Eee zaten aranizda hic bisey gecmemis. Oraya gitmeyi de birakmissiniz. Daha fazla yapicak bisey yok. unutacaksiniz
Sadece bakışmışsınız unutmak ne kadar zor olabilir ki? Bida görürseniz suratına tükürün.. Evli barklı adamsın ne bakıyosun bana sürekli diyin.. Ve acilen toparlanın kendinize gelin!
Şükredin ki aranızda bir yaşanmışlık olmamış.Düşünsenize birde o adamla bir ilişkiniz olup bunu öğrendiğinizi. Evet belki sizi derinden etkileyen bir şey yaşamışsınız ama her durumdan insan kendisine ders çıkarabilir.Sizde bundan sonra her erkeğe kolay kolay güvenmemeniz gerektiğini,her bakanın aşık olmadığını anlamış olmalısınız.Ki karşınızda ki abaza bir erkekse bakar yani evli veya değil umrunda olur mu sanıyorsunuz. Bence halinize şükredin ve hayatınıza kaldığı yerden devam edin.
Evet haklısınız iyi ki öyle bir şey olmadı.. Bundan sonra zaten birisiyle tanıştığımda ya da hoşlandığım birisiyle sevgili olmadan önce kimliklerini kontrol edicem sanırım yoksa kimseye güvenemem:)
canım daha yaşın küçük ve olgun düşünemeyebilirsin.gerçi insanın senesi senesini aratıyor.her sene farklı düşünceler oluyor insanda.kesinlikle iyi araştır ve aşkla mantığı beraber yürüt...
zaten böyle karaktersiz birine ne kadar aşık olabilirsiniz ki. insan düşündükçe midesi bulanır.
tatlım öncelikle zaten yaşıtız ve de bu tarzda çok olay geldi başıma. yalnız sadece bakışmadan ibaret ola bir durumun sana acı vermesi çok doğal bi son olmayacaktır emin ol biraz zaman geçsin bekle, zaten hayatına yeni birileri girecek ve nihayetinde unutacak yoluna devam edeceksin..
çocuğa gelince bakmış olması da seni direk umutlandırmamalıydı bence çünkü günlük hayatta bu başımıza çok geliyo erkeklerin megaloman yapısı olduğunu düşünüyorum ben. geçmiş olsun tekrar, kalk aynaya bak gülümse saçını basını yap unutma daha niceleri gelecek :)
ne yapmam lazim derken? yapacak birsey yok zaten iliskiniz olmamis olamazda...
adini dahi bilmedigin bir erkekten hoslanmissin ve kendisi evliymis...
illa birsy yapmak istiyorsan git suratina tukur "madem evlisin ne kesik atiyorsun be adam diye"
illa tipini beğendim diye gidip aşık olmadım buraya insanlarla derdimi paylaşmak için konuyu açtım çok memnun kalmadıysanız okumasaydınız yoksa kimsenin kocasını sarkıntılık yaptığım yok! o olay geçti ve bitti görmedim de bir daha zatensiz de tipini beğendiğiniz her adama aşık olmayın kardeşim alla alla! bakışından falan etkilenmiş olabilirsin falan da çocuk diilsin ki hani bunu ciddiye alasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?