Evli olup okul okumak

Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
annene katılıyorum. eskiden azimli olsaydınız okurdunuz evlenmek yerine. Sanmam ki bu saatten sonra okuyun meslek sahibi olun. Anca bebek yaparsınız. Hayalci değilim ben. ayrıca herkes okumak zorunda değil. okumamış kesime de ihtiyaç var.

okul için izin verirler mi
eşiniz ne diyor
aileniz ne diyor
biraz yaşam tarzınızı anlatırsanız
yapıp yapamaycağınız az çok belli olur
Ilk beni istmeye geldiklerinde okul okumam sartiyla kabul etim beraber yasamamiza gelincede kaynvalidem 1 sene sozuyle yanyana kalcagimizi soylemisti

Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.

E nasıl olacak okuma işi

Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?

isteyince okursun yeter ki azmet.
ama aklın varsa çocuk mocuk yapma kuzum daha kendin çocuksun..

Yaklasik 2 ay annemlerde kaldim bosanma icin daha sonra hem esimi seviodum hemde millet ne der dusuncesiyle evime geri dondum annem gitme yine pisman olucaksn diodu hep

annen haklı
bence tamamen bitir evliliğini kendine yoğunlaş ya da bu hayatı kabul et
çünkü o aile seni rahat bırakmaz

Okumasına okursun da bu konu da destekleyen var mı sizi,köstek olmasınlar ?

neden olmasın. öyle diyenlere kulak asma bende evliyim ama bundan sonra yl doktora vs herseyi düşünüyorum. eşin de destekliyorsa olur

Mis gibi de yaparsın içinde istek olunca. Ben de bir üni bitirdim birini de açıktan okuyordum ama sayılsallarda kalıyordum hep, uzamıştı. Evlendiğim yıl mezun oldum.

Gercekten evlenmek icin belli bi olgunluga sorumluluk sahibi olmak gerek ve bende bu yok cevremdeki evliler hem yas geregimi bilmiyorum ama bilgili olgunlar ben oyle degilim

Ben okurken evlendim. Annemin evindeyken de a dan z ye her işi ben yapıyordum zaten. Bunu bilmiyormuş gibi herkes bana "okula giderken nasıl evin sorumluluğunu ustleneceksin nasil kocana bakacaksın yemek temizlik yapacaksın" dedi. İyi de ben zaten bu işleri her zaman yapıyordum senelerdir okuluma rağmen. Farkeden bişey olmayacaktı. Evlendim. Aynen düşündüğüm gibi oldu. Hatta annemin evindekinden daha rahat :halay:

Valla isteyen okuyor. Tabiki olur. Bizim sınıfta bi kız vardı evli. Cok calışkandı. 4 yıllık üniversiteyi zamanından önce bitirdii. Hatta son yıl hamileydi bile.

Başka bir arkadas da 4 yıllık üniversite okudu iki çocukla ve atandı da.

ben okuyabileceğinize inanmıyorum.okumak isteyen evlencem diyip okulu bırakmazdı yaşıtlarınız şu an üstte birileri daha demiş konserlere gidiyor,kafelere gidiyor siz napıyorsunuz evcilik oynuyorsunuz.okumak isteseniz zaten bırakmazdınız okumayı ki yaşınız da çok küçük daha en azından bir üniversite okumayı bekleseydiniz evlenmek için.okumak istiyorsanız da ya eşinizi karşınıza alıp ben okumak istiyorum bak bunları bunları yapabilirim ama bu süreçte şunları yapamam senden de bunları bekliyorum vs gibi bir konuşma yapacaksınız ve eşiniz bunu kabul edecek ya da boşanacaksınız ve evinize dönüp okuyacaksınız.yaşınız daha çok genç istedikten sonra yapara

Okumak gibi bir dusuncen oldugu icin seni tebrik ediyorum. Universiteyi evlendikten sonra bitirdim. İsteyince her sey oluyor. Yap canim oku. Cocuklarina da ve senin gb durumda olanlara da pozitif ornek ol

ben okuyabileceğinize inanmıyorum.okumak isteyen evlencem diyip okulu bırakmazdı yaşıtlarınız şu an üstte birileri daha demiş konserlere gidiyor,kafelere gidiyor siz napıyorsunuz evcilik oynuyorsunuz.okumak isteseniz zaten bırakmazdınız okumayı ki yaşınız da çok küçük daha en azından bir üniversite okumayı bekleseydiniz evlenmek için.okumak istiyorsanız da ya eşinizi karşınıza alıp ben okumak istiyorum bak bunları bunları yapabilirim ama bu süreçte şunları yapamam senden de bunları bekliyorum vs gibi bir konuşma yapacaksınız ve eşiniz bunu kabul edecek ya da boşanacaksınız ve evinize dönüp okuyacaksınız.yaşınız daha çok genç istedikten sonra yapara

Oncelikle biz 12 kardesiz ve hepsi okumus meslegini eline almia durumda benimkine gelince kaderdi diyebilirim daha dogrusu isteme arefesinde okumak istedigimo soylemistim yalniz bu söz unutuldu bizim burda bosanmakda pek uygun gorulmuo encokta bu beni durdurdu durduruo

Back
X