Evli olduğunu bilmiyordum çoktan aşık olmuştum yardım edin..

xcansux

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
10
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım. yazdan beri ailemle gittiğim bir yer var istanbulda.. orda bir güvenlik var yakışıklı birisi 24 yaşlarında sanıyordum en fazla..neyse bu kişinin bana baktığını yaklaşık 2 ay önce farkettim ve benimde dikkatimi çekmişti sonunda.. sürekli bakışıyorduk benimle konuşmaya çalışıyordu o kadar bakıyordu ki yanlış anlamış olmam imkansız ve ailemde söylemeye başladı bana ilgi duyduğunu. sürekli gidip geliyorduk konuşuyorduk. günden güne daha da heyecanlanıyordum sürekli görmek istiyordum ama ailem yanımda olduğu için ikimizde hic bir sey yapamıyorduk..bu durum beni daha da aşık etmişti ama adını bile bilmiyordum.. En sonunda çok fazla araştırmaya basladım facebook sayfasını buldum çok sevinmiştim fakat sevincim 2-3 saniye sürdü cünkü evli olduğunu gördüm ve yaklasık 27 yaşlarındaymış.. eşinin profiline girdiğimde düğün fotoğrafını gördüm ve emin oldum 2 senelik evliler ve çocukları yok.. yıkılmıştım resmen her gece ağlıyorum oraya gitmeyi bıraktım ama içim içimi yiyor ne yapmam lazım. Lütfen bana kötü gözle bakmayın kendimden zaten çok utanıyorum ve nefret ediyorum...

Son düzenleme:
Eee zaten aranizda hic bisey gecmemis. Oraya gitmeyi de birakmissiniz. Daha fazla yapicak bisey yok. unutacaksiniz

Sadece bakışmışsınız unutmak ne kadar zor olabilir ki? Bida görürseniz suratına tükürün.. Evli barklı adamsın ne bakıyosun bana sürekli diyin.. Ve acilen toparlanın kendinize gelin!

Sadece bakışmışsınız unutmak ne kadar zor olabilir ki? Bida görürseniz suratına tükürün.. Evli barklı adamsın ne bakıyosun bana sürekli diyin.. Ve acilen toparlanın kendinize gelin!

Bir daha göreceğimi sanmıyorum zaten iyi ki öğrenmişim evli olduğunu yoksa sonuçlar kötü olabilirdi yani evli olduğunu bilmeden tanışırdım fln neyse ki kurtuldum bu durumdan ama tek bir sorun var oda acilen toparlanıp kendime nasıl gelicem sonuçta böyle şeylere alışık birisi değilim. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin..Bide eşinin durumunu düşünüyorum onun günahı ne?

Şükredin ki aranızda bir yaşanmışlık olmamış.Düşünsenize birde o adamla bir ilişkiniz olup bunu öğrendiğinizi. Evet belki sizi derinden etkileyen bir şey yaşamışsınız ama her durumdan insan kendisine ders çıkarabilir.Sizde bundan sonra her erkeğe kolay kolay güvenmemeniz gerektiğini,her bakanın aşık olmadığını anlamış olmalısınız.Ki karşınızda ki abaza bir erkekse bakar yani evli veya değil umrunda olur mu sanıyorsunuz. Bence halinize şükredin ve hayatınıza kaldığı yerden devam edin.

Evet haklısınız iyi ki öyle bir şey olmadı.. Bundan sonra zaten birisiyle tanıştığımda ya da hoşlandığım birisiyle sevgili olmadan önce kimliklerini kontrol edicem sanırım yoksa kimseye güvenemem:)

canım daha yaşın küçük ve olgun düşünemeyebilirsin.gerçi insanın senesi senesini aratıyor.her sene farklı düşünceler oluyor insanda.kesinlikle iyi araştır ve aşkla mantığı beraber yürüt...

zaten böyle karaktersiz birine ne kadar aşık olabilirsiniz ki. insan düşündükçe midesi bulanır.

Haklısınız daha yaşım küçük keşke böyle bir olay gelmeseydi başıma.. Ama bir yandan da bu olay artık hemen kimseye güvenemeyeceğimi gösterdi.. Ucuz kurtuldum:)

tatlım öncelikle zaten yaşıtız ve de bu tarzda çok olay geldi başıma. yalnız sadece bakışmadan ibaret ola bir durumun sana acı vermesi çok doğal bi son olmayacaktır emin ol biraz zaman geçsin bekle, zaten hayatına yeni birileri girecek ve nihayetinde unutacak yoluna devam edeceksin..

çocuğa gelince bakmış olması da seni direk umutlandırmamalıydı bence çünkü günlük hayatta bu başımıza çok geliyo erkeklerin megaloman yapısı olduğunu düşünüyorum ben. geçmiş olsun tekrar, kalk aynaya bak gülümse saçını basını yap unutma daha niceleri gelecek :)

Keşke bakışmayla kalsaydı son zamanlarda konuşmaya da başlamıştık espri yapmaya çalışıyor fln daha da hoşuma gitmeye başlamıştı ta ki öğrendiğim zamana kadar:) başlarda kendi kendime mi umutlandım diyordum ama öyle olmadığı çok bariz şekilde belliydi.. Neyse ki öğrendim ve bir daha gitmedim.. Yorumun için teşekkür ediyorum..Böyle erkekleri toptan yakmak lazım :)

ne yapmam lazim derken? yapacak birsey yok zaten iliskiniz olmamis olamazda...
adini dahi bilmedigin bir erkekten hoslanmissin ve kendisi evliymis...
illa birsy yapmak istiyorsan git suratina tukur "madem evlisin ne kesik atiyorsun be adam diye"

ne yapmam lazim derken? yapacak birsey yok zaten iliskiniz olmamis olamazda...
adini dahi bilmedigin bir erkekten hoslanmissin ve kendisi evliymis...
illa birsy yapmak istiyorsan git suratina tukur "madem evlisin ne kesik atiyorsun be adam diye"

Öyle bişey yapabilceğimi sanmıyorum:) en iyisi boşvermek ve unutmak sanırım..

siz de tipini beğendiğiniz her adama aşık olmayın kardeşim alla alla! bakışından falan etkilenmiş olabilirsin falan da çocuk diilsin ki hani bunu ciddiye alasın

siz de tipini beğendiğiniz her adama aşık olmayın kardeşim alla alla! bakışından falan etkilenmiş olabilirsin falan da çocuk diilsin ki hani bunu ciddiye alasın
illa tipini beğendim diye gidip aşık olmadım buraya insanlarla derdimi paylaşmak için konuyu açtım çok memnun kalmadıysanız okumasaydınız yoksa kimsenin kocasını sarkıntılık yaptığım yok! o olay geçti ve bitti görmedim de bir daha zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…