evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

Bende severek evlendim. Ailem basta istemedi. Once mesleğini eline al ddiler ben dinlemedm. Neyms seviyormusum. Hersey guzeldi baslarda. Kiyamazdi bana aglama dayanamıyorum derdi. Simdi oyle degil kendi aglatiyo beni. Kimseye anlatamıyorum. Dunyalar guzeli bi kizim var. O olmasa cekip gidecegim ama ona dayanamiyorm. Aileme de gidemem. Burda da kalmak istemiyorm. Esimi seviyorm o da beni seviyo ama bana soyledikleri davranislar mahvediyo beni. Cocuk agladi die kavga ediyo cocuk bagirdi die kavga ediyo. Sofrayi ayri kur agliyo sizinle yemek yemek istemiyorum dio. Yoruldum artk dayanack gücüm kalmadi. Ben eşimi tutunacak dal olarak gördüm ama o dalda ki tüm kötülükler elime batiyom canim cok yaniyo. Tükendim bittim. Ölmeyi bile istiyorm. Kizimin gozune bakinca eriyorm. Onn sucu yok onu birakamam. Ama napacgmi bilmiyorum

evlenmek kötü birşey. şimdiki aklım olsa evlenmezdim. bekar olmak süper. koca derdi yok kaynana görümce elti derdi yok, gez toz oof of..

Evlilik çok güzel birşey lakin doğru adamı bulursan yok bulamazsanız geçmiş olsun mutsuzluk her an yakanizda hayata kusersiniz benim gibi ayni esle ikinci kez evlendim 17 yıl aradan sonra uzak şehirde lerde iki insan asla birbirini taniyomiyor 10 saatlik bir mesafe vardı aramızda senede bir kere görüşuyorduk şuan anliyorumki bana uygun biri asla değilmiş 17 sene önce annesi beni istemedi ayrıldık kıskanç bir kayınvalideydi 19 yasındaydim ilk evlendigimde bana yapmadığını bırakmadı çocuğum olmasın diye iğne dahi vurdurdu zorla götürdü bende sesiz çaresiz takılıp gittim arkasına neymiş çocuk yapıp kapak aticakmisim oğluna v.s yüzlerce kötülük yaptılar ben ayrıldım tabi onuruma yediremedim o yasta memleketimden 10 saat uzakta evin nazlı kızı çektiklerimi bir ben bilirim birde allah eşim annesinin eline bakıyordu o zamanlar oda ayrı ev açıp çalışmadı olan bana oldu neyse aradan yıllar geçti biz arada görüştük hep annesinden gizli eşim annesinden korkuyordu çok ben bu boyle gitmez deyip ayrıldım başka bir evlilik yaptım sırf eski esimden kurtulmak için ama tabi bu evlilikte sürmedi ondan da ayrıldım biz yine birinci esinle görüştük gizli saklı annesinden en sonun da büyük ablası bana ulaştı sanırım annesine konuşmuş artik çocuklarının yaşı geçiyor diye benimle tekrar evlenmesine izin vermiş tabi kayınvalide kusuyor ogluna benle evleniyor diye ablasindan korktuğu için kabul ediyor neyse biz evlendikten geldik annesinin bilmediği bir yerden ev tuttu bir de durumları iyi iki yerde evleri var buna ramen kiraya çıktık ama benim aptal kocam annesinden bir turlu kopamiyor ben memlekete gittim arkadan getirmiş annesini evini karıştırmış zaten doğru dürüst esyam da yoktu bi yatak bi dolap onları karıştırmış neyse simdi eşini kandırdı kıradan ona yakin olan eve geldik 1 yılda burada oturiyoruz 2 yildir evliyz yaşım 38 bebek olmadı gittik 7 ay once tedaviyle hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim kayınvalide kızının çocuklarına bakıyor sürekli onda alahtan ama sürekli bana da zaman buldukça geliyor oğlunu bildiği gibi oynatıyor kadın ruhsal sorunları var ama eşim annesiyle birlik o da kari gibi dedikodu yapıp laf taşıyor annesine iki yuzlu ve ben artik iyice anladım bu evlilik asla böyle gitmeyecek ikide bir annesini bana getiriyor ben istemediğimi söylediğim halde sen git görüş ama ben görüşmek istemiyorum onun yüzünden yıllarım gitti ve hala bana laf yetiştirmeye çalışıyor fırsatını buldukça ben Yoruldum artık tek dileğim çocuğumu sağ salim kucağına alıp bunlardan kurtulmak yoksa hayat boyle gitmez pismanim çok evlilik için bu olayın tek iyi bir yani var bebeğim yoksa hayat cekilmezdi bu kocayla

Bende severek evlendim. Ailem basta istemedi. Once mesleğini eline al ddiler ben dinlemedm. Neyms seviyormusum. Hersey guzeldi baslarda. Kiyamazdi bana aglama dayanamıyorum derdi. Simdi oyle degil kendi aglatiyo beni. Kimseye anlatamıyorum. Dunyalar guzeli bi kizim var. O olmasa cekip gidecegim ama ona dayanamiyorm. Aileme de gidemem. Burda da kalmak istemiyorm. Esimi seviyorm o da beni seviyo ama bana soyledikleri davranislar mahvediyo beni. Cocuk agladi die kavga ediyo cocuk bagirdi die kavga ediyo. Sofrayi ayri kur agliyo sizinle yemek yemek istemiyorum dio. Yoruldum artk dayanack gücüm kalmadi. Ben eşimi tutunacak dal olarak gördüm ama o dalda ki tüm kötülükler elime batiyom canim cok yaniyo. Tükendim bittim. Ölmeyi bile istiyorm. Kizimin gozune bakinca eriyorm. Onn sucu yok onu birakamam. Ama napacgmi bilmiyorum
e bu durumda çocuğa kıyma denecek durumun bişe yok gücün varsa boşan o adamdan koca olmaz hadi neyse de baba hiç olmaz işte en kötüsü o ...

Ya herkes mi pişman 9 ay oldu evleneli ve pişmanım. Ben 33 o 35 yaşında ama sanki 16 yaşında ergen işe bile annesi zorla tlf uyandırıyor ben karısmıyorum bile artık çünkü ağır hasta bence bir insan on saat nasıl uyur ya, bi sorun varken olmamış gibi nasıl davranır nasıl böyle sorumluluklarından kaçar kapıyı çarpıp gidince herşey bitiyor mu bütün sorunlar bitiyor mu . Anneler oğullarınızı vasıfsız yetiştirip başımıza bela ettiniz

Ya herkes mi pişman 9 ay oldu evleneli ve pişmanım. Ben 33 o 35 yaşında ama sanki 16 yaşında ergen işe bile annesi zorla tlf uyandırıyor ben karısmıyorum bile artık çünkü ağır hasta bence bir insan on saat nasıl uyur ya, bi sorun varken olmamış gibi nasıl davranır nasıl böyle sorumluluklarından kaçar kapıyı çarpıp gidince herşey bitiyor mu bütün sorunlar bitiyor mu . Anneler oğullarınızı vasıfsız yetiştirip başımıza bela ettiniz
neden 10 saat uyuyor? ilaç mı kullanıyor?

Nefret ediyorum ondan.. resmen beni olmadığı birine inandırmış. bir insan neden birinin ömrünü çürütmek için biriyle evlenir ki. okumuş etmiş mesleği olan bir kadınım ben. şimdi dayak yiyor her türlü küfre hakarete maruz kalıyorum allah onun belasını versin.. bunun için miydi yani.. sırf birinin hayatını mahvetmek için neden evlenir bir insan.. nefret ediyorum ve bitmiş durumdayım ölürsem sebebi eşim olacak pisliktir. hakkımı helal etmiyorum.

Biraz sakinleş canım benim kimse kimseye bu duyguları hissettiremez sen değerlisin . Problemin kaynağını bulmak lazım ama önce biraZ sakinleşelim

Nefret ediyorum ondan.. resmen beni olmadığı birine inandırmış. bir insan neden birinin ömrünü çürütmek için biriyle evlenir ki. okumuş etmiş mesleği olan bir kadınım ben. şimdi dayak yiyor her türlü küfre hakarete maruz kalıyorum allah onun belasını versin.. bunun için miydi yani.. sırf birinin hayatını mahvetmek için neden evlenir bir insan.. nefret ediyorum ve bitmiş durumdayım ölürsem sebebi eşim olacak pisliktir. hakkımı helal etmiyorum.

neden hala onunlasın?çocuk var mı?

yoksayınca ya da karşısındakini bi şekilde susturunca sorunlar bitiyor sanıyorlar..

NEZAMANDIR EVLİSİNİZ PEKİ

Back
X