Evli ve Mutlu Hanımlar;Tecrübenize ihtiyacım vaarr : )

Selamlar herkese
Destek ve yönlendirici mesajlarınız için tekrar teşekkür ediyorum
Yaklaşık on gün oldu bu süre zarfında sıklıkla görüştük, hemen hemen her gün : )
Tanımak adına etkiliydi. Bana karşı duygularını da ifade etti, ileriye dönük hevesini isteğini her fırsatta dile getiriyor. Beni mutlu edebilmek adına her türlü çabayı gösteriyor, bir gün işyerime gelen çok güzel bir çiçek iki gün sonra çok seviyorum diye çikolatalar, sonra yapmayı istediğim türlü aktiviteler için planlar programlar, biletler...gibi gibi :)
Şimdi tüm bunların ardından şımarıklık diyeceksiniz belki ama etkileniyorum, hoşuma gidiyor, artık flört evresine de geçtik, herşey keyifli güzel de .. Şöyle bir durum var,malesef önceki ilişkimle kıyaslamadan duramıyorum : (((( Çok aşıktım çok sevdim aynı duygu yok diye devamlı sorguluyorum kendimi. Ben bu kadar iyi bu kadar değer veren bir insanı üzmek kırmak hiç istemiyorum, bu karmaşadan nasıl kurtulacağım.. kızlar bir akıl verin tecrübelerinize ihtiyacım var :(
Şimdiden teşekkürler

Selamlar herkese
Destek ve yönlendirici mesajlarınız için tekrar teşekkür ediyorum
Yaklaşık on gün oldu bu süre zarfında sıklıkla görüştük, hemen hemen her gün : )
Tanımak adına etkiliydi. Bana karşı duygularını da ifade etti, ileriye dönük hevesini isteğini her fırsatta dile getiriyor. Beni mutlu edebilmek adına her türlü çabayı gösteriyor, bir gün işyerime gelen çok güzel bir çiçek iki gün sonra çok seviyorum diye çikolatalar, sonra yapmayı istediğim türlü aktiviteler için planlar programlar, biletler...gibi gibi :)
Şimdi tüm bunların ardından şımarıklık diyeceksiniz belki ama etkileniyorum, hoşuma gidiyor, artık flört evresine de geçtik, herşey keyifli güzel de .. Şöyle bir durum var,malesef önceki ilişkimle kıyaslamadan duramıyorum : (((( Çok aşıktım çok sevdim aynı duygu yok diye devamlı sorguluyorum kendimi. Ben bu kadar iyi bu kadar değer veren bir insanı üzmek kırmak hiç istemiyorum, bu karmaşadan nasıl kurtulacağım.. kızlar bir akıl verin tecrübelerinize ihtiyacım var :KK43:
Şimdiden teşekkürler

Herkese selam ;
Burada bana destek olup yol gösterenlere olumlu yönlendirmeleri için mutlak bir teşekkür borcum var :)
15 günü tamamladık , ve her şey çok yolunda. Değer gördüğümü sevildiğimi iliklerime kadar hissediyorum
Bu karmaşayı yaşayan birileri var ise onlara da belki minik bir örnek olsun diye yazmak istedim.
Hemen hemen her gün buluştuk, her gün farklı şeyler yaptık. Tanıdıkça ne kadar çok ortak yönümüz olduğunu keşfettim, hayallerimiz beklentilerimiz hep aynı yönde. Ama herşeyden önemlisi beni mutlu edebilmek yüzümü güldürebilmek için gösterdiği çaba, hayranlığımı daha da arttırdı. Onun özeni ve değeri beni her geçen gün daha da etkiledi.
Dilerim böyle devam eder ve dilerim ruh eşim olduğunu hissettiğim bu adam hayırlısıyla hayat arkadaşım olur.
Hayatta ne olursa olsun şans vermek fırsat vermek gerekiyormuş bu yaşımda bunu da tecrübe ettim :) Neticede kaybedecek bir şey yok, ve aslında şansı sadece karşınızdakine değil kendinize de veriyorsunuz.
Mutluluk bulaşıcıymış, derdi ,sorunu ,engeli olan herkese bulaşsın bu huzurum mutluluğum. Bu satırları okuyarak içinize yansısın enerjim...Her şey gönlünüzce olsun
İyi dilekleriniz için çoook çok teşekkürler :):)

Back
X