Evli olduğunu resmen sakladı

Benim bir arkadaşımı tam 1 yıl kandırdı adam evliymis meğerse.
Başka bir ülkede yaşıyordu arkadasim o yüzden anlayamadi.
Sosyal medya hesabında falan hiç foto vs yoktu adamın evli olduğuna dair.
Bende bunu anlamıyorum ben evli olsam eşimin en azından bir foto paylaşmasını isterim birlikte .
Eşleri niye buna böyle rahat bir alan tanıyor.
Bakıyorsun adamın bir tane fotosu yok evli olduğuna dair .
Evet aynen öyle. Yani nasıl deyim yaşı var çok genç değil 38 yaşındaymış. Ben açıkçası boşanmış sandım. Tamam eşi ile koymuyor çocukla falan da yok. İllaki vardır çocuğu. Boşandım dese bende inanırdım ilk etapta.

Tecrübe olmuş. Benim çocuklar sürekli uyanır gece. Ben geç uyur erken kalkarım. Öyle bir şey olsa tuvalet dışında yazamaz. 🤣 Ama genelde kadınlar çocuklarla erken uyuyor. Gündüz de ikinci telden yazma riski var. Ya ne bileyim. Valla iyice araştırmadan sohbeti ilerletme. Kadınlar sonra niye paronayak.
Vallahi kötü bi tecrübe oldu. İnsan kimseye güvenemiyor. İnşallah hiç bir kadın eşinin durumuna düşmez. Ben yaşadım bu durumu çünkü.

Evet aynen öyle. Yani nasıl deyim yaşı var çok genç değil 38 yaşındaymış. Ben açıkçası boşanmış sandım. Tamam eşi ile koymuyor çocukla falan da yok. İllaki vardır çocuğu. Boşandım dese bende inanırdım ilk etapta.
Var işte böyle tipler dikkatli olun .

Hayır aynı yerde çalışıyor olsak zaten mutlaka duyardım. Eğitimde dersime girmişti. O başka bir yerde çalışıyor.
Hiç muhattap olmayın kesin atın. Hep ama hep yalan söylerler resmiyette evliyim boşanıyoruz blaaa blaaa terbiyesiz adam karisi duysa bu pislik adamı ne kadar üzülür kim bilir uzak durun aman diyim dertsiz başa dert almayın

Benim bir arkadaşımı tam 1 yıl kandırdı adam evliymis meğerse.
Başka bir ülkede yaşıyordu arkadasim o yüzden anlayamadi.
Sosyal medya hesabında falan hiç foto vs yoktu adamın evli olduğuna dair.
Bende bunu anlamıyorum ben evli olsam eşimin en azından bir foto paylaşmasını isterim birlikte .
Eşleri niye buna böyle rahat bir alan tanıyor.
Bakıyorsun adamın bir tane fotosu yok evli olduğuna dair .

Birden fazla sosyal medya hesabı vardır. İkinci hesabını eşinden, ilk hesabını sevgilisinden gizliyordur.

Birden fazla sosyal medya hesabı vardır. İkinci hesabını eşinden, ilk hesabını sevgilisinden gizliyordur.
Benim bahsettiğim kişinin sosyal medya hesabı gayet aktifti .
Eşinden gizli olması imkansız.
Bir sürü takipçisi var eşi dostu ekli.
Hatta kendi eşi de ekli o derece yani

E tamam, ilk fırsatta sormuşsun, o da evli olduğunu söylemiş! Saklamış mı oluyor şimdi?
Kadın mk suçlu burada yani? Ne manasızca üstüne yürümüşsünüz. Evli birinin kimseye yazmaması gerekir, öyle bir soru sormak insanın aklına gelmez doğal olarak yani.

Kadın mk suçlu burada yani? Ne manasızca üstüne yürümüşsünüz. Evli birinin kimseye yazmaması gerekir, öyle bir soru sormak insanın aklına gelmez doğal olarak yani.
Erkek evli olduğu halde flört peşinde koştuğu için şerefsiz, kadın da sormadan araştırmadan muhabbete başladığı için suçlu! Sen tanıştığın kişinin evli olup olmadığını araştırmıyor musun? Konu başlığını okudun mu? "Evli olduğunu resmen saklamış" diyor, saklaması için konu sahibi sorduğunda, adamın (!) "evli değilim" demesi gerekmiyor mu, okuduğunu mu anlamıyorsun acaba?

Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim. Ben kamu kurumunda çalışıyorum memurum. Eşimle boşanalı 2 yıla yaklaştı. İşe ilk başladığım dönemlerde gittiğim eğitimde dersime giren bi hoca vardı. Kendisi aynı kurumda müdür. Dersimize girdiğinde sosyal medya hesabını vermişti takibe alabilirsiniz diye aynı zamanda fotoğrafçılık yapıyor.

Neyse ben bu kişi ile uzun zamandır takipleşiyorum. Son zamanlarda ara ara o benim hikayelerime yorum yaptı ara arada ben onun hikayelerine yorum yapıyordum. Sonrasında da nasılsın falan diye soruyordu. Havadan sudan konuşmalar geçiyordu aramızda. Ama adam o kadar rahat davranıyor ki aklıma böyle bir şey asla gelmedi.

Son iki gündür yine uzun uzun sohbet ettik ama iş özel hayata hiç gelmedi. Bana güzel iltifatlar falan etmeye başlayınca ben dedim ki birbirimiz hakkında hiç bir şey bilmiyoruz mesela ben evlimisin onu bile bilmiyorum dedim ama inanın laf olsun diye söyledim. Yani evli olmadığını düşünüyordum ben. Sonra bu cevap vermedi ve lafı değiştirdi. Soruma cevap vermedin dedim. Tekrar ettim soruyu. Resmi olarak evet dedi. Ben şok. Kafamdan aşağı soğuk su boşaldı sanki. Bunu keşke başta söyleseydin dedim. Çünkü evli bi erkekle bu kadar uzun sohbet etmek doğru değil dedim. haklısın ama öyle gelişti falan dedi. Seni üzdüm mü diye sordu. Bu saatte bu kadar rahat yazabiliyorsam demekki durum farklı falan dedi.

Ama bu duruma o kadar sinir oldum ki kendimi resmen kandırılmış hissettim. Çok uzun zamandır konuşmuyoruz ama iki gündür uzun uzun sohbet ediyoruz ve adam benimle resmen flörtleşmek istedi. Konu oraya gelmediği için bende pat diye soramadım ve en ufak bir şeyde anlamadım yani kaç zamandır takip ediyorum hiç evli olduğuna dair bir paylaşımı olmadı bekar gibi yaşıyor.

İnanın her geçen gün erkeklerden biraz daha soğuyorum ve güvenim biraz daha kırılıyor. Dürüst bi insan yok mu gerçekten. Yada böyle saçma sapan insanlar bana mı denk geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ee tamam işte adam evli
Niye konuşuosun hala?
Boşansın öyle gelsin madem,deli mi ne..
Lafınızı niye yediniz ki?
Bak ne güzel farkındasın durumun

Evli adamla havadan sudan bile konuşulmaz, adam evli, hergün günaydınlaştığın iş arkadaşınız değil ,ki mesai saati dışında Onlarla da uzun uzun konuşulmaz.
Aynı işyerinde olsan ve evli biriyle görüştüğün
Duyulsa, işten bile atılırsın rezillik dizboyu diye
(Örnek verdim)
Kendine yakışan bu mu, vazgeç yazma arama !!!
Ne hali varsa görsün,bırak

Evli adamla konuşulmamalı, sonra iş başka boyuta geçiyor

Adam zaten karaktersiz, onun niyeti belli
Kaçırmak istememiş, flörtöz takılmış.
Sen sorana kdr da öyle gidecekti..
Bari sen aklını başına al

Demekki, ilk fırsatta çocuklarınız var mı eşiniz ne iş yapıyor diye konu açılmalı yoklamak için
Siz sadece bunı sormakta geç kalmışsınız.
Öğrendikten sonra da konuşmamalıydınız

Son düzenleme:
Çok uzum zamandır konuşmuyorduk. Yakaladığım ilk fırsatta sordum zaten. Nasıl araştırabilirdim sizce.

İlk merhabadan sonra hemen "selam. edevlet şifreni yaz lütfen" yazmanız gerekiyordu.

Yani ben bu flört işlerine uzak kaldım, hatta online flört hakkında neredeyse sıfır tecrübeye sahibim. Ama birisi bana duygusal yakınlık amacıyla yaklaştığında aklıma onun evli olma ihtimali gelmez. Ancak bir süre sonra aklımı karıştıran şeyler olursa kurcalarım. Bu nedenle ben konu sahibinde bir kabahat görmüyorum. Ortada bir kabahat var, ve bu kabahatin %100'ü erkeğe ait.

Sosyal medya özeldir eğer silip çıkarmadıysanız evli olduğunu öğrendikten sonra muhtemelen kendinizi kandırıp “arkadaşca” sohbetlere devam edeceksiniz demektir.

Resmi olarak evet nedir ya farklı türde evlilikte mi var 🥸 aman aman uzak durun siz böylesi adamdan

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sinirinizde o kadar haklısınız ki ama arkadaşların da dediği gibi gerçekten böyle olan tipler var. Ne cesaret anlamıyorum! Kendinizi açıklama yapmaya zorlamayın bence çünkü yıllar önce benzer bişi benim de başıma geldi! Ticaret odasında ünlü bi ihracatçının eğitimi vardı. Bir hafta sürdü ve aralarda sohbet ettik. İnsan kendinden bilir işi ya o zamanlar da yaşım 26-27 asla sormak aklıma gelmedi. Sonra bi gün cafeye gidince telefonunun ekran resminde iki çocuk gördüm. Oha sen evli misin diye şok geçirdiğimi yerin dibine soktuğumu hatırlıyorum. Ama adam o kadar rahattı ki bak yine aklıma geldi sinirlendim. Gülüyordu..Maalesef var böyleleri!!

Mesela ilk başlarda ki sohbetlerde eşiniz ne iş yapıyor diyebilirsiniz. Adam da ne alaka demezdi sosyal bir sohbet neticede ama durum ilerleyip flörte kayınca soramazsınız. Yani bu durumda medeni hal tespiti için geç kalmışsınız.
Genel anlamda işle ilgili konuştuk. Bide havadan sudan derler ya. Öyle bi konuşmaydı aslında.

Back
X