Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim. Ben kamu kurumunda çalışıyorum memurum. Eşimle boşanalı 2 yıla yaklaştı. İşe ilk başladığım dönemlerde gittiğim eğitimde dersime giren bi hoca vardı. Kendisi aynı kurumda müdür. Dersimize girdiğinde sosyal medya hesabını vermişti takibe alabilirsiniz diye aynı zamanda fotoğrafçılık yapıyor.
Neyse ben bu kişi ile uzun zamandır takipleşiyorum. Son zamanlarda ara ara o benim hikayelerime yorum yaptı ara arada ben onun hikayelerine yorum yapıyordum. Sonrasında da nasılsın falan diye soruyordu. Havadan sudan konuşmalar geçiyordu aramızda. Ama adam o kadar rahat davranıyor ki aklıma böyle bir şey asla gelmedi.
Son iki gündür yine uzun uzun sohbet ettik ama iş özel hayata hiç gelmedi. Bana güzel iltifatlar falan etmeye başlayınca ben dedim ki birbirimiz hakkında hiç bir şey bilmiyoruz mesela ben evlimisin onu bile bilmiyorum dedim ama inanın laf olsun diye söyledim. Yani evli olmadığını düşünüyordum ben. Sonra bu cevap vermedi ve lafı değiştirdi. Soruma cevap vermedin dedim. Tekrar ettim soruyu. Resmi olarak evet dedi. Ben şok. Kafamdan aşağı soğuk su boşaldı sanki. Bunu keşke başta söyleseydin dedim. Çünkü evli bi erkekle bu kadar uzun sohbet etmek doğru değil dedim. haklısın ama öyle gelişti falan dedi. Seni üzdüm mü diye sordu. Bu saatte bu kadar rahat yazabiliyorsam demekki durum farklı falan dedi.
Ama bu duruma o kadar sinir oldum ki kendimi resmen kandırılmış hissettim. Çok uzun zamandır konuşmuyoruz ama iki gündür uzun uzun sohbet ediyoruz ve adam benimle resmen flörtleşmek istedi. Konu oraya gelmediği için bende pat diye soramadım ve en ufak bir şeyde anlamadım yani kaç zamandır takip ediyorum hiç evli olduğuna dair bir paylaşımı olmadı bekar gibi yaşıyor.
İnanın her geçen gün erkeklerden biraz daha soğuyorum ve güvenim biraz daha kırılıyor. Dürüst bi insan yok mu gerçekten. Yada böyle saçma sapan insanlar bana mı denk geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ee tamam işte adam evli
Niye konuşuosun hala?
Boşansın öyle gelsin madem,deli mi ne..
Lafınızı niye yediniz ki?
Bak ne güzel farkındasın durumun
Evli adamla havadan sudan bile konuşulmaz, adam evli, hergün günaydınlaştığın iş arkadaşınız değil ,ki mesai saati dışında Onlarla da uzun uzun konuşulmaz.
Aynı işyerinde olsan ve evli biriyle görüştüğün
Duyulsa, işten bile atılırsın rezillik dizboyu diye
(Örnek verdim)
Kendine yakışan bu mu, vazgeç yazma arama !!!
Ne hali varsa görsün,bırak
Evli adamla konuşulmamalı, sonra iş başka boyuta geçiyor
Adam zaten karaktersiz, onun niyeti belli
Kaçırmak istememiş, flörtöz takılmış.
Sen sorana kdr da öyle gidecekti..
Bari sen aklını başına al
Demekki, ilk fırsatta çocuklarınız var mı eşiniz ne iş yapıyor diye konu açılmalı yoklamak için
Siz sadece bunı sormakta geç kalmışsınız.
Öğrendikten sonra da konuşmamalıydınız