Herkese selam ;
Burada bana destek olup yol gösterenlere olumlu yönlendirmeleri için mutlak bir teşekkür borcum var :)
15 günü tamamladık , ve her şey çok yolunda. Değer gördüğümü sevildiğimi iliklerime kadar hissediyorum
Bu karmaşayı yaşayan birileri var ise onlara da belki minik bir örnek olsun diye yazmak istedim.
Hemen hemen her gün buluştuk, her gün farklı şeyler yaptık. Tanıdıkça ne kadar çok ortak yönümüz olduğunu keşfettim, hayallerimiz beklentilerimiz hep aynı yönde. Ama herşeyden önemlisi beni mutlu edebilmek yüzümü güldürebilmek için gösterdiği çaba, hayranlığımı daha da arttırdı. Onun özeni ve değeri beni her geçen gün daha da etkiledi.
Dilerim böyle devam eder ve dilerim ruh eşim olduğunu hissettiğim bu adam hayırlısıyla hayat arkadaşım olur.
Hayatta ne olursa olsun şans vermek fırsat vermek gerekiyormuş bu yaşımda bunu da tecrübe ettim :) Neticede kaybedecek bir şey yok, ve aslında şansı sadece karşınızdakine değil kendinize de veriyorsunuz.
Mutluluk bulaşıcıymış, derdi ,sorunu ,engeli olan herkese bulaşsın bu huzurum mutluluğum. Bu satırları okuyarak içinize yansısın enerjim...Her şey gönlünüzce olsun
İyi dilekleriniz için çoook çok teşekkürler :):)