- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
Evt arkadaslar lutfen eğer boyle bır durum yasadıysanız ne kadar sıklıkla ders çalştnz neler yaptnz_? önlisans mezunu ıcın kaç puan gerekır yorumlarınızı bekliyorum
canım bende nişanlıyken başladım evlendim 3 ay sonra sınava girdim şükür 90 aldım ve ilk atamada atandım...düğün zamanı da sorunlarım oldu zor zamanlar geçirdim ama yılmadan çalıştım boş bulduğum anda bol bol soru çözdüm konularımı sınava 3 ay kala evlenmeden bitirdim...bence azim edersen yaparsın..başarılarEvt arkadaslar lutfen eğer boyle bır durum yasadıysanız ne kadar sıklıkla ders çalştnz neler yaptnz_? önlisans mezunu ıcın kaç puan gerekır yorumlarınızı bekliyorum
Bende 6.5 yıllık evliyim. Evlendikten 5 ay sonra işten istifa edip kpss çalıştım. Tam 1 yıl sonra A grubu bir kadroya girdim. Ben sabahtan başlardım eşim gelene kadar. Tabi arada yemek falan yapardım. Markete çıkıp hava alırdım. Evdeki klasik işleri yapardım yani. Ama bunlar çok zamanımı almazdı. Bence evliyken daha rahat oluyor. Gündüz yalnız kalınca güzel çalışılıyor. Yoksa annemin evi gelen gidenden birşey olacağı yoktu:)))
Evt arkadaslar lutfen eğer boyle bır durum yasadıysanız ne kadar sıklıkla ders çalştnz neler yaptnz_? önlisans mezunu ıcın kaç puan gerekır yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?