• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli,tecrubeli bayanlardan tavsiyeler.

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
0
İstanbul
Evet arkadaslar. Mutlu bir aile hayati icin verebileceginiz tavsiyeler nelerdir?/
Mesela eslerimizin bizim ustumuze dusmesi icin neler yapmaliyiz.Hangi davranislar sergilemeliyiz?Surekli ilgi gostermek dogru mu? Hep guzel yemekler mi pisirmeliyiz? Hep ozenli,guzel mi giyinmeliyiz? Esinizin isten geldiginde siz nasil karsiliyorsunuz? Gun icinde onu sik sik aramak nekadar dogru? Nekadar cok onun ustune dusersek oda kacar mi? Dengeyi nasil kurmaliyiz?

canım ben 1 sene 3 aylık evliyim ve ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR:nazar:ÇOK MUTLYUZ..gerçi hepimizin eşlerinn karakteri farklı ama bn hep güzel yemekler yaparım eşime oda beni her zamn herkesin arasında över buda beni mutlu eder..diğer sordğn soru ise hergn onu makyajlı şıkırşıkır karsılamam ama salaşta olmam yeterki temiz ol bnce önemli olan bu...ben eşimle evlenmeden sık sık konşrduk bnde düşnrdum hep evlnnce nasıl olck die evlennce birden o kendi yoluna girdi yani olamsı gerek zamanlarda konşyrz yeterli olyr..bunların harcnde kendini ezdireme o senn eşin ama sende ayrı bir kişilıksn o yuzden o mesafeyi bnce koru..eğer bunları yaparsan bi sorun olmaz ALLAHIM izni ile inş...bide benden sana çok öenmli bi tavsye çevrendeki 3. kişilere güzel şeylerınızı mutlğnuzu vs.. anlatma hep iyi idare eder şükür falan de KESNLİKLE NAZAR DEĞER..Bana hep oldğu gibi bunu sakın kaçırma!!!

MUTLULUKLAR TATLIM...:89:

bir evliliğin güzel olması için bolca güleryüz,saygı,hoşgörü,takdir ve sevgi gerekli..

kendimden örnek verecek olursam eşimle yatıp eşimle uyanırım. gün içerinde sıkça ararım. sürekli güzel sözler söylerim espiriler yaparım. o da aynen öyle yapar :)
günaydın şişko prensim diye uyandırıp,iyi çalışmalar herkül kocacım diye işe geçirip,onu işten karşılarken de sanki askere gidip gelmiişn gibi özledim seni derim :))
çok güzel çok şıkır şıkır geçen bir evlilik hayatımız var. evde kahkaha eksik olmaz. yemek yapmam çoğu zaman ve çok da beceremem. bazen yakarım bazen az pişirirm :)
ama yanık yemeğimi de yer. mesela ''aşkım taze fasulye tatile gitmiş, azıcık bronzlaşmış'' derdim o da tamam canım yine de yerim onu ben der :) :1:

maddi işlerine,aile olaylarına hiiiç karışmam. neyi uygun görüyorsa öyle davranmasını isterim.
işte böyle ben çok mutluyum. sizlere de tavsiye ederim. bolcaa pozitif enerji :)
eşim sıkkın olduğunda ciddi durduğunda derim hemen '' devlet dairesinde değil aşk dairenizdesiniz bilginize '' diye :69: hemen atar üzerinden buhranlı havayı..

cok guzel yazmissiniz.Allah mutlulugunuzu arttirsin)) tavsiyeler cok guzel. Elinize saglik. Biz esimle biraz farkliyiz. Ben biseye canim skkinken gulemem,yuzumde belli olur.Ama esim cok eglencelidir, bi sikintisi varsa bile hep guleryuzludur.Onun gibi olmayi beceremiyorum.O sakindir ben cok cabuk sinirlenirim.O cok duygusaldir ben sogukkanliyim)) o hep guzel sozler soyler simartir ama ben yapamiyorum))) biyerden sonra sklmasindan korkuyorum ama degisemiyorumda

eğlenceli ve pozitif insanlar genelde vazgeçilmez olurlar. bence hemen bir değişim yapın. çok köklü bir değişim olmasa da olur. ama fazla soğuk olmayın mesela...
eşinizde de pozitifmiş o yönden çook şanslısınz. bazı erkekler çok sert olur siz espiride yapsanız tutmaz falan...
ben sadece evde çok hareketliyimdir. onun dışında kalabalık bir ortamda genelde sakinimdir.

birde eşim hep benim çoraplarımı giydirir bende onun :) bu onun için acayip eğlencelii oluyor. sabah gözünü açınca kim önce patisini uzatıcak yarışı yaparız :) eğlenceli bir anı oluşuyor bizim için her sabah. mesela ona kızdığımda çorabımı kendim giyerim. yada trip yaparım. kavgalarımız bile eğlenceli geçer bu yüzden.

hayat çok kısa gününüzü gün edin :)

Allah mutlulugunuzu arttirsin, evet biraz degismem lazim bu kesin))))

birde eşim hep benim çoraplarımı giydirir bende onun :) bu onun için acayip eğlencelii oluyor. sabah gözünü açınca kim önce patisini uzatıcak yarışı yaparız :) eğlenceli bir anı oluşuyor bizim için her sabah. mesela ona kızdığımda çorabımı kendim giyerim. yada trip yaparım. kavgalarımız bile eğlenceli geçer bu yüzden.

:nazar: diyim söze baslamadan önce agzim kulaklarimda okudum inan mest oldum:16: iste evlilik dedigin böyle olmali hep basimi yastiga koyudugmda hayalini kurudugum evlilik :71::31: mutlugunuz daim olsun canim

Allah mutlulugunuzu arttirsin, evet biraz degismem lazim bu kesin))))
amin canım. Allah herkese gani gani mutluluklar versin :)

:nazar: diyim söze baslamadan önce agzim kulaklarimda okudum inan mest oldum:16: iste evlilik dedigin böyle olmali hep basimi yastiga koyudugmda hayalini kurudugum evlilik :71::31: mutlugunuz daim olsun canim

amiin canım. çook teşekkür ederim. Allah herkese mutlu mesut yuvalar nasip etsin.
eğlence tadında bir evlilik olsun.
umarım sen daha da güzel bir evlilk yaparsın:nazar:

bir evliliğin güzel olması için bolca güleryüz,saygı,hoşgörü,takdir ve sevgi gerekli..

kendimden örnek verecek olursam eşimle yatıp eşimle uyanırım. gün içerinde sıkça ararım. sürekli güzel sözler söylerim espiriler yaparım. o da aynen öyle yapar :)
günaydın şişko prensim diye uyandırıp,iyi çalışmalar herkül kocacım diye işe geçirip,onu işten karşılarken de sanki askere gidip gelmiişn gibi özledim seni derim :))
çok güzel çok şıkır şıkır geçen bir evlilik hayatımız var. evde kahkaha eksik olmaz. yemek yapmam çoğu zaman ve çok da beceremem. bazen yakarım bazen az pişirirm :)
ama yanık yemeğimi de yer. mesela ''aşkım taze fasulye tatile gitmiş, azıcık bronzlaşmış'' derdim o da tamam canım yine de yerim onu ben der :) :1:

maddi işlerine,aile olaylarına hiiiç karışmam. neyi uygun görüyorsa öyle davranmasını isterim.
işte böyle ben çok mutluyum. sizlere de tavsiye ederim. bolcaa pozitif enerji :)
eşim sıkkın olduğunda ciddi durduğunda derim hemen '' devlet dairesinde değil aşk dairenizdesiniz bilginize '' diye :69: hemen atar üzerinden buhranlı havayı..

ay çok hoş maşallah yaaa bayıldım :) evlenesim geldi biliyomusunuz :D

ay çok hoş maşallah yaaa bayıldım :) evlenesim geldi biliyomusunuz :D

canım evlilkler aslında çok güzel yeter ki birbirinizin dilinden anlayın.

umarım sizin de çok güzel bir evliliğiniz olur. daha güzel anılar paylaşır bizleri mutlu edersiniz. :69:

eğlenceli ve pozitif insanlar genelde vazgeçilmez olurlar. bence hemen bir değişim yapın. çok köklü bir değişim olmasa da olur. ama fazla soğuk olmayın mesela...
eşinizde de pozitifmiş o yönden çook şanslısınz. bazı erkekler çok sert olur siz espiride yapsanız tutmaz falan...
ben sadece evde çok hareketliyimdir. onun dışında kalabalık bir ortamda genelde sakinimdir.

Ne güzel ya MAŞALLAH hayran kaldım size Allah mutluluk versin daha daha fazla ben şuan nişanlıyım bunları okuyunca iyi geldi :nazar: :nazar: çevremde sizin gibi pozitif bi insan olsun çok isterdim doğrusu eşiniz çok şanslı tabi aileniz ve arkadaşlarınızda

er-ca cok dogru yazdiklarin, bende senin dediklerine katiliyorum.
Eger karsindaki gercekten adam gibi adam ise, zaten automatikmen neseli oluyorsun, her zaman gülüyorsun, onu özlüyorsun vs. vs.
Bu aksam aslinda isden sonra spora gitmeyi düsünüyordum, cünkü coktandir gidemedim bu ara spora, ama esimi o kadar cok özlemistimki ammaaaannn spora yarinda giderim diyip direksiyonu eve dogru cevirdim, ki daha bu öglen bulustuk ve disarida öglen yemegi yemistik.
Yani iki dogru insan evlenmis ise, evlilik kadar güzel birsey yok.
Ne zaman dogru zaman? Kim dogru adam? Bunlar önemli sorular evlenmeden önce.

Back
X