evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

merhaba arkadaslar,
subat ayi hepimize hayirli ugurlu olsun insallah :))))
ben 27 yasindayim 1.5 senelik evliyim 15 ay gibi bir sure dogum kontrol ilaci kullandim. yaklasik 4 aydirda ilaci biraktim ve bebk icin calismalara basladik :))) bu arada ben kendimi bildim bileli hic adet gecikmesi gibi bi duzensizlik yasamadim ama bu son 2 ay yaklasik 1 hafta gibi bir gecekme oluyor bu olay beni korkutmaya basladi acaba cocugum olmaz mi gibi bir korkuya kapildim ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. sevgiyle kalin :))))

Adet düzensizliğimden dolayı doğum kontrol hapı vermişti dr.um
Ama hemşire arkadaşım kullanma, uzun süreli kullanımlarda 6 ay sabretmen gerekir bebek için demişti
Çevremde doğum kontrol hapını bırakıp 2 ay sonrada kalan var, hala 2 yıl oldu bekleyende
Bende dahil hemen bebişimiz gelsin istiyoruz ama strese sokuyoruz aslında kendimizi olmayıncada hayal kırıklığı
Allahım çok büyük bebek isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin....

arkadaşlar benide ekleyin bat 26 şubat. geçen ay çok ümitlenmiştim ama olmadı :(( bende 6 aylık evliyim 4 ay önce hapı bıraktım eşim korundu 2 aydırda deniyoruz... bu ay içinde acayip bi umut var içimde:)) Allah isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah...Allahın dediği olur,hayırlısını ver Rabbim...

arkadaşlar benide ekleyin bat 26 şubat. geçen ay çok ümitlenmiştim ama olmadı :(( bende 6 aylık evliyim 4 ay önce hapı bıraktım eşim korundu 2 aydırda deniyoruz... bu ay içinde acayip bi umut var içimde:)) Allah isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah...Allahın dediği olur,hayırlısını ver Rabbim...

cnm ınsallah umutlarımız bosa cıkmaz..bnmde umudum var bızde 4 aydır denemeye basladık ama tam anlamıyla tum yapılıcakları yapmıyoruz tabıkı.oyle olursa olur dıye bu ay bnmde cıımde hıs olustu bırkac belırtıde acbamı dedım bakıcaz gorcez cnm ya

cnm ınsallah umutlarımız bosa cıkmaz..bnmde umudum var bızde 4 aydır denemeye basladık ama tam anlamıyla tum yapılıcakları yapmıyoruz tabıkı.oyle olursa olur dıye bu ay bnmde cıımde hıs olustu bırkac belırtıde acbamı dedım bakıcaz gorcez cnm ya

İnşallah canım yaa... zaman geçmek bilmiyor valla :)) çok acele ediyorum biliyorum ama çok istiyorum napıyım :)) Bizde önceki aylarda olsun diye öyle çok uğraşmadık yani dediğin gibi seninde. olcaksa olur zaten dedim ama cıkss olmadı :D sat 26 ocak idi benimde çalışmalara yeni başladık bu ay yani. Artık daha dikkatli olucam. inşallah güzel haberleri alıcaz bu ay ;)

doktorlar dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay hamıle kalmayın korunun dıyorlar zaten hemen hamıle kalmak düşüğe neden olabılıyor

merhaba kk hatunları.ben de 1 senedir bebeğim olsun diye uğraşıyorum.iki gebelik kaybım var.benim de bat 10 şubat.inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur...:16::16::16:

Canım hiç korkma benm yengemdede kanında pıhtılaşma vardı bir düşük oldu ve ondan hemen sonra hamile kaldı 8 ay boyunca göbekten iğne vurdu... Şimdi çok salıklı 2 aylık bebeğimiz var:)

İnşallah canım yaa... zaman geçmek bilmiyor valla :)) çok acele ediyorum biliyorum ama çok istiyorum napıyım :)) Bizde önceki aylarda olsun diye öyle çok uğraşmadık yani dediğin gibi seninde. olcaksa olur zaten dedim ama cıkss olmadı :D sat 26 ocak idi benimde çalışmalara yeni başladık bu ay yani. Artık daha dikkatli olucam. inşallah güzel haberleri alıcaz bu ay ;)

bende ıkı gundur cok dıkkat edıyorum buradakı tum onerılre kulak verdım uygulamaya calısıyorum bakalım ınsallaj kısmet.bu arada bnm son 1 hafta kaldı bakalım ne olcek kırmızılar cıkıcakmı gercekten cnm zaman gecmıyorrrrrrrr

merhaba arkadaşlar, ben de yeniyim forumda eklarseniz sevinirim. İnşallah Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder. ben 3 yıllık evliyim. önceleri çocuk düşünmedik ama şimdi de eşimde azospermi tespit edildi. Moralim çok bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama napacağımı da bilmiyorum. bana tavsiyeleriniz varsa çok ihtiyacım var:(((

Bısmıllah dıyerek lısteyı baslatıyorum

melekangel..................... bat 12 subat
deli_kız0606....................bat 18 subat
nagishe .........................bat 13 subat
sesa24...........................bat 10 subat
ebru_1907......................bat 10 subet
benimhepumudumvar........bat 26 subat

hamıle olanlar topıgımız henuz yenı suan yok:)[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar, ben de yeniyim forumda eklarseniz sevinirim. İnşallah Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder. ben 3 yıllık evliyim. önceleri çocuk düşünmedik ama şimdi de eşimde azospermi tespit edildi. Moralim çok bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama napacağımı da bilmiyorum. bana tavsiyeleriniz varsa çok ihtiyacım var:(((

cnm oncelıkle sende herhangı bır sekılde hamıle kalmaya engel bır sey yoksa uzulme..
oncelıkle ne kadar zmndır denıyorsunuz onu soylersen yardımcı olmaya calısırım

sayfayı okuyan arkadaslarım cevap yazmadan gecmeyın lutfen
herkes bırseyler soylesın
hamıle olanlar bu hamılelıgı nasıl anladıklarını.ne gıbı belırtıler hıssettıklerımızı paylasalım maksat muhabbettt

benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum çok heyecanlıyım aynı zamanda olucam diyede korkuyorum hayırlısı inşallah

Selam kızlar umutlarr hep var en kısa zamnda hepimizin bebiş haberlerini alırız işllhh :34:

slm cnmmm hosgeldın....evet hepımızde umut var bu yuzden hepımız umutlarımızı burada paylasmak ıstıyoruz...
ınsallah hepımız bu guzel umutlu haberı alırız ve burada paylasırız sevınclerımızı hep beraber yasarız

benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum çok heyecanlıyım aynı zamanda olucam diyede korkuyorum hayırlısı inşallah

en coka bu bekleme ısı vızı yoruyor beklemek kadar kotu bır sey yok sanırım.
canım ınsallah hamıssındır ıstersen bır test al dene yada kan tahlılı yaptır kırmızılar ınsallah gelmez hamıs haberını alırız ınsallah ama mutlaka paylas bak merak ederım

en coka bu bekleme ısı vızı yoruyor beklemek kadar kotu bır sey yok sanırım.
Canım ınsallah hamıssındır ıstersen bır test al dene yada kan tahlılı yaptır kırmızılar ınsallah gelmez hamıs haberını alırız ınsallah ama mutlaka paylas bak merak ederım

1 gün daha bekleyim diyorum test için sonra çok üzülüyorum ömrümde ilk defa adetim gecikiyor ne biliyim çok heyecannn dorukta :)

Back
X