Evli mutsuz huzursuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tatlım yinede severek evlenmişsiniz.eşinle beraber evlilikuzmanına gitseniz olabirmi ki acaba.çünkü artık yuva kurulmuş.kolay değil canım bir yuvayı yıkmak .biraz daha gayret etsen belki eşin senin yaptığın fedakarlığın farkına varır.bende böyle ailelere çok kızıyorum.kendisi açık kapalı gelin alır açıl der.açık alır kapan der.yok düğün mevlütlü olsun ,yok balolu olsun .kız ne istiyorsa ona uyun demi veya arayı bulun.önce mevlüt olsun ne güzel dualar edilsin gençler için.sonra eğlenti olsun.büyükler hala kendi zamanlarında kalmışlar.
canım eşin sana söyleyememiş.burda onun suçu yok.boş ver canım zorla olsada eşine sıkıca sarıl.inş.aranızda ki muhabbet artar.
onu bırakıp başkasıyla evlensen onun da başka bir huyu çıkar canım..birde ya vedüd oku canım.

tatlım yinede severek evlenmişsiniz.eşinle beraber evlilikuzmanına gitseniz olabirmi ki acaba.çünkü artık yuva kurulmuş.kolay değil canım bir yuvayı yıkmak .biraz daha gayret etsen belki eşin senin yaptığın fedakarlığın farkına varır.bende böyle ailelere çok kızıyorum.kendisi açık kapalı gelin alır açıl der.açık alır kapan der.yok düğün mevlütlü olsun ,yok balolu olsun .kız ne istiyorsa ona uyun demi veya arayı bulun.önce mevlüt olsun ne güzel dualar edilsin gençler için.sonra eğlenti olsun.büyükler hala kendi zamanlarında kalmışlar.
canım eşin sana söyleyememiş.burda onun suçu yok.boş ver canım zorla olsada eşine sıkıca sarıl.inş.aranızda ki muhabbet artar.
onu bırakıp başkasıyla evlensen onun da başka bir huyu çıkar canım..birde ya vedüd oku canım.

Belkide beni kaybetmemek için söyleyemedi ama 1 yıl boyunca rüyalarıma girdi düğünüm bazen ağlayarak uyandım ve ilk nişan atma sebeplerimizden birisi de buydu barıştığımız zaman sen nasıl istiyorsan öyle olacak düğünümüz dedi ama olan oldu maalesef
Bazen annem hakkında hayırlısı buymuş kızım vardır Allah'ın bir bildiği der evet belki çok haklı ama hala bir düğün görsem cız eder içim Rabbim kimsenin en güzel gününü gözünde koymasın
Sağlıklı düşünmeye çalışıyorum uzman konusunu beraber gitme anlamında düşünmedim hep kendimin ihtiyacı olduğu fikrindeydim
Teşekkür ediyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum malesef türk toplumu erkekleri hiç kadının gönlünü yapmayalım biz istediğimiz gibi takılalım ama her türlü beklentimiz karşılansın hem kadın para getirsin hem yemek yapsın, hem temizlik vs düşünüyor ama kendileri asla bir gün tatlı bir laf etmesin birlikte güzel bir gün geçmesin, sen bir eşyaymışsın gibi evde bekle, onun ailesine hizmet et istiyorlar. malesef kadınlarımız da değersizliğe alıştıklarından ailelerinden etraflarından böyle gördükleri için kendilerine değerr verilmeyen bir evliliği sürdürmek zorunda hissediyorlar ve en acısı da "ne var ki normal" diyerek bütün bunları mazur görebiliyorlar, erkeklerin bazı ihtiyaçları varsa kadınların da var bir kere düğün önemli değil deniyor ne demek önemli değil bir kız çocuğu 3-4 yaşınadn itibaren düğün hayali kurar tabi ki gelinlik giyemeyenler de var ama normal olanı bu değil seninki de değil, en acısı da yalan var ortada seversin sevmezsin severek evlenmişsindir ilgisiz hareketlerden sonra soğumuşsundur seni önemsemeyen sana değer vermeyen bir erkekten soğuman kadar da doğal birşey yok bence sen hiçbir beklentisi karşılanmayan sadık bir köpek muamelesi göremezsin (çok afferdersin) evlenmeden önce o düşünecekti bu kadının duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilir miyim diye o ilgili bir koca oldu da sen mi ayrılıcam dedin ki şimdi sen suçlu oluyorsun adamın hayatını karartıyorsun; arkadaş insan neden evlenir güveneceği kendine değer veren bir erkekle birlikte olmak için senin beklentilerin karşılanmıyor ki iyi boşanmak için illahi dayak yemeyi bekle seven kadın dayak yer yine de boşanmaz ne saçma yaaaa anlam veremiyorum doğrusu ilgiyi değeri dürüstlüğü sevgi dolu bir yuvayı herkes hakeder tatlım hiç kimse hiç birşeye katlanmak zorunda değil
Ne güzel yazmışsın her evde aynı sorun olacak diye bir kural yok değil mi?
Abartısız 1 sene onun psikolojik savaşına maruz kaldım şimdi daha iyi görebiliyorum
Düzelmeye başladı sayılır ama bende gidenler geri gelmiyor maalesef kim bunları yaşamak için evlenir ki?
Bir kaç ay zamanım var psikolojik destekte almak istiyorum ama canı sağolasıca okadar borç açtı ki ekstra bir harcama yapamaz oldum bu durumdan dolayı da tartıştık Zaten para mevzusu yaptı bende madem istemiyorsun gitmem ve sonucu da ne olursa olsun artık umrumda değil dedim
Zaman.. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur

bi tanem inş. her şey gönlünce olur.sen o zaman hiç vakit kaybetmeden uzmana git canım.her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor.bak yinede düğünün olmuş.o beyaz gelinliğini giymişsin.çok da güzel olmuşsundur.belkide kendini oyalayacak bişyler yapsan.aklın dağılır.seni şeytan sıkıyor canım eşinle aranı iyice bozmaya çalışıyor.
çünkü insanlar boşanınca Allahı teala çok üzülürmüş.sabır canım.YA VEDÜD YA VEDÜD rabbim muhabbetinizi arttırsın.

valla borçsuz aile yok tatlım ben sana bizim borcumuzu söylesem şok geçirirsin.hemde ne ev kredisi nedearaba kredisi.işte eşler bir birini tayıncaya kadar 2 3 yıl geçiyor.hadi şimdi git kocişine sarıl canım.

bi tanem inş. her şey gönlünce olur.sen o zaman hiç vakit kaybetmeden uzmana git canım.her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor.bak yinede düğünün olmuş.o beyaz gelinliğini giymişsin.çok da güzel olmuşsundur.belkide kendini oyalayacak bişyler yapsan.aklın dağılır.seni şeytan sıkıyor canım eşinle aranı iyice bozmaya çalışıyor.
çünkü insanlar boşanınca Allahı teala çok üzülürmüş.sabır canım.YA VEDÜD YA VEDÜD rabbim muhabbetinizi arttırsın.

Annem konuşuyor sanki karşımda :) oda der şeytan en çok kararı koca arasına girmeyi severmiş diye
Zaten bir dönem çok kötü görünüyordu gözüme ozaman tam koymuştum kafama boşanacam diye ama şartlar uygun değildi uygun olmuş olsaydı bu evlilik şimdi bitmişti
Sizin gibi güzel insanlardan fikir alıp daha boyutlu düşünmeye çalışıyorum
Allah razı olsun siz ve sizin gibilerden..

valla borçsuz aile yok tatlım ben sana bizim borcumuzu söylesem şok geçirirsin.hemde ne ev kredisi nedearaba kredisi.işte eşler bir birini tayıncaya kadar 2 3 yıl geçiyor.hadi şimdi git kocişine sarıl canım.

Ben de söylemeyeyim :) bununki keyfi yatırımın borçları canım hadi düğün borcunu geçtim ben
Mantıklı olsa amenna zaten maddiyatta evliliğimizi çok etkiledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X