- 5 Ocak 2016
- 315
- 252
- 23
- Konu Sahibi Karanlik111
Anladm sddet varsa zaten hiç durmamalı.çocuk vr mı? Bu kaynvalideleride anlamıyorm yahu çocuğunun mutluluğu söz konusu.nasıl anne bunlar.
Aynen öyle canım..
Hayır çocuk yok iyiki yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm sddet varsa zaten hiç durmamalı.çocuk vr mı? Bu kaynvalideleride anlamıyorm yahu çocuğunun mutluluğu söz konusu.nasıl anne bunlar.
Aradaki sayfaları okuyamadım kusura bakmayın. Konu sahibi evli misiniz hala? Durumda bir değişme var mı? 11 aylık kızım var ve araftayım, sırf o aynı çatı altında bir anne ve babayla büyüsün diye hayatımdan Vaz mı geçmeliyim. Mutsuzluk soluyorum artık...
Uzun bi süre problemin ailesi olduğunu düşündüm ama sonra acıyarak öğrendim ki her şey eşimde bitiyor. Eşim hayatını bir kadının kocası,bir çocuğun babası olarak değil sadece onların çocukları olara yaşıyor. Her şeyi öyle yorumluyor, yaşıyor. Tek tek binlerce olay yazmak anlamsız. Yani düzelmesi gereken olaylar değil değişmesi gereken bir ruh beyin var. Bu da imkansız sanırım. Bu yüzden çıkmaz sokak.Evet evliyiz.ben de kızım sabahlaro baba diye uyanırken kıyamadım. Hata bizde ilişkimizin başıda karmaşıktı çok acele evlendik sonra hemen bebek.cahil desen cahilde değilz ama aşk cehaletten daha beter.onca mıtsuzluk onca acı aşkı sevgiyi bitiremedi.şimdilerde iyiyiz ama hani of çok mutluyum değil.huzur da değil hala kavgalar arada dwvam ediyoe.yıprandık tahammülsüzleştk ama elimizden geleni yapıyoruz. Madem ayrılamıyorız yontulacağız çaresi yok. Siz neden ayrılık eşiğine geldiniz..
Uzun bi süre problemin ailesi olduğunu düşündüm ama sonra acıyarak öğrendim ki her şey eşimde bitiyor. Eşim hayatını bir kadının kocası,bir çocuğun babası olarak değil sadece onların çocukları olara yaşıyor. Her şeyi öyle yorumluyor, yaşıyor. Tek tek binlerce olay yazmak anlamsız. Yani düzelmesi gereken olaylar değil değişmesi gereken bir ruh beyin var. Bu da imkansız sanırım. Bu yüzden çıkmaz sokak.![]()
Merhabaarkadaşlar tecrübelerinizi ihtiyacım var. Ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 6 aylik bir erkek bebek annesiyim. Eşime olan sevgim doğumdan sonra bitti bir türlü mutlu olamadık hep tartışma kavga gürültü yoruldum. Eşim vurdum duymaz birisi ben bağırıp çağırsam da takmayan "ya tamam ne yapalım şimdi" diyip her tartışmada konu kapatan çözüm bulmayan birisi. Ve ben eşimin ikinci evliliğinin ilk eşi kaçmış aldatmis. Yaşı 35 Sürekli uyuklar her ortamda misafirlikte annemler de her olduğu yerde ve ben evlenmeden önce bakımlı son derece kendine özen gösteren biriydim ve hala da öyleyim. Ve hayatını her anını dolu dolu yaşayan çok mutlu bir insandım ama bu adam beni cokturdu. Oğlumu bile sevmeyi bilmiyor saçma sapan şeyler söylüyor. Ya ailesi de beni hep disladi eşim köylü ben de şehir de doğum büyüdüm aile kültürü çok farklı ama ben egolu birisi değilim. Bu yüzden eşimi kalbini sevdim ve evlendim ama bu benim tanıdığım adam değil 50 yaşında biri ile evli gibiyim. Etrafımdaki herkes bana fiziğine gorunusume imrenerek bakıyor ve evlenmeden önce ajans ile çalışıyor idim manken fotomodel ve figüran dım şimdi ise ne haldeyim bana yardı edin. Artık bu evlilikten bıktım tek servetim oğlum. O benim ruhuma hayat veren tek varlık. Ama eşim benim için bitti aynı yatakta bile uyumak istemiyor oldum artık ne yapacağım ben .
Sizinde aynı durumdayım şu anAynı durumda olan ne çok kişi varmış... Daha önce bu başlığa yazmıştım, tekrar aynı duruma gelince tekrar baktım. Sanırım bu kavgalar bizi asla bırakmayacak. Öyle pişmanımki acele evlenmekten. Keşke iki değil kırk defa düşünseydim. Bekara kolay geliyor olmazsa boşanırım diyor ama evlendikten sonra hiçbirşey düzelmiyor daha da zorlaşıyor. Allahtan çocuğum yok. Sanırım bu sene içinde boşanacağım kızlar. Artık dayanamıyorum. Muhtemelen yine barışacağız, yine ben özür dileyeceğim, ama nereye kadar? Artık katlanmak istemiyorum. Ama en zoru anneme söylemek, annemi bir daha üzmek istemiyorum. Zaten o evlenmemi hiç istememişti ben salak gibi dayatmıştım. Şimdi nasıl anneme söylerim
Diğer konularınıza da baktım, malesef ben sadece eşim evde olmayınca girebiliyorum. Yazdıklarımı görse kesin kıyameti koparır o yüzden nasıl dertleşiriz bilmiyorum. Malesef yanımda ne annem var ne babam ne bir arkadaşım o yüzden bende buraya girip yazıyorum.Sizinde aynı durumdayım şu an
Konuma bakabilirsiniz
Benimde asla eşimi istememislerdi o zaman neler demiştim şimdi demekki varmış bir bildikleri diyorum. ..
Yoruldum ya yoruldum. . Hep aynı kadesa başa sarmaktan yoruldum..dertlesebiliriz ne dersiniz. .
Maalesef aynı durumdayız . Benim Eşimde Doğulu ve bende ona olan bağlılığım yüzünden evlendim. Şimdiki aklım olsa.. ahh... ah.. bende annesi ile hiç anlasamiyorum. Nefret ediyorum o herseyi bilen tavirlarindan. .Diğer konularınıza da baktım, malesef ben sadece eşim evde olmayınca girebiliyorum. Yazdıklarımı görse kesin kıyameti koparır o yüzden nasıl dertleşiriz bilmiyorum. Malesef yanımda ne annem var ne babam ne bir arkadaşım o yüzden bende buraya girip yazıyorum.
Senle yaşlarımızda aşağı yukarı aynı, ve ben de 3 senelik evliyim. Yurtdışında doğup büyüdüm doğuya gelin geldim eşimin mesleğinden dolayı türkiyede yaşamaya karar verdik. Ama daha ilk günden pişman oldun. Alışma süreci tanıma süreci derken 3 yıldır 2 günde bir haftada bir kavgalarımız oldu. Eşimin kıskançlığı yüzünden facebookum falan ne varsa kapattım kavga çıkıyor diye. Şimdi yapayalnızım. Hafta sonları kendi annesigile gidiyoruz sadece tek sosyalleşmemiz bu. Annesiylede anlaşamıyorum, kadın beni kendisi gibi yapmaya çalışıyor herşeye karışıyor kiloma giyinmeme laf ediyor. Eşim kızsada huyundan vazgeçmiyor... Anlatacak o kadar çok şey var ki hatırlamak bile istemiyorum.
Katlan diyorum kendi kendime geçecek diyorum geçmiyor yine abuk subuk şeyler yüzünden kavga çıkıyor.
En son kendi yaptıkları bir yemeğin nasıl yapıldığını unuttum diye kavga ettik. Zorlanıyorum yemekleri farklı. Ancak iki defa yapmışızdır, bizim usullere aklım gidiyor. Bir türlü öğrenemedin diye bağırıp çağırdı ağlattı beni ayrı yattık. Evlenmeden önce ben yemek yapmayı bilmiyorum deyince evi bok götürsün yeterki yanımda ol diyordu. Benim eşimde sürekli anneme laf atar çünkü annem onla evlenmeme karşı geldi. Bende onun annesinden soğudum. Kafamı duvarlara vuruyorum "keşke evlenmeseydim" keşke uğraşmasaydım. Ben uğraşmasam zaten ayrılıp gidecektik. Sanırım şansımı çok zorladım
Maalesef aynı durumdayız . Benim Eşimde Doğulu ve bende ona olan bağlılığım yüzünden evlendim. Şimdiki aklım olsa.. ahh... ah.. bende annesi ile hiç anlasamiyorum. Nefret ediyorum o herseyi bilen tavirlarindan. .
Eşim ise Anama kurban ol kafasında. .
Dedim ya çok pismanim..
Bu defa boşanmayi göze aldım. Keşke bende zamanında ugrasmasaydim zaten ayrilirdik ona kalsa..
O da istedi evlenmeyi ama ben aileme rest çektim. .
Şimdi de bişey diyemiyorum. Boşanmam bile sessizce olcak. Hala arkadaşımda kalıyorum dedim ya. Aramadi hiç. Arsa şu mal mülk olaylarını konuşacağım ama..
Gençliğimden gitti giden. .. arkadaşlarım yurtdışı gezilerinde ben koca kahri çektin durdum.. Bu defa kararim kesin ya.
Olmuyor 3 senedir nu saatten sonra da daha iyi olacağı yok olsa olsa daha kötü olur. .
Bence önce bir evlilik danışmanya görüşün.en azıdnan son bir şans verin.bir de eşiniz ne düşünüyor şikayetçi değil mi orta yol için konştnz mu hiç.Aynı durumda olan ne çok kişi varmış... Daha önce bu başlığa yazmıştım, tekrar aynı duruma gelince tekrar baktım. Sanırım bu kavgalar bizi asla bırakmayacak. Öyle pişmanımki acele evlenmekten. Keşke iki değil kırk defa düşünseydim. Bekara kolay geliyor olmazsa boşanırım diyor ama evlendikten sonra hiçbirşey düzelmiyor daha da zorlaşıyor. Allahtan çocuğum yok. Sanırım bu sene içinde boşanacağım kızlar. Artık dayanamıyorum. Muhtemelen yine barışacağız, yine ben özür dileyeceğim, ama nereye kadar? Artık katlanmak istemiyorum. Ama en zoru anneme söylemek, annemi bir daha üzmek istemiyorum. Zaten o evlenmemi hiç istememişti ben salak gibi dayatmıştım. Şimdi nasıl anneme söylerim
Sizinde aynı durumdayım şu an
Konuma bakabilirsiniz
Benimde asla eşimi istememislerdi o zaman neler demiştim şimdi demekki varmış bir bildikleri diyorum. ..
Yoruldum ya yoruldum. . Hep aynı kadesa başa sarmaktan yoruldum..dertlesebiliriz ne dersiniz. .
Haklısın belkı bunları yapmadığımız ıcın mutsuz oluyoruzBak beni hep agresif olmakla suçlarlar. Ama kendim farkında değildim. Düşündüm belki de kendi içimde biriktirdiklerimi günlük ilişkilerimde insanlara mı yansıtıyorum acaba diye.. Bazen gereksiz yere patladığımı farkettim. Diyeceğim o ki hani sen çok dolmuşsun ya arkadaşım, acaba istemeden çok mu büyük tepkiler gösteriyorsun benim eski versiyonum gibi? Hani sen de üzgünsün yorgunsun. Böyle olması muhtemel bence.
Eşine anlat içim sıkılıyo her şeye sinirlniyorum de eğer maddi imkanlarınız yerindeyse tatile çıkın. Bebeğe de değişiklik olur. Eğer yoksa bu konuyu hiç açmadan, kendi kendini telkin ederek sakin davranmaya çalış. İlgi göster birdenbire değiş şok etkisi olsun.
Mesela tüm gömlekleri ütülü olsun. Kahve içelim demiş yap kahvenizi için.
Şimdi "hör şöyüü kodun mu yopocok" diye beni topa tutanlar olabilüü:) tutmayın şekerler:)
Kahvemizi içelim ev çok mu önemli dediğine göre belli ki seninle vakit geçirmek istiyo. Bunalmışsın anlıyorum ama belki sen onun üzerine düştüğünde o da çok başka biri olur? Bilemezsin ki? Seni seviyosa ilgisizliğin, ev işlerini onun önünde tutman hırçınlaşmasına sebep oluyordur.
Bırak evini pislik alsın götürsün gerekirse.. Allah korusun bir dakika sonraya garantimiz yok.. Hazır hala seninleyken yap güzel bi kahve için, konuşun, tatlı dilli ol ılımlı davran, ters bişey yapmaya bahanesi olmasın ufacık bi kavgada. Kıyamasın söz söylemeye. Kk nın evlileri daha iyi bilir ama cıvıl cıvıl olmanın önemi büyükmüş öyle diyolar.
Ha sen bütün bunları yapar sevgini gösterirsen de kötü olmaya devam ederse ( ki bence sadece sevgisine karşılık bulamadığını düşünüyo) allah ıslah etsin ne diyeyim.
Sıkma canını sen bi dene dediğimi![]()
İşte böyle soyleyınce sonu mutsuzluk ve boşanmak . Bı arkadaş güzel yol söyledı bence öyle dene konu sahıbesı . Yap kahveni için güzelce. Sonra yıka bulaşık ama inatlaşınca huzursuz oluyoruz bende dağıl buna bende inat edıyorum eşimde ama dinimizde de kadın susmağı bılmekı erkek saygı duyar Zaman'la ha tabı her erkek aynı degıl bu durumu kullanmıcak erkek olmalı . Ve ıbadet edılmekı cok onemlı cokkalksın kendi yapsın kahvesini o zaman. çok sinirlendim