyorum ben :asigim:

bence tam aksine olmalı zaten türk kadını ondan kaybediyor tapusu bende 2 de çocuk yaptımmı tamam.kesinlikle hayır daha ilgili cilveli şevkatli sevecen yeri geldimide anaç olalım o zaman her daim biz kazanırız.hep biz bekliyoruz beni sevsin güzel sözler söylesin aklımdan geçenleri anlasın diye.sonuçta erkeklerde insan onlarda arada güzel sözler her daim ilgi bekler.:sm_cool:

bugün birinci yılımız doldu..ilk zamanlara göre pek fark yok, ilgimiz romantizmimiz devam ediyo, bağlılık da artıyo güzel bi evlilikte zamanla..ama daha bir yıl..uzuun zamandır evli olanlarda durum farklı olur mu bilmem..

esracım sana katılıyorum...erkekler zaten hep ilgi ister göstermezsen kaçar giderlmaz:

kızlar herşey çocuklar yokken daha yoğun yaşanmakta çiftlar arası...çocuk olayı işin içine girdimi haliyle ilgiyi yoğunluğu çiftlerden alıyor.......ilgi azalması değilde ilginin kayması denilelebilir.......

işin püfü saygı varya o saygı bitmezse her zaman ilginiz daim olacaktır.

Evet eski heyecan kalmıyor, gizli buluşmalar zaman bulamamalar ortak bir şey yapmada zaman kısıtlığı eskiden bunlar yaşanırken heyecan dorukta oluyor ve sinir oluyorsun ama aynı evde olunca değişiyor sürekli berabersin heyecan azalıyor

2 seneyi geçti evneli 8 aylık birde kızımız bende de eşimde de durum değişmedi hala aynıyız. kızımda değiştirmedi bişeyleri. doğum dogum sonrası hiç bir şekilde sorun uzaklaşma yaşamadık aksine daha tutkuyla bağlandık

biraz azalıyor tabi ama yerini evlat sevgisi tamamlıyor
ben şimdi çok daha mutluyum çünkü birbirimizi çok daha iyi tanıyoruz şimdi...

bunun için
Zig Ziglar ın
HAYAT BOYU FLÖRT
kitabını tavsiye ederim...

bence kadınlar içinde geçerli bu eşini çantada keklik görme olayı:hulya:
bi rekabet ortamı olunca bence herkes kocasını bi sahipleniyodur, sana noluyo o benim o, gibisindenkaydirigubbakcemile3
ee bekarken bu rekabet tehdidi her daim oluyo, dolayısıyla buda ilgiliyi arttıyo bekarken

Heyecan , farklılaşıyor zamanla . Tartışırken , yemek yaparken , ew temizlerken , işe giderken bir adrenalin yükleniyor insan , heyecanına heyecan katılıyor . Şiddetle tawsiye ederim -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…