evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

melekangel

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
622
0
296
Kocaeli
arkadaslar merhaba

Allah bızlere dunyanın en guzel duygusunu nasıp etmıs annelık.
bızde bunun ıcın ugrasıyoruz ,kımı ay husranla sonuclansada yılmadan bıkmadan pozıtıfı gormeyı hayal edıyoruz.
elbet gunu geldıgınde onuda gorecegız ama sabırsılık ıste herseyı bır an once olsun gorelım ıstıyoruz..
ocak ayıda oyle boyle gectı sımdı gozlerımız subatta kırmızılara uzun sure veda etmek ıstıyorummmm ya sızlerrrrr...

Bısmıllah dıyerek lısteyı baslatıyorum

melekangel.................... bat 12 subat
deli_kız0606....................bat 18 subat

hamıle olanlar topıgımız henuz yenı suan yok:)

yok mu arttıran bayanlar beklıyorum......

Son düzenleme:
e ben de geleyim bari:1:
selam herkese ..
1,5 yıldır olmuyor bizim de ,hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor ,kafama takmıyorum ama ben de katılayım aranıza belki bu ay olur ..
bat 18 şubat:34:

canım ben allahıma şükür o mertebeye erıstım anneyım 3.5 yasında dünya tatlısı allaha şükür saglıklı bir oglum var şimdi kardes istiyoruz sperm düşüklüğü sorunumuz avrdı 3 negatıf asılamadan sonra dogal yolalrla ogluma hamıle kalmıstım sımdıde dogal denemelere basladık ocak olmadı subat10 bat benımde bakalım kısmet

ben de bu ay bekliyordum bugun malesef adet oldum :(( artık umudumuz gelecek aylara :(( allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba arkadaslar,
subat ayi hepimize hayirli ugurlu olsun insallah :))))
ben 27 yasindayim 1.5 senelik evliyim 15 ay gibi bir sure dogum kontrol ilaci kullandim. yaklasik 4 aydirda ilaci biraktim ve bebk icin calismalara basladik :))) bu arada ben kendimi bildim bileli hic adet gecikmesi gibi bi duzensizlik yasamadim ama bu son 2 ay yaklasik 1 hafta gibi bir gecekme oluyor bu olay beni korkutmaya basladi acaba cocugum olmaz mi gibi bir korkuya kapildim ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. sevgiyle kalin :))))

canım ben allahıma şükür o mertebeye erıstım anneyım 3.5 yasında dünya tatlısı allaha şükür saglıklı bir oglum var şimdi kardes istiyoruz sperm düşüklüğü sorunumuz avrdı 3 negatıf asılamadan sonra dogal yolalrla ogluma hamıle kalmıstım sımdıde dogal denemelere basladık ocak olmadı subat10 bat benımde bakalım kısmet

ınsallah dogal yoldan olur cnm allah hepımıze hayrlısını versın ınsallah.

merhaba arkadaslar,
subat ayi hepimize hayirli ugurlu olsun insallah :))))
ben 27 yasindayim 1.5 senelik evliyim 15 ay gibi bir sure dogum kontrol ilaci kullandim. yaklasik 4 aydirda ilaci biraktim ve bebk icin calismalara basladik :))) bu arada ben kendimi bildim bileli hic adet gecikmesi gibi bi duzensizlik yasamadim ama bu son 2 ay yaklasik 1 hafta gibi bir gecekme oluyor bu olay beni korkutmaya basladi acaba cocugum olmaz mi gibi bir korkuya kapildim ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. sevgiyle kalin :))))

cnm oncelıkle dogumkontrol hapı kullsnsnlsr bu ılacın etkısınden bunyesıne gore ancak kurtulabılıyor bu 3-4-6 ay arasında degısır.bu kontrolu secenler bırakınca hemen hamılelık beklemesın olmaz dıyıpte kendınızı sıkıntıyada sokmayın sakın elb olucak doktora basvurucaz sorun yoksa calısmalara devam cnm:))))

merhaba kk hatunları.ben de 1 senedir bebeğim olsun diye uğraşıyorum.iki gebelik kaybım var.benim de bat 10 şubat.inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur...:16::16::16:

merhaba kk hatunları.ben de 1 senedir bebeğim olsun diye uğraşıyorum.iki gebelik kaybım var.benim de bat 10 şubat.inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur...:16::16::16:

cnm kanın koyumu doktor baktımı buna bazı kadınların kanları koyu ıse cocuk beslenemıyor o yuzden dusuk olabılıyor haberın olsun bu cok ınce bı detay cunku.ınsallah hepımız o gobıslerımızı yaza kadar sısırırız.

cnm kanın koyumu doktor baktımı buna bazı kadınların kanları koyu ıse cocuk beslenemıyor o yuzden dusuk olabılıyor haberın olsun bu cok ınce bı detay cunku.ınsallah hepımız o gobıslerımızı yaza kadar sısırırız.

evet canım kanımda pıhtılaşma varmış.o kadar çok test yaptılar ki kollarım morarmıştı.eşime de testler yapıldı.bütün incelemeler sonucunda sadece bu çıktı.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum.işte öyle bekliyoruz.denemeye başlayalı bu ikinci ayımız.inşallah olur...:46::46::46:

evet canım kanımda pıhtılaşma varmış.o kadar çok test yaptılar ki kollarım morarmıştı.eşime de testler yapıldı.bütün incelemeler sonucunda sadece bu çıktı.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum.işte öyle bekliyoruz.denemeye başlayalı bu ikinci ayımız.inşallah olur...:46::46::46:

bnm ablam ılkınde dusurmıstu ve ıkıncıde doktoru ıgne verdı kan sulanması ıcın 8 ay boyunca o ıgneyı karnına uyguladı cnm o sekılde bebek beslenerek yasadı..benm kayınvalıdeme cocugun olmaz raporu vermısler ama ıkı cocuk dogurmus ıste yaradan ne ıstrse o olur

diğer iki gebeliğimde ayın çift günlerinde ilişkiye girmiştik.şimdi tek günlerinde denedik.bakalım tutacak mı?ilk bebeğimde 14.gün yaptık tuttu.diğerinde iki günde bir denedik.şimdi de 2 günde bir oldu.sizlerin nasıl oldu?

diğer iki gebeliğimde ayın çift günlerinde ilişkiye girmiştik.şimdi tek günlerinde denedik.bakalım tutacak mı?ilk bebeğimde 14.gün yaptık tuttu.diğerinde iki günde bir denedik.şimdi de 2 günde bir oldu.sizlerin nasıl oldu?

cnm ben oyle yumurtlama donemlerını beklemıyorum bılmemde o tur seylerı buralardan ogrendım bıseyler ben olursa olur deneyelım dedım.denıyorduk ama hamıs kalım dıye oyle bel altına yastık koyup hemen beklemezdık hatta hemen kalkar banyoya gıderdım bıraz daha zaman gecsın ıkı uc ay sonra dıyorum.ama bı ara bende bı bas donmesı oldu sandım kı bayılıcam ıkıncı kez de olunca noluyor dedım bnm normalde tansıyon oyle dusup cıkmaz hıcte boyle olmam doktora gıttım dedım muyene olım balakım sorun varmı varsa erken halledelım dıye bırrsey gordu ama tam net bısey dıyemedı belkı kısttır belkı catlamamıs yumurtadır yada hamıle kalabılırsın ıkı gune bellı olur dedı bunu derken tabı once ne zmn hasta olcagımı ne zmn oldugumu sordu olabılır dıyınce umıtlendım.cumartesı kontrolum var tahlıl sonucu o zmn bakıcak bakalım neymıs o bısı:)
ayrıca kendımı cok halsız hıssedıyorum hep zor uyanıyorum uyumak ıstıyorum uyuyamayınca gozlerım kızarıyor yuzum kızarıyor.bırde agzımda sankı demır tadı var belkıede psıkolojık bılmıyorum kafada yomak ıstemıyorum uzulmeyım dıye

olur ınsallah cnm bayanların azmı baska kımde varkı oda olur elbet sadece hayrlı zamanı beklıyoruz bende subatı beklıyorum bakalım kısmet ınsallah.

inşallah bakalım en doğru zaman ne zamansa bu ay baya umutluydum hatta kahverengi lekeler gelmişti hiç gelmezdi normalde bi kaç gün leke geldi adetimden önce netten araştırınca yerleşme kanaması diye bir durum varmış bende gebeliğe yormuştum da bugun adet oldum adetim de diğer aylardan çok farklı oldu onu da anlamadım da neyse hayırlısı olsun herkes için

Son düzenleme:
Back
X