daha önce bir konu acmıstım erkek ark. sözlenmeyi düşünüyoruz herkez biliyo o bosnak ve ben malatyalıyım armısda cok fark var ufak tefek sorunlar hariç cok büyük bir sorun yasamadık ALLAH a sükür ama ben eger kısmet olurda evlenirsek kaynanamla altlı üstlü oturacagım onlarda kendi binalarına yabancı sokmak yokmus o yüzden aynı apartmanda olucak evim annenım carsaflı bi ark. var dün erkek ark. konusurken bana dediki O KADINI KENDİ EVİMDE GÖRMEK İSTEMEM NEDEN DİE SORDUGUMDA O CARSAFLI BANA VE AİLEME TERS die söledi ve cok zoruma gitti bende dedim ki ailenle ne alaka benım evime gelen gidene mi karısıcaklar falan konu uzadı tartıstık ve en sonunda ben o evi istemiyorum isterse 10 yıl gecsin o evde oturmam dedim konuyu ve hatta telefonu kapattım askerde oldugu içinde cok sık arayamıyo ve ben evlilik düşünüorum ama evlilik saka dedil burdaki ablaların yazılarını yapılan yorumları cok okuyorum ALLAH kimseye 2.ci bi yastık nasip etmesin cok zordur sanırım ama ben simdi takıldım kaldım ne yapmam nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum bana bu konu hakkında lütfen yardımcı olun tecrubeli ablalarım benı anlar umarım simdiden cok tesekkürler....boshayallersmileboshayallersmile