Evlı liginde yalan yüzünden huzursuz ?

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Arkadaslar Merhaba hayırlı akşambar dün bir konu açmıştır Kuzenler ile alakali bugün tekrar açtım kendimi tam ifade edemediğimi yanlış anlatdigimi farketdim çok özür diliyorum sizden bir daha anlatmak istiyorum çünkü çok vicdanim rahatsız benim ikiz Kuzenler im var onları severim eşimle nisanliyken sevgiliyken cok sıkıntı cekiyordum gecmisimi esim col irdeliyordu ve piskolojim bozuktu gecmisim çok kötü değil cinsel manada birseyler yok fakat esim çok takintilidir .neyse nisanliyken Kuzenler imde kalmama bile izin vermiyordu ama ben kucuklugumden beri gider kalırım alismisim ve ondan habersiz gidip kaliyordum genelde amcam ve yengem yazlıkta olduğu zamanlar giderdim yani 4 5 defa ondan habersiz kesin kalmışım dir Kuzenler im den biri kız biri erkek benim yasimda lar ben kız kuzenimle iyi anlasrm kaldığım zmanlar onla oturur kahve içer dertlesirdik erkek kuzenim eve geç gelirdi bazen yanında 2 3 arkadaşla gelirdi erkek isimlerini bile bilmem biz onlarla aynı ortamda bulunmamak için kız kuzenimle odasına gecerdik ama bir defasında salonda yarım saat oturduk onlar varken ve erkek kuzenimin arkadaşı bana fal baktı bir defasında ise erkek kuzenimle arkadaslari pisti oynarken bizde katıldık bir kaç el sonra yine odaya geçtik erkek kuzenimin arkadaslsri geldiği zaman ya sabahlarlardi yada sabaha karşı gitmiş olurlardi ama hiçbiri ole civil insanlar değil ismimi bile bilmiyorlardir oyüzden pek muhatap olmadı suratlarini bile zor hatırlarım ki parmağında yüzük vardı asla çıkmadı şimdi vicdanim rahatsix esim hep kendi evimde oturuyorum zannediyordu eşimle yıllık evliyiz ve bunları bilmiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum anlatırsam altında çok şey arar diye korkuyorum ne olur bana yol gösterin kusura bakmayın iki defadir konu açıyorum ama

Şu an anlatmak bana göre yersiz olur ..
Eşiniz pek anlayışlı bir insana benzemiyor zaten onun yüzünden yalana teşvik olmussunuz...
Kuzeninizde kalmaniza sevgiliniz karar vermemeliydi...
Çok pasif durmussunuz..
Gençlikte olur böyle şeyler belki uzun yıllar sonra anlatır gülersiniz ama şu an olmaz .

Her zaman hepimiz sevgilimizs eşimize karşı böle oluyoruz. Buda aynı benim sevgilim gibi sevgilinizin takıntılı olmasından kaynıklı. Bende böle vicdan azaplarımdan ayrılmayı bile düşünüyorum.. ama bazen akışına bırakmak lazım. İnş kuzenler bunu kullanıp bir gün sölemezler. Onun dışında allaha dua edin yaptığınız yanlış bir şey var ise. He bu konudada kendiniz unutun uzun zaman geçmiş gitmiş. Ortada yanlış yok. Böle şeyler hep olur.

ya ne var ki bunda?
hay Allahım herkese bir dürüstlük gelmiş ki sorma gitsin...
kocanın hayatındaki her detayı biliyor musun? biliyorsan söyle de bir huzursuzluk olsun evde

Anlatmayın derim. Olan olmuş eğer anlatırsanız güveni biter hatta herşey bitebilir takıntılı ise eğer. Geçmişe takılmayın.

bugün de vicdan muhasebesi yapan yapana..
çok dürüstmüşsünüz de neden kocalarınızın arkasından iş çevirdiniz..
yediğiniz hurmalar birgün tırmalar işte böyle..

sen onun gecmusini biliyor musun ayrica boyle bir adamla niye evlendin

allah akil fikir versin bu kadinlara

Bugun herkes esine soylemediklerinden vicdan yapiyor kizlar farkinda misiniz.simdi kendimi sorgulamaya gidiyorum acaba neyi anlatmadim da vicdan yapabilirm

ya ne var ki bunda?
hay Allahım herkese bir dürüstlük gelmiş ki sorma gitsin...
kocanın hayatındaki her detayı biliyor musun? biliyorsan söyle de bir huzursuzluk olsun evde
ne kocaymis anam s.ctiklarini rapor edecekler bugun biraz fazla s.ctim cok yemisim vicdanim cok rahatsiz kocanizdan once kendinize saygi duyun bu ne eziklik

Hayatın eksin olsun istiyorsan anlat,lakin ne gerek var diye sorarlar adama,vicdanına şöyle herşeye azap yapıp durmasin.

Bence eskiyi deşip ortalığı bulandırmanın alemi yok. Herkesin birbirinden sakladığı bir şeyler vardır. Ancak o ortamda bulunanlardan birinde eşinize söyleyecek potansiyel varsa siz önce davranın. Böyle bir tehdit yoksa da siz de unutun gitsin. Vicdan yapmayın.

çook çoook özür dilerim ama eşinize ne?? bunu genel söylüyorum size değil eşinizle tanışmadan ya da evlenmeden önce cam fanuslarda falan mı yaşıyodunuz?? sizin kendi sosyal bi hayatınız yokmuydu okul arkadaşlarınız, akrabalarınız eşiniz dostunuz? ben bu duruma asla anlam veremiyorum maalesef.. ilkokul arkadaşlarım da dahil cinsiyet farketmeksizin hepsiyle görüşürüm eşim de görüşür bir çoğumuz evlendik çoluğa çocuğa karıştık hala görüşürüz.. böyle şeyler için açıklamaya gerek olmadığını düşünüyorum.. halanın evi sonuçta ayrıca karşı cinsten her birey üstümüze atlayacak ya da sevgilimiz olacak diye bi kanun da yok siz kendinizi biliyorsanız çokta problem değil..

Ben ki normalde herşeyi söylemeden duramayan bir tipim, ama geçmiş gitmiş birşey bu ve bir hatanız da yok ona karşı; tabii ki söylemeyin. Daha evlenmeden nereye gittiğinizi sorgulamak ona düşmez ananız babanız izin vermiş ki gitmişsiniz, hiç açmayın bile..

Ne var bunda anlatacak? Millet dertsiz basina dert arıyor.

Nickin ne kadar da merveokanaşk a benziyor,kuzenimisin
Özellikle yapılmış gibi imla hatalarında cabasıMesela insan nasıl "anlatdım"yazabilir ki yanlışlıkla,t ile d yakın bile değil,neyse boşver,kafana göre takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…