bir evliliğin güzel olması için bolca güleryüz,saygı,hoşgörü,takdir ve sevgi gerekli..
kendimden örnek verecek olursam eşimle yatıp eşimle uyanırım. gün içerinde sıkça ararım. sürekli güzel sözler söylerim espiriler yaparım. o da aynen öyle yapar :)
günaydın şişko prensim diye uyandırıp,iyi çalışmalar herkül kocacım diye işe geçirip,onu işten karşılarken de sanki askere gidip gelmiişn gibi özledim seni derim :))
çok güzel çok şıkır şıkır geçen bir evlilik hayatımız var. evde kahkaha eksik olmaz. yemek yapmam çoğu zaman ve çok da beceremem. bazen yakarım bazen az pişirirm :)
ama yanık yemeğimi de yer. mesela ''aşkım taze fasulye tatile gitmiş, azıcık bronzlaşmış'' derdim o da tamam canım yine de yerim onu ben der :)
maddi işlerine,aile olaylarına hiiiç karışmam. neyi uygun görüyorsa öyle davranmasını isterim.
işte böyle ben çok mutluyum. sizlere de tavsiye ederim. bolcaa pozitif enerji :)
eşim sıkkın olduğunda ciddi durduğunda derim hemen '' devlet dairesinde değil aşk dairenizdesiniz bilginize '' diye
hemen atar üzerinden buhranlı havayı..