- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Vede mutlularrrr
kimse yokmu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e eşinin ailesi ? seni seviyorlar o zman ? çalışıyor musun ?Cnm bnm ailem knsmuyo bnle bn esimle çocuğum la mutluyum
Yok cnm calismiom ama iyi aramize eşinin ailesi ? seni seviyorlar o zman ? çalışıyor musun ?
Allah bozmasin cnmevli, mutlu, 3 çocuklu
aminnnnnnnAllah bozmasin cnm
Sende hep mutlu ol ınsallahhhepinize ayar oluyorum evli mutlu çocuklular,ben böylesine evsiz mutsuz çocuksuzkenşaka bi yana allah bozmasın mutluluğunuzu hatta kat be kat artsın inşallah
Onlarla görüsmüyodum diye çocuğum la eşim le niye mutlu Olmim başka sığınak im yok yüzümü güldüren tek şey onlar.yapacak birşeyim yok yuvamda bkyrm onlar içimde bi yara önüme bkymAilenle görüşmüyorken nasıl bu kadar mutlusun? maşallah Allah bozmasın ne diyim.
peki neden görüşmüyorsunuz? açıkcası merak ettim.Onlarla görüsmüyodum diye çocuğum la eşim le niye mutlu Olmim başka sığınak im yok yüzümü güldüren tek şey onlar.yapacak birşeyim yok yuvamda bkyrm onlar içimde bi yara önüme bkym
Kaçtım esimepeki neden görüşmüyorsunuz? açıkcası merak ettim.
Allah daim etsinben sadece mutlu olarak geldim diğer şıkları kendimde barındırmıyorum
yanlış anlamayın ama anneniz ve babanızla aranız önceden iyi değil miydi? neden kaçtınız?Kaçtım esime
amin canım inşallahSende hep mutlu ol ınsallahh