Evli olup sürekli annesine gitmek isteyenler evine alışamayanlar...

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim annemle evlerimizin arası 10 dk yürüme yol..yakınız..

benim çok sosyal hayatım yok bir gidip geliğim annem var..
ben kendi evime alışamamak değilde sürekli anneme gitmek istiyorum hala..ne bileyim kendi evimde sıkılıyorum tüm gün tek başıma birde kızım var 2 yaşında ama yinede sıkılıyorum..

anneme gitmek istiyorum sürekli..1 gün gitmesem 2.gün gitmek istiyorum...sanki annemin babamın evinde daha huzurluyum..orada yiyip içmek oturmak daha çok hoşuma gidiyor ...niye bilmiyorum bi sebebide yok ama böyle...

sizdede böyle bişey varmı

sürekli annene gidip geldiğin için alışamıyorsun bence evine.. bu şekilde bir düzen oluşturmuşsun. bence biraz seyrelt görüşmelerini, evine adapte olmaya çalış.. (bu arada itiraf edeyim: bende nişanlıyım ve aynı sendromları yaşayacağım diye düşünüyorum esasında :S ) ama genelde bu konuda tecrübelilerden aldığım tavsiye bu yönde..

bence çok yanlış hafatda 1kere yeterli 1kere o gelir bikere sen gidersin 2kere görüşmek yeterli orada yemek yemek daha hoşuma gidiyor demişsin huzurluyum demişsin bence sana ev işleri biraz zor geliyor ohh annene gidince yemek yapmak yok tabi daha huzurlu olursun:1:

ilk evlendiğim zaman bende sürekli gitmek istiyordum.İnan evde durmak bile istemiyordum sürekli aklımda orası işde ne bileyim orda yaşadığım herşey aklımdan çıkmıyordu.Benimde annem 10 dk mesafe
ama artık öyle değil yavaş yavaş herşey oturmaya başladı birde ben kayınvalidemle altlı üstlü oturup yemeğimiz beraber yeriz sadece yatmaya çıkarız evimize o yüzden benim alışmam 1 seneyi buldu
şuan için hafta sonu gider yemekden sonra evimize geliriz.
bence insan kendi evinde daha rahat etmeli birde k.valide vs. yoksa o evden güzel ev yoktur bence
az gitmeyi dene canım gör bak evini daha çokçok seveceksin

Eve alışmak için önce evi sevmek gerek...:16:
Önce seversiniz,sonra alışırsınız,daha sonra alıştığınız için kopamazsınız!
Şekil A:Ben!:12:
Evimden kopamıyorum,Allahım da hiç kimseyi evinden,yurdundan,yuvasından ayırmasın inşallah!:nazar:

bencede istediği kadar evine yakın olsun ama artık ssenin hayatın farklı sen kendi evine adapte olmalısın sıkılıyor olabilirsin ama bunu sürekli oraya giderek aşmaya çalışma .artık başka biriylesin ve eski yaşantın evlendiğin andan itibaren tamamen değişmeli. ayrıca evliliğin hakkında ne kadar az söz sahibi yaparsan herkezi o kadar ii. ŞÖYLE DÜŞÜN:EVLENMEDEN ÖNCE GÜLDÜN (ÇİÇEK) SENİ BAHÇENDEN ÇIKARIP ARTIK DİĞER BAHÇEYE DİKTİLER. bunu düşün daha rahat edersin :3:

bence çok yanlış hafatda 1kere yeterli 1kere o gelir bikere sen gidersin 2kere görüşmek yeterli orada yemek yemek daha hoşuma gidiyor demişsin huzurluyum demişsin bence sana ev işleri biraz zor geliyor ohh annene gidince yemek yapmak yok tabi daha huzurlu olursun:1:

yok canım ya :))

evimin işini yapıyorum eşimin yemeğini yapıyor öle çıkıyorum evden dikkat ederim bunlara

Annemi anca 2-3 haftada bir özlemeye başlıyorum gitmek istiyorum. ilk baştan beri böyle ayarladık. zaten uzakta oturuyolar her hafta gidersek bize ait bir haftasonumuz olmayacaktı. nitekim problem de yok alıştım. hele ctesiler sabah erkenden işimi bitirip akşama kadar yayılıyorum evimde kocada işte çocukta yoook oooh :D:D bazen sıkılıyorum süslenip püslenip dışarı çıkıyorum geziniyorum değişik yemekler yapıyorum tarifler filan... Eşimde artık her ctesi eve girerken bir gözü mutfakta oluyor bu ctesi bakalım değişik ne yapmış diyerek :D

şimdide netten pasta tariflerine bakıyorum bu şeker hamuruyla kaplanan pastalar üzerindeki süslemeler sanırım bu cteside pasta yapacağım :D:D

Son düzenleme:
Aynı ben :51:
Bende anneme gitmekten büyük zevk alıyorum. . orda kendimi rahat hissediorum . Orda dinlendiğimi farkettm.Evde olunca illaki ev işleriyle uğraşıyorsun. . :26:
Bundan kaynaklanıodur bence canım . .
Ayrıca eşini seven herkes evine alışır diye düşünüyorum. Seninki evine alışamamak değil bence ;)

kızlar artık kendi eviniz var ve kendi evinizde değil annenizde daha mutlu olmanız normal değil bence, bana kalsa evimden çıkmak istemiyorum hiç eşyalarımı okşayıp okşayıp duruyorum

aslında çok güzel birşey anneye gidip gelmek.bununda en büyük avantajı evlerinizin yakın olması.
benim annem bana birazcık uzak onun için sık gidemiyorum en sık gittiğim haftada bir oda bazen..
keşke yakın olsada iki günün biri gidip çayını içsem:43:
ama o psikolojiyi pek bilmiyorum açıkçası yakın olur belki kendi evimizde daha rahat ederim gitmeyedebilirim.
ben biraz evkuşuyum kafam rahat olacak ses gürültü olmayacak fazla..
ama sizde haklısınız aileye uzaklık on dakika olupta gitmeden durulur mu hiç?
keşke bizimde böyle bi imkanımız olsa:43:

keşke benimde annem babam olsaydıda bende onlara gitseydim çok yanlızım allahtan eşim var:25:

evliliğimiz başlarında ben hiç alışamamıştım evime.

düğünün ertesi akşamı annmde kalmıştık 1 hafta boyunca. sonra ara ara yine gidip kalıyorduk. ve yavaş yavaşta evime alıştım.
şimdi annem her akşam bana gelir görüşürüz. ben haftada 1-2 kere mutlaka giderim.:16:

Back
X